هنوزم میگی هیچی از حجمت کم نشده؟
خب این فایل از رپیدشیر هست مطمئنا سرعتش بالاتر هست (من سرعتم رو با رپید تست نکردم)
از جاهای دیگه هم که میگیری همینجوریه سرعت؟
صبح ها چطور ؟(چون سرعت صبح من 30 هست)
به سرعت فیبر نوری بستگی داره
سلام دوستان من با 4 ساعت 45 دقیقه شبانه (45 دقیقه باگه) یه چیزی نزدیک به 1 الی 1.5 گیگ هر شب دانلود می کنم.شبی 1 ال 3 تا
فیلم از مهرماع خوب شده شماها چطورید ؟؟؟
شما کدوم منطقه هستید , من شب ها چه با اکانت رو زانم و چه شبانه سرعتم در حد دیال آپ هست . یعنی از وقتی اکانت شبانه شروع می شه تا تموم میشه . من مرکز فزشچی هستم کلا نمی دونم شبانه چرا تو اینجا اینطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برای همین هیچوقت سعی در راه اندازی سیستم خودکار شبانه نکردم .
ولی دلیلشو میدونم شبا پهنای باند رو محدود می کنند که ضرر نکنن , اما چرا برای بعضی از شما تو بقیه ی مناطق به این نحو نیستت؟؟؟؟
من مرکز فدایان اسلام هستم
همون طور که من 45 دقیقه بیشتر (از باگ) استفاده می کنم .همون طوری .چندتا لینک بزار همه در حال دان باشن ببین چچوری
مال من هر یه ثانیه نزدیک به 80الی 120 کیلو می کشه یعنی همین الان هارد کامپیوترم هرثانیه میگه تلق تلق تلق تلق البته الان ساعت 6.20
الان لینک ویندوز xp سرویس پک سه اوریجینال مایکرو رو شب لینکاشو دادم 20 دقیقه دیگه تمومه
فیلم مکس پین هم لینکاشو گذاشتم 60 درصد فیلم رو گرفته سه چهار تاهم فیلم 700 مگی اونارم داره میگره
هنوزم هیچی
جاهای دیگه کم و زیاد داره بستگی به سایتش داره بعضیا همون 200 ثابته مثلا همین راپید بدون اکانت حدود 30 هست.ولی با اکانت همیشه از 200 بیشتره.صبحها هم سرعتم میاد پایین معمولا از 5 تا 7 صبح سرعت میاد پایین.ولی بعد 7 دیگه ثابت رو 200 هست.من یه ماه اکانت راپید داشتم محدودیتش روزی ده گیگ بود.صبح که میزاشتم تا ساعت 6 بعد از ظهر ده گیگ دانلودش تموم میشد.
Last edited by omid toosi; 21-10-2008 at 09:54.
من هم از باگ استفاده می کنم سرعت بالای 100 میشه !!
بقیه موقع ها هم 30 و20 و بعضی موقع ها هم 50 میشه (در اکانت شبانه)
چطور چنين چيزي ممكنه كه از حجمتون كم نشه؟
از ترفند خاصي استفاده مي كنيد كه اينطور شده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)