درسته بعد از اپديت به جديدترين فريمور تبديل ميشه كه اونم CID53 هستشنوشته شده توسط reza mohammad mahdi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد!![]()
درسته بعد از اپديت به جديدترين فريمور تبديل ميشه كه اونم CID53 هستشنوشته شده توسط reza mohammad mahdi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد!![]()
من که هنوز نتونستم گوشیمو آپدیت کنم.همچنان update not available میزنه.با سیستم دیگه هم امتحان کردم.
دوست عزيز بيشتر سوني اريكسون ها اينجوري اپديت ميكنن همرا با عكس يه نگاهي بنداز
موفق باشيد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
من همه ی مراحل رو بلدم.مشکل دیگه ای دارم.
من اين گوشي رو ندارم تا راهنمايي كنم از دوستاني بپرس كه گوشي خودشون رو اپديت كردن
دوستان كسي كه گوشيش رو اپديت كرده به اين دوستمون كمك كنه
موفق باشيد!![]()
راه حلش خیلی ساده است دوست عزیز
pc suit بنداز دور، نرم افزار 1.6.6 My Phone Explorer نصب کن. گوشیتو با این برنامه باز کن. مسیج هاتو کپی کن تو آرشیو برنامه. گوشی دومو با برنامه باز کن. مسیج هارو از تو آرشیو کپی کن تو گوشی دوم.
من خودم چند بار اینکارو کردم خیالت راحت جواب میده. تا برنامه قدرتمندی مثل My Phone Explorer برای سونی اریکسون هست که کسی pc suit نصب نمیکنه![]()
سلام
من درایور دوربینمو عوض کردم و این اتفاق افتاد بعدش دوباره درایور قبلی را روش گذاشتم ولی درست نشد
و در ضمن در شبها عکس های خیلی خوبی از اجسام متحرک میگیره ولی روزها عکس هاش تار هستند!!!
لطفا راهنمایی کنید
من هم همین مشکل را دارم.یه نکته دیگه اینکه تو سایت سونی اریکسون گفته از کابل dcu-65 استفاده بشه.من کابل dcu-60 دارم.اصلا کابل dcu-65 تو بازار هست؟
ورژن frimware من
R1EA031
1200-4404
ورژن بالا تر امده یا این آخرین ورژن هستش
فکر نمیکنم به کابل ربطی داشته باشه.نمیدونم چه مرگشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)