آپدیت بزن حل میشه ---نشد هکش کن(uiq3 هک شده--چه آسون ) یه صدای توپی میشه باس زیاد ----این که غصه نداره بالاخره میشه
این آوواتارت چه باحاله![]()
![]()
آپدیت بزن حل میشه ---نشد هکش کن(uiq3 هک شده--چه آسون ) یه صدای توپی میشه باس زیاد ----این که غصه نداره بالاخره میشه
این آوواتارت چه باحاله![]()
![]()
خدا کنه بشه میدونی یه خورده از آپدیت میترسم آخه w900i رو اومدم آپدیت کنم دیگه روشن نشد مجبور شدم بدم flash کنننش راستی با ای دی اس ال 256 میشه راهت آپدیت کرد یا نه میشه یکم راهنماییم کنید ممنون میشم
راستی راجع به آواتار باحالی از خودتونه!![]()
با adsl که کارت خیلی راحته -- البته من اسمارت فون آپدیت نکردم در جریان نیستم یه 70 مگی باید دانلود کنی تو کلوپ پی 990 بپرسی بهتر کمکت میکنن درباره آپدیت --- شما اول آپدیت کن بعدش به نظر من اگه صدای خفن میخوای هکش کن چون صدای هک شده دو سه برابر صدای آپدیت شدست -- حجم کل فایلاش هم 30 مگ بیشتر نیست -- خواستی اینجا مطرح کن :
دیگه نظر خودته ! good luckکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کاری نداره.من p1 آپدیت کردم خیلی راحت.
اول SEUS رو از سایت سونی اریکسون بگیرید.
آخرین ورژن فلش پلیر رو نیز هم.
بعد با ADSL نهایتا 1 ساعت طول میکشه.
اول یه تشکر درست وحسابی از شما و سایر دوستان که سریع پاسخ میگیدفقط یه سوال آگه آپدیت کنم وبعد هکش کنم کیفیت صدا هم تغییر عمده ای میکنه یا نه چون یه حالت تیزی شدیدی تو صداش داره که مثلا اگه یه آهنگ راک یا متال بخوای گوش کنی بد جوری اذیت میکن
ه واینکه شما صدای آپدیت نشده این گوشی رو با آپدیت شده وهک شده رو هر سه رو شنیدید و واقعا به جز بلندی کیفیت صدا هم فرق میکنه ؟
میبخشید که این همه سووال میکنم چون رو صدا فوق العاده حساسم واین گوشی رو به خاطر کیفیت صداش گرفتم همین وبس
HAVE NICE DAY !![]()
نه من نشنیدم --بهتره بری تو اون لینک که دادم سوال کنی --شما اول آپدیت کن اگه خوب نشد هک کن-- میگن هم بلند میشه هم باسش زیاد میشه تو هدفون---صدای اسپیکر هم زیاد میشه. تو تاپیک خودش بپرسی بهتر راهنماییت میکنن .
موفق باشی.
دوست عزیز نگران چی هستی؟
منم گوش رو آپدیت کردم
هم سرعتش زیاد شد هم باسش قویتر شد هم یفیت و بلندیش زیاد شد
الان مثل طبل توی گوشم این هدفونشان باس میزنه البته من از دوبی سفارش دادم DS220 هم داشت
سلام
گوشی منم چند روزی هست که رسیده به دستم
همه چیز خیلی عالیه
made in china روش حک شده - کیبرد انگلیسی هم هست و خلاصه پکش کامله... تنها چیزی که اصلا انتظارش رو نداشتم اینه که دی اس 220 همراهش نیست! و یه سوال هم دارم: هندزفری استریو همراه گوشی شما چه مدلی هست؟ hpm-90 یا hpm-70 ؟
ببخشید یه سوال دیگه هم دارم:
نرم افزار و بازی از کدوم سایت میتونم دانلود کنم؟
لطفا یه سایت معتبر معرفی کنید.
مباركتت باشه دوسته من
هر چيز خواستي تو همين p30world پيدا ميشه . جاي ديگه نرو ، فقط يه سرچ لازم داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)