تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 90 اولاول ... 3171777879808182838485 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 893

نام تاپيک: اخبار جدید کارتهای گرافیک

در آغاز فعالیت mah330xhx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زیر سایه لطف باری تعالی

پيش فرض

نکته قابل توجه در مورد جی تی ایکس 580 اینه که دیگه مثل مدلهای قدیمی از قبیل 480 و... از لوله های دفع حرارت در خنک کردنش استفاده نشده و از طریق محفظه تبخیر با جریان همرفتی ، حرارت رو دفع میکنه که البته این روش جدید بسیار کارآمدتر از لوله های رسانای گرماست و در کل مشکل داغ کردن کارت در این مدل تقریبا وجود نداره.

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

انویدیا در خواب است و شاید هم در کف EVGA مانده ... این هیولایی میشه واسه خودش ها ... یکی جلوش رو بگیره. فکر کنم 6990 هم بیاد حداقل یه 40 50 درصد ضعیف تر از این باشه ... طرفدار AMD بیدم مخصوصا اون پردازنده های 8 هسته ای بولدوزر ولی این بار فکر کنم ضربه کاریه ...

نه خیر ... 6990 دقیقا 3072 استریم پراسزور داره با 4 گیگ رم. یعنی میشه گفت دو تا 6970 رو کردن تو یه کارت !!! پس با این حساب از این 5 تا 10 درصد هم بهتر میشه نه ؟

EVGA با نمایش سریع‌ترین کارت گرافیک ۲ هسته‌ای جهان در CES غوغا کرد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by alireza1411; 30-01-2011 at 23:40.

داره خودمونی میشه masoodregister's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تو بوشهر سیتی

پيش فرض

تا ببینیم چی میشه!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramincybran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

درود

کارت 560 هم عرضه شد و کمی از 6950 2gb در مجموع بازی ها(بدونه احتسابه hawx 2) ضعیف تر و در dx11 برتر از 6950 2gb هست

.

از 6950 1gb هم در مجموع بازی ها 1% ضعیفتر اما بدونه احتسابه hawx 2 و با احتساب این بازی حدوده 8% در رزولوشنه 1920*1080 و 4x aa از 6950 1gb قویتره(و البته گذاشتن extreme tesselation در unigine باز هم نتیجه تست هارو بیشتر به نفع nvidia تموم میکرد و اختلاف رو از این هم بیشتر)

خوب تسته بالا بدونه احتسابه hawx 2 هست.

و همچنین طبق عادت hardware canucks برایه تست unigine ورژن 2 رو تست گرفته که تسلیشن normal هست(شیطونی بعضی از وبسایت هاست دیگه)

در نهایت از این کارت به عنوان قهرمانه زمانه طبق گفته یکی از وبسیات ها نام برده شده ودر dx11 حتی از 6950 2gb هم برتره(این برایه اینده نگرانی بود که چشم هایه amd fan boy شون رو بستن و اگر nvidia دوست هستن که باید جشن بگیرن )

در نهایت

The NVIDIA GeForce GTX 560 Ti is a great video card that destroys AMD's Radeon HD 6800 series, but AMD came out with a Radeon HD 6950 variant with 1GB of memory to head them off! It's a GPU war folks!

(این یعنی خریده سری 6800 نوعی دیوانگی محسوب میشه مگر پایین اوردن محسوس قیمت که باز هم برتری هایه خاص انویدیا مثله عملکرده خیلی بهتر در تسلیشن و دارابودن قیزیکس اونو برتر میکنه)

موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

پاک شود لطفا
    Last edited by ramincybran; 26-01-2011 at 20:08.

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

درود

کارت 560 هم عرضه شد و کمی از 6950 2gb در مجموع بازی ها(بدونه احتسابه hawx 2) ضعیف تر و در dx11 برتر از 6950 2gb هست

.

از 6950 1gb هم در مجموع بازی ها 1% ضعیفتر اما بدونه احتسابه hawx 2 و با احتساب این بازی حدوده 8% در رزولوشنه 1920*1080 و 4x aa از 6950 1gb قویتره(و البته گذاشتن extreme tesselation در unigine باز هم نتیجه تست هارو بیشتر به نفع nvidia تموم میکرد و اختلاف رو از این هم بیشتر)

و همچنین طبق عادت hardware canucks برایه تست unigine ورژن 2 رو تست گرفته که تسلیشن normal هست(شیطونی بعضی از وبسایت هاست دیگه)

در نهایت از این کارت به عنوان قهرمانه زمانه طبق گفته یکی از وبسیات ها نام برده شده ودر dx11 حتی از 6950 2gb هم برتره(این برایه اینده نگرانی بود که چشم هایه amd fan boy شون رو بستن و اگر nvidia دوست هستن که باید جشن بگیرن )

در نهایت

The NVIDIA GeForce GTX 560 Ti is a great video card that destroys AMD's Radeon HD 6800 series, but AMD came out with a Radeon HD 6950 variant with 1GB of memory to head them off! It's a GPU war folks!

(این یعنی خریده سری 6800 نوعی دیوانگی محسوب میشه مگر پایین اوردن محسوس قیمت که باز هم برتری هایه خاص انویدیا مثله عملکرده خیلی بهتر در تسلیشن و دارابودن قیزیکس اونو برتر میکنه)

موفق باشید.

برادر عزیز چرا خبر دروغ پخش میکنی ؟ کی میگه GTX 560 از 6950 قویتره ؟
    توی هیچ تستی از 6950 قویتر نبوده !
    تست های DX11 که dirt2 و BF bad company2 و 3d mark11 بود به هیچ عنوان به پای 6950 نمیرسید بعد شما میگی از 6950 قویتره ؟ توی DX10 و DX9 هم همین جریان بود !
    در ضمن قیمت های GTX560 و 6870 تقریبا برابر هستن و قدرت هاشون هم برابر هست و در بعضی بازی ها 6870 بهتر عمل کرده و در بعضی هم 560 !! و خرید سری 6800 هیچ دیوانگی هم نیست
    خواهشا خبر های دروغ ننویسین اینقدر ...

کد:
    Last edited by BZ7; 26-01-2011 at 13:43. دليل: update

7. 2 کاربر از BZ7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

برادر عزیز چرا خبر دروغ پخش میکنی ؟ کی میگه GTX 560 از 6950 قویتره ؟
    توی هیچ تستی از 6950 قویتر نبوده !
    تست های DX11 که dirt2 و BF bad company2 و 3d mark11 بود به هیچ عنوان به پای 6950 نمیرسید بعد شما میگی از 6950 قویتره ؟ توی DX10 و DX9 هم همین جریان بود !
    در ضمن قیمت های GTX560 و 6870 تقریبا برابر هستن و قدرت هاشون هم برابر هست و در بعضی بازی ها 6870 بهتر عمل کرده و در بعضی هم 560 !! و خرید سری 6800 هیچ دیوانگی هم نیست
    خواهشا خبر های دروغ ننویسین اینقدر ...

کد:
    من کلا اینجا زیاد کامنت نمیدم شکره خدا همه جمیع فن amd حسته ان

اولا خبر دروغ بستگی به برداشت داره.

که برداشت هم رابطه مستقیمی با درک افراد داره

فردا امتحان پایان ترم دارم اما کم کم سعی میکنم در روز هایه اینده بیشتر خدمت برسم

خوب الان میگی که در هیچ تستی از 6950 قویتر نبوده اره؟ اصلا داغون بوده اره؟؟

خوب من الان برات تست هایی رو میارم که از 6970 که هیچی از 5970 هم قوی تر باشه اونجوری دیگه کرک و پری باقی نمیمونه تا بخواد ادعایی باشه

خوب بریم سره اثبات

iهرچند من تا 1 هفته دیگه نمیتونم بیام چون امتحان دارم

امافعلا این برایه بستنه دهن amd fan ها بد نیست

اول گفتی Battle field bc2 اره؟ تو این تست حتی از 6950 1gb هم ضعیف تره چه برسه به 2gb؟؟؟؟؟؟؟؟

این بازیی بود که خودت گفتی

خوب بنچ مشخصه البته برای amd fan boy ها چشاشون جوره دیگه میبینه

تا اینجا از 6970 هم هرچند در avg ضعیف تر بوده اما به خاطره انومالی کمتر فریم ریت و مینمم فریم بالاتر از 6970 جلو افتاده

بریم سره dirt

اینم که گفتی اصلا درحده 6870 560 چیه(کلا بروبچه هایه اینجا 580 رو در سطح 6850 میبینن 560 که جایه خود داره)

اینا بازیایی بود که خودت گفتی

حالا بزار من بازیایی رو بهت نشون بدم که در dx11 کلا amd رو به خاک خون کشیدن

یعنی جدید ترین بازی هایه dx11

اول lostplanet 2 :

اینم از یک وبسایته دیگه

حالا بریم سراغ جدیدترین باز هایه dx11 یعنی hawx 2

نزدیکه 65% قویتر از 6950

دقت کنین تست هایه بالا درقیاس با 6950 2gb هست

حالا چندتا کانکولوشن در صورت داشتنه کمی سواد

[QUOTEFor example, GeForce GTX 560 Ti defeated its higher-end rival in 10 benchmarks out of 18 in 1600x900 resolution, and showed 20% average performance advantage over Radeon HD 6870. And although graphics cards of this class are usually purchased for use in higher resolutions, this is a very good start.][/QUOTE]

الان 20% قویتر بودن از 6870 یعنی برابر بودن

GeForce GTX 560 Ti outperforms its primary competitor by 15% on average, and in some cases gets up to 60% faste
    بعضی جاها تا 60% قویتر از 6870 هست یعنی انگار داره با 4850 مقایسه میشه

منبع

کد:
    بریم سراغه بعضی دیگه

the GTX 560 Ti 1GB again performed well, managing superior frame rates to those of the HD 6950 2GB throughout our testing. This may be down to the HD 6950's Caymen GPU
    اینم برایه قیاس با 6950 محبوب

منبع
    کد:
    اینم قیاسه تصویری که قبلا گذاشته بودم

در رزولوشنه 1920*1080 فقط و فقط 1% تازه اونم بدونه احتسابه hawx 2 چون اگر اونو میزاشت 8% هم قوی تر میشد که به خاطر گل رویه amd نزاشته
    Last edited by ramincybran; 26-01-2011 at 21:44.

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

برادر عزیزم !! شما فکر کنم یا نمیفهمی ( قصد توهین نیست به معنی دقت کن ) یا نمیخوای بفهمی ! سایت هایی که شما میذاری اصلا شناخته شده نیستن و خیلی از سایت ها جانب داری میکنن !
    سایتی که همه خیلی وقته میشناسن و خودش رو ثابت کرده guru3d هست که همه تست هاش واقعا منصفانه و درست هست و خیلی های دیگه این حرف منو تایید میکنن ! اصلا من میام واست تست میارم که 4670 از 6870 قویتره !! زیرشم اسم سایت خودم رو میذارم و میگم طبق فلان شرایط 4670 بهتر عمل میکنه !
    بعد شما داری میگی از 5970 با 2 gpu قویتره ؟!به یه چشم پزشک مراجعه بفرمایین !
    بنده هم به قول شما فن بوی !! نیستم و کلمه فن بوی هم اصلا اشتباهه فقط از کلمه fan استفاده میشه !
    لطفا ادای آدم های pro رو در نیار که واقعا معلومه نیستی !

شما هم اگه حرف من یا guru3d رو قبول نداری حداقل حرف 3dmark 11 رو قبول داشته باش !
    یه چیزی هم در مورد تست هایی که شما گذاشتی خیلی جالبه ! توی تست های سایت guru3d کارت 5970 با dirt 2 و 8xaa ، اومده 106 fps داده ! بعد توی تست شما که اصلا AA نداره 99 تا داده ! جالب نیست ؟
    Last edited by BZ7; 26-01-2011 at 23:34.

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

برادر عزیزم !! شما فکر کنم یا نمیفهمی ( قصد توهین نیست به معنی دقت کن ) یا نمیخوای بفهمی ! سایت هایی که شما میذاری اصلا شناخته شده نیستن و خیلی از سایت ها جانب داری میکنن !
    سایتی که همه خیلی وقته میشناسن و خودش رو ثابت کرده guru3d هست که همه تست هاش واقعا منصفانه و درست هست و خیلی های دیگه این حرف منو تایید میکنن ! اصلا من میام واست تست میارم که 4670 از 6870 قویتره !! زیرشم اسم سایت خودم رو میذارم و میگم طبق فلان شرایط 4670 بهتر عمل میکنه !
    بعد شما داری میگی از 5970 با 2 gpu قویتره ؟!به یه چشم پزشک مراجعه بفرمایین !
    بنده هم به قول شما فن بوی !! نیستم و کلمه فن بوی هم اصلا اشتباهه فقط از کلمه fan استفاده میشه !
    !
    که اینطور

پس سایتهایه bit-tech و legitreview و x-bit labs و hardware canucks شناخته شده نیستن و گرگرو باقالی که در حرفه ای ترین فروم سخت افزار فارسی کشور اصلا ادم حسابش نمیکنیم واسه شما شده معتبر

الان برایه شما رفقا اکثرا همین guru 3d و techpowerup قبله هایه عالم هستن باقیه سایت ها باقالی

اتفاقا اکثره سایت هایی که بنده گذاشتم از جمله bit-tech و legitreview و x-bit labs و hardware canucks شناخته شده ترین سایت هایه ریویو هستن و اکثر فروم هایه سخت افزار لینکشون از این وبسایت هاست

این سایت ها بسیار برتر از سایت هایی مثله guru 3d به دلایل واظح زیر

اولا: تمام سایتهایی که بنده لینک کردم فاکتوره مهم min fps رو منظور دارن و دقیقا انومالی فریم ریت رو برتر از avg میدونن که هنوز بینه 90% کاربرا این مهم ترین قاکتوره

دوما:این سایتها د ر تمام رزولوشن ها + جزئیات دقیق تست گیری رو عنوان میکنن نه مثله guru و techpower up که فقط میگن

all setting in game on very high

که میشه گفت lol

همین سایته گورو شما فقط در یک رزولوشن اونم معلوم نیست با چه جزئیات(به طور دقیق) تست گرفته

دامنه تست گیری بازی هاشم که فقط مونده doom 3 و hl 2 رو هم منظور کنه

بازی هایه جدید dx11 اصلا ادم محسوب نمیشن

لطفا ادای آدم های pro رو در نیار که واقعا معلومه نیستی !

شما هم اگه حرف من یا guru3d رو قبول نداری حداقل حرف 3dmark 11 رو قبول داشته باش
    ما که ادعایی نداریم اما تجربه ثابت کرده که نرود میخ اهنین درسنگ

من برایه شما کانکلوشن چندین سایت رو گذاشتم بعد اومدی میگی اینا مطرح نیستن (lol)

کلا بحث کردن حتی با سند مدرک در این سایت فایده ای نداره(تقریبا بهم اثبات شده.شما اگه نقله قوله ادیتور هارم بیار اینجا پرفوسورا بیشتر از اون ادیتورا میدونن

3dmark هم که فقط یک بنچه

دوستان انشالا وقتی غول اخره 3dmark رو کشتن مارو خبر کنن کی lost planet 2 و hawx 2 بازی میکنه

11. این کاربر از ramincybran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad2100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

که اینطور

پس سایتهایه bit-tech و legitreview و x-bit labs و hardware canucks شناخته شده نیستن و گرگرو باقالی که در حرفه ای ترین فروم سخت افزار فارسی کشور اصلا ادم حسابش نمیکنیم واسه شما شده معتبر

الان برایه شما رفقا اکثرا همین guru 3d و techpowerup قبله هایه عالم هستن باقیه سایت ها باقالی

اتفاقا اکثره سایت هایی که بنده گذاشتم از جمله bit-tech و legitreview و x-bit labs و hardware canucks شناخته شده ترین سایت هایه ریویو هستن و اکثر فروم هایه سخت افزار لینکشون از این وبسایت هاست

این سایت ها بسیار برتر از سایت هایی مثله guru 3d به دلایل واظح زیر

اولا: تمام سایتهایی که بنده لینک کردم فاکتوره مهم min fps رو منظور دارن و دقیقا انومالی فریم ریت رو برتر از avg میدونن که هنوز بینه 90% کاربرا این مهم ترین قاکتوره

دوما:این سایتها د ر تمام رزولوشن ها + جزئیات دقیق تست گیری رو عنوان میکنن نه مثله guru و techpower up که فقط میگن

all setting in game on very high

که میشه گفت lol

همین سایته گورو شما فقط در یک رزولوشن اونم معلوم نیست با چه جزئیات(به طور دقیق) تست گرفته

دامنه تست گیری بازی هاشم که فقط مونده doom 3 و hl 2 رو هم منظور کنه

بازی هایه جدید dx11 اصلا ادم محسوب نمیشن

ما که ادعایی نداریم اما تجربه ثابت کرده که نرود میخ اهنین درسنگ

من برایه شما کانکلوشن چندین سایت رو گذاشتم بعد اومدی میگی اینا مطرح نیستن (lol)

کلا بحث کردن حتی با سند مدرک در این سایت فایده ای نداره(تقریبا بهم اثبات شده.شما اگه نقله قوله ادیتور هارم بیار اینجا پرفوسورا بیشتر از اون ادیتورا میدونن

3dmark هم که فقط یک بنچه

دوستان انشالا وقتی غول اخره 3dmark رو کشتن مارو خبر کنن کی lost planet 2 و hawx 2 بازی میکنه
    --اولا منو با طرف شما اشتب نگرید من اتفاقی اینجا رو دیدم
    به من طرفدار ای ام دی برخورد اخه عزیر اگه اینطوریه حاضرم تا 60 تا بنچ مارک باهات بیام جلو من بر اساس کار خودم و دوستام نظر میدم-- اینو از الان تا اخرش باهات تا کردم -----
    اگه اینطوریه
    کد:
    رو چی میگی ؟
    توم هارد ور هم یک دونه اینطوری داشت بگردی پیدا میکنی
    -------
    bit-tech : این سایت توسط کابرا اداره میشه و بیشتر بنچ هاش معتبر نیست چون همه تستر ها مشخص نیستن اما این به معنی بی اعتباری نیست شما برای اثبات اعتبار عکس نزار لینک بزار اونوقت منم میدونم چطوری جواب اون یوزو بدم
    کد:
    در این باره نظری ندارم سایتش هم معتبره هم نیمه معتبر اما یکی از بچه ها میگفت کاربراش به شدت از سی پی یو های ای ام دی تعریف میکنن و بجای تعریف از ای تی ای از انودیا تعریف کننن کلا نظری در این باره ندارم
    hardwarecanucks.com هم چندوقته در زمینه ریو مطرح شده که درباره اش اطلاعاتی ندارم
    شما لینک تست سایت بالا به علاوه legitreview رو بزار تا نظرمو محکم بدم
    =====================
    در کل ما با منبع
    1.
    کد:
    2.guru3d
    3.3dmark 11اگه اینو بی اعتبار تر بدونی واقعا یعنی در زمینه قطعات هیچی و فقط بنچ میبینی و خودت اصلا کار نمیکنی
    4.techpowerup هم یک خورده منبع
    5. تجربه عزیز شما خودت بجای اینکه بنچ ببینی بلند شو برو دوست پیدا کن خودت تست کن من انواع رفیق دارم از هرنوع بخوای یکی عاشق سی پی یو ای ام دی یکی گرافیگ انودیا شما اگه اینقدر بنچ نبینی بشینی کار کنی متوجه تفاوت میشی
    من خودم با کراس 5970 و 580 کار کردم میتونم بگم یکی بودن اما وقتی 580 رو میکردی 3 وی اس ال ای برنده میشد اونم طبیعی بود ---روسیستم 980
    با کراس 6970 هم کار کردم میشه گفت با 5970 تقریبا تو یک سطح اند لطفا قبل یا بعد از بنچ برو خودتم برو تست کن یا لااقل با یکی دوست شو و تستو ببین
    از 5 سال پیش رقابت بین انودیا و ای ام دی شدید شده اما در حقیقت ما همیشه جلو بودیم مگر بعضی اوقات شما مارو باید پروسفور بدونی به همین دلیل
    یک سوال اساسی میپرسم چرا اکثر بازاریا میگن ای ام دی برتره و چرا بیشتر گرافیستا ای ام دی دارن؟

13. 4 کاربر از mohammad2100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •