تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 1126 اولاول ... 3171777879808182838485911311815811081 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

اگه نباشه جاش خالی می مونه sasoolee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض هارد به هیچ عنوان شناخته نمیشه و ویندوز به هیچ وجه بالا نمیاد

با سلام و تشکر بابت همچین تاپیک فوق العاده ای...

مشکل از اونجا شروع شد که با چند تا نرم افزار پارتیشن بندی (اعم از "پارتیشن مجیک" "آکرونیس دیسک دایرکتور" و پاراگون پارتیشن") قصد داشتم دو تا از درایوهام رو مرج کنم.....

وقتی نتونستم اینکار رو بکنم یکی از پارتیشن هام رو پاک کردم و بعد دوباره ساختمش و فرمتش کردم... هیچ مشکلی وجود نداشت و کامپیوتر رو شب خاموش کردم...

صبح که روشن کردم کامپیوتر در صفحه لوگوی ویندوز قفل میشد و بالا نمیومد........
    به هیچ عنوان توسط هیچ نرم افزار بوتیبل برای پارتیشن بندی و هیچ ویندوزی هم بالا نمیاد........

حتی وقتی به کامپیوتر دیگه ای هم وصلش میکنم... اون کامپیوتر هم نمیتونه ویندوزش بالا بیاد.........

میشه راهنمایی کنید؟؟؟

پروفشنال [ali]'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    آستارا

پيش فرض

از طریق بوت داس فرمت افدیسک کن شاید مشکلت حل بشه راستی مدل هاردت چیه؟
    سلام

مشکلم حل شد دوستان فقط چون ممکنه این مشکل برای سایرین پیش بیاد کارهایی رو که کردم شرح می دم تا اگر برای کسی اتفاق افتاد مشکل رو حل کنه
    "ترجمه ی خطای پارتیشن بندی با بوت"سک سخت شما آسیب دیده است.
    من از وقتی این بلا سرم اومد تلاش زیادی کردم تا نکنه بتون کاری بکنم.

اول که دیدم از طریق بوت اجازه‌ی فرمت رو نمی ده و می گه دیسک شما آسیب دیده است.اومدم 5 گیگ NTFُS (بیشتر اجازه نمی داد و می گفت هارد خرابه)گذاشتم برای درایو C بعد ویندوز نصب کردم از طریق ابزاری که خود ویندوز XP در اختیارم می ذاشت سایر درایو ها را پارتیشن بندی کردم بدون هیچ مشکلی پس نتیجه گرفتم هارد مشکلی نداره .یک بار دیگه همه‌ی پارتیشن ها رو فرمت کردم و این بار 8 مگ برای درایو سی گذاشتم و ویندوز را در پارتیشن دیگه نصب کردم(نصب در سایر پارتیشن ها ممکن بود) سرعت پس از نصب در ویندوز فوق العاده پایین بود می خواستم درایو C و D رو با نرم افزار نورتون مرج کنم که خوشبختانه نشد!

با نورتون دیسک دکتر و تیون آپ دیسک داکتر دیسک را گذاشتم بررسی هر دو درخواست راه اندازی مجدد کردند(البته داشتم با پارتیشن مجیک نورتن هم ور می رفتم) سیستم رو راه اندازی کردم نوشت سیستم نمی تونه بالا بیاد و...

تصمیم گرفتم یک بار دیگ ویندوز رو با فرمت و از بین بردن پارتیشن ها بسازم خوشبختانه خدا خواست و این بار به راحتی هر چه تمام تر این عمل انجام و مشکلم حل شد.

پروفشنال [ali]'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    آستارا

پيش فرض

با سلام و تشکر بابت همچین تاپیک فوق العاده ای...

مشکل از اونجا شروع شد که با چند تا نرم افزار پارتیشن بندی (اعم از "پارتیشن مجیک" "آکرونیس دیسک دایرکتور" و پاراگون پارتیشن") قصد داشتم دو تا از درایوهام رو مرج کنم.....

وقتی نتونستم اینکار رو بکنم یکی از پارتیشن هام رو پاک کردم و بعد دوباره ساختمش و فرمتش کردم... هیچ مشکلی وجود نداشت و کامپیوتر رو شب خاموش کردم...

صبح که روشن کردم کامپیوتر در صفحه لوگوی ویندوز قفل میشد و بالا نمیومد........
    به هیچ عنوان توسط هیچ نرم افزار بوتیبل برای پارتیشن بندی و هیچ ویندوزی هم بالا نمیاد........

حتی وقتی به کامپیوتر دیگه ای هم وصلش میکنم... اون کامپیوتر هم نمیتونه ویندوزش بالا بیاد.........

میشه راهنمایی کنید؟؟؟
    سلام

شما قصد داشتید چه پارتیشن هایی رو مرج کنید آیا اون پارتیشن جز پارتیشن های اصلی بود(C و یا پارتیشنی که ویندوز نصب هست؟)

شما از طریق دستورات ریکاوری کنسول مشکل رو پیگری کنید. سوئیچ های CHKDSK را به کار بگیرید از سوییچ :/p هم استفاده کن بعد FixBoot و FixMBR را هم به کار بگیر درمورد دستور FixMBR دقت کن

می شه بگی چه پیغامی می ده وقتی بالا نمی یاد؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام

شما قصد داشتید چه پارتیشن هایی رو مرج کنید آیا اون پارتیشن جز پارتیشن های اصلی بود(C و یا پارتیشنی که ویندوز نصب هست؟)

شما از طریق دستورات ریکاوری کنسول مشکل رو پیگری کنید. سوئیچ های CHKDSK را به کار بگیرید از سوییچ :/p هم استفاده کن بعد FixBoot و FixMBR را هم به کار بگیر درمورد دستور FixMBR دقت کن

می شه بگی چه پیغامی می ده وقتی بالا نمی یاد؟

من توی مرج کردن موفق نشدم ...

دوست عزیز سیستم هیچ پیغام خاصی نمیده.... ویندوز بالا نمیاد...... هیچ نرم افزاری هم قادر نیست بالا بیارتش.......
    به محض اینکه این هارد به سیستم دیگه ای وصل میشه اون سیستم هم بالا نمیاد...

به نظر شما با این شرایط چه جوری میشه چک دیسک کرد؟؟؟؟؟؟؟؟

من توی یکی از همین فروم ها خوندم که ممکنه با لینکوس بتونم مشکل رو حل کنم...

یه هارد دیگه هم دارم... سعی میکنم رو اون هارد لینوکس نصب کنم اما هنوز موفق نشدم...(کامپیوترم فلاپی نداره ... همش هم پیعام no cdrom میده)

راه بهتری سراغ دارین؟

پروفشنال [ali]'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    آستارا

پيش فرض

من توی مرج کردن موفق نشدم ...

دوست عزیز سیستم هیچ پیغام خاصی نمیده.... ویندوز بالا نمیاد...... هیچ نرم افزاری هم قادر نیست بالا بیارتش.......
    به محض اینکه این هارد به سیستم دیگه ای وصل میشه اون سیستم هم بالا نمیاد...

من توی یکی از همین فروم ها خوندم که ممکنه با لینکوس بتونم مشکل رو حل کنم...

یه هارد دیگه هم دارم... سعی میکنم رو اون هارد لینوکس نصب کنم اما هنوز موفق نشدم...(کامپیوترم فلاپی نداره ... همش هم پیعام no cdrom میده)

راه بهتری سراغ دارین؟
    سلام

من گفتم از طریق سی دی بالا بیا بعد دستورات رو پیگیری کن.

اگر یکی از سی دی های بوتیبل نورتون رو داشته باشی و بعد در NU هارد رو چک کن.

مشخصات هاردتون رو هم بنویسید

درمورد قسمت دوم سوالتون در تنظیمات بایوس باید گزینه ی مورد نظر رو غیر فعال کنید تا بررسی نکنه

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض با هیچ گونه سی دی بوتیبلی هم بالا نمیاد

سلام

من گفتم از طریق سی دی بالا بیا بعد دستورات رو پیگیری کن.

اگر یکی از سی دی های بوتیبل نورتون رو داشته باشی و بعد در NU هارد رو چک کن.

مشخصات هاردتون رو هم بنویسید

درمورد قسمت دوم سوالتون در تنظیمات بایوس باید گزینه ی مورد نظر رو غیر فعال کنید تا بررسی نکنه

دوست عزیز با هیچگونه سی دی بوتیبلی بالا نمیاد....چه برسه سی دی ویندوز که من بخوام ریکاوری کنسول بیارم.........

به محض اینکه میخواد سیستم عامل یا سی دی بوتیبل اونو بالا بیاره .... همینجوری میمونه حتی یک ساعت هم صبر کردم هیچ اتفاقی نیافتاد.........

از همفکری ممنون

راهکار بهتری سراغ ندارین؟؟؟

پروفشنال P A R M I S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    خيلي اطلاعاتتون عالي بود بااين كه سه واحد ذخيره واطلاعات پاس كردم اين تايپيك نشون دادهيچي درمورد ذخيره سازي نمي دونم والكي الكي 17.5شدم
    يه سوال داشتم
    من براي نصب يه سيستم عامل روي هاردم بامشكل برخوردم كه مشكلم طبق راهنمايي انجمن لينوكس شايد مربوط بشه به هاردم براي همين برنامه اي براي تست وبررسي هاردمي خواستم
    هاردم 80گيگ مكستور سنگاپوره وحدود 2يا 3ساله ازش استفاده مي شه
    خودم با يه برنامه ي تست كه يه عزيزي بهم داد هارد رو تست كردم هيچ بدسكتوري نداشت ولي مي خوام يه نرم افزاري روبراي بازسازي هاردبهم معرفي كنيد كه نيازبه فلاپي هم نداشته باشه چون فلاپي درايوم خرابه
    نمي دونم متوجه منظورم شديد يانه؟؟
    يه نرم افزار براي بازسازي هارد مثل maxblast 4 كه نياز به فلاپي نباشه
    من سي دي رايتر ودي وي دي رايتر وفلش مموري دارم ولي اين برنامه مكس بلستر نيازبه فلاپي داره
    وهمين الان با نرم افزار hdtune_255 هاردرو به نوعي اسكن كردم واين نتيجه ارورهاش بود يعني صفرخالص وهيچ جا اثري از بدسكتورنبود
    Last edited by P A R M I S; 12-08-2008 at 09:05.

پروفشنال P A R M I S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

توی یکی از همین فروم ها خوندم که ممکنه با لینکوس بتونم مشکل رو حل کنم...

راه بهتری سراغ دارین؟
    من تولينوكس يه مبتدي بيشتر نيستم ولي اين راه حل براي سيستم من كه قفل شده بود مفيد بود
    مي توني يه سي دي زنده از پارسيكس يا ابونتو تهيه كني بدون اين كه بخواد روي سيستمت لينوكس نصب كني سيستم عامل پارسيكس يا ابونتو بالامياد
    بعدازاون بهتره ازمنوي سيستم گزينه log out روبزني وبا كاربر root وپسوند parsix براي پارسيكس و پسوند ubontu براي ابونتو واردبشي وازمنو appilicaotion وارد sistem tools وابزار پارتيشن اديتور بشي كه تمام پارتيشن هاتو وقدرت حذف وپاك كردنش روبهتون نشون ميده
    واگه مشكل خاصي داشتي باتوجه به نوع سي دي زنده ات به انجمن گنولينوكس برو وتو تايپيك پارسيكس يا ابونتو مشكلت روبنويس
    Last edited by P A R M I S; 13-08-2008 at 07:50.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    روی سيلانك

پيش فرض

سلام
    خيلي اطلاعاتتون عالي بود بااين كه سه واحد ذخيره واطلاعات پاس كردم اين تايپيك نشون دادهيچي درمورد ذخيره سازي نمي دونم والكي الكي 17.5شدم
    يه سوال داشتم
    من براي نصب يه سيستم عامل روي هاردم بامشكل برخوردم كه مشكلم طبق راهنمايي انجمن لينوكس شايد مربوط بشه به هاردم براي همين برنامه اي براي تست وبررسي هاردمي خواستم
    هاردم 80گيگ مكستور سنگاپوره وحدود 2يا 3ساله ازش استفاده مي شه
    خودم با يه برنامه ي تست كه يه عزيزي بهم داد هارد رو تست كردم هيچ بدسكتوري نداشت ولي مي خوام يه نرم افزاري روبراي بازسازي هاردبهم معرفي كنيد كه نيازبه فلاپي هم نداشته باشه چون فلاپي درايوم خرابه
    نمي دونم متوجه منظورم شديد يانه؟؟
    يه نرم افزار براي بازسازي هارد مثل maxblast 4 كه نياز به فلاپي نباشه
    من سي دي رايتر ودي وي دي رايتر وفلش مموري دارم ولي اين برنامه مكس بلستر نيازبه فلاپي داره
    سلام
    برنامه های جدید این لیست رو امتحان کنید ، بد نیست...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همین طور این نرم افزار که ظاهرا نسخه ی سی دی رام هست...
    کد:
    و همین طور نرم افزار HDD Regenerator هم قبلا تست شده و برخی بدسکتور ها رو فیکس میکنه...{ نیاز به کرک داره } و فلاپی و سی دی رام رو پشتیبانی میکنه...
    لینک اول:
    کد:
    لینک دوم:
    کد:
    موفق باشید.

10. 2 کاربر از MasterCode بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال [ali]'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    آستارا

پيش فرض

لینک فول ورژن HDD Regenerator

کد:
    پسورد
    کد:
    Last edited by [ali]; 13-08-2008 at 15:43.

12. 2 کاربر از [ali] بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •