سلام به همه
اقا من فقط دو مدل نروتو رو میشناختم یکی همون مدل جونی نروتو یکی هم شیپودن این فیلم و قسمتای متفرقه دیگه چیه اگه چیز اضافه هم هست بگین تا بشنویم بدونه شوخی.
ترو خدا بدجوری گیج میزنم کمکم کنید.
سلام به همه
اقا من فقط دو مدل نروتو رو میشناختم یکی همون مدل جونی نروتو یکی هم شیپودن این فیلم و قسمتای متفرقه دیگه چیه اگه چیز اضافه هم هست بگین تا بشنویم بدونه شوخی.
ترو خدا بدجوری گیج میزنم کمکم کنید.
به غیر از سریال نروتو و نروتوشیپودن، یه سری فیلم سینمایی هم بر اساس سریال نروتو و همچنین نروتوشیپودن ساخته شده که البته هیچ ربطی به سریال و ماجرای اون ندارن. فقط فیلم سینمایی با الهام گرفتن از شخصیتهای سریاله.
تا حالا 3 تا فیلم سینمایی از روی نروتو و 2 تا از روی نروتو شیپودن ساخته شده که هنوز دومیه زیرنویس انگلیسی نشده.
سلام
فکر کنم امروز 10 آگوست هستش من به این سایتی هم که گفتید رفتم ولی لینکی نبود میشه شما لینکش رو اگه هست برای من بزارید باتشکر.
والا منم منتظرم هنوز انگار دیتابایو ترجمه و زیر نویس دار نکرده بچه ها اگه کسی پیدا کرد جتما بزاره
ناروتو داره قسمت به قسمت افت میکنه و بدتر و خسته کننده تر میشه.
نظر شما چیه؟
تا حدودی خسته گننده شده اما باز تا حدودی هم جذای خسته کننده از نظر وقتی که می گیره باید صبر کنیم جذابیش برای اینکه خوب هی چیزای عجیب پیش مییاد اگه هر 2 یا 3 روز یکبار قسمت جدید بود بهتر بود
به نظر من مشکل اینکه داستان رو ناروتو خیلی زوم کرده و از بقیه ی شخصیت ها خبر زیادی نیست.
دیگه از دسته این راسنگان که داره حالم بهم می خوره.
این داستان سورا که تمام شه یک زوم اساسی رو بقیه میشه .صبر کنی می بینی.
با درود.....
گفتم بعد از مدت ها یه سری به این تاپیک بزنم !
e ....چرا ساسکه (سوسکه)
بیشتر از ایتاچی عزیزم رای آورده ! ! ! !
....
.
.
.
ولی بازم هر چی باشه ایتاچی همیشه پرچمش بالاست
+
ما رو هم تو جمع خودتون راه میدید !؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)