سلام،
گزراش رو به همون روشی که قبلا عرض کردم ساختم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عالي و فراتر از انتظار
خوب و در حد انتظار
متوسط
بد
سلام،
گزراش رو به همون روشی که قبلا عرض کردم ساختم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک خرابه
Please Repeat
ای بابا راست میگیا!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
من در فرآیند یادگیریه اکسسم نشستم به بررسیه template های سایت خود آفیس!!!
اونجا دیدم توی این relationship های table ها چند نوع بود که من نمی دونستم چیه!!!
یه سری هاش دو سرش فلش داشت یه سری یدونه یه سری هیچی!!
اون علامت بینهایت چیه!!!
کلا هیچی نفهمیدم!!
بعد من هر چی تلاش کردم از این بینهایت ها درست کنم نتونستم!!
یه توضیح می دید !!؟
ممنون
یه سوال دیگه هم دارم!!:
مثلا برای این مثال:
یک معلم می تونه چند تا درس داشته باشه! ولی یه درس نمی تونه چند تا معلم داشته باشه!!
الان table معلمها و درس ها رو چی جوری باید با هم لینک کنم؟
از pk معلمها بکشم به pk درسها!!
اونجوری که one to one می شه!!
یه توضیح می دید!!
اصلا بذارید مشکلمو کامل و اساسی بگم!!
دوتا table هست یکی atm که یه فیلدی با عنوان نام بانک داره!! یکی بانکها
الان یه atm فقط ماله یه بانکه ولی هر بانک می تونه چندینتا atm داشته باشه!!
الان من Pk بانک رو به فیلد نام بانک atm وصل کنم؟
یا به pk ای تی ام؟
یا چیزه دیگری؟
ممنون
سلام،
برای درک بهتر از روابط بین جدول ها و چگونگی تنظیمات اون، در خود help اکسس مقاله خوبی وجود داره که آدرس اینترنتی اون هم هست:
که پیشنهاد میکنم حتما قبل از هر کاری اونو مطالعه کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اگه بخوام جواب سوال دوم رو گفته باشم، این جوری میشه که: جدول بانکها، فیلدی داره مثل bankID ، بعنوان PK. جدول ATM هم فیلدی داره مثلا با نام atmID ، بعنوان PK و باز فیلدی داره با نام bankID ، بعنوان FK که همون (Foreign Key) باشه. حالا در قسمت ساخت روابط بین جدولها، باید bankID رو از جدول بانک ها به bankID از جدول ATM وصل کرد، که این پنجره ساخت رابطه رو باز میکنه و همونطور که اونجا مشخص میشه، این یک رابطه از نوع یک به چند، One-to-Many ، هست. (حالا اگه گزینه enforce referential integrity رو فعال کنیم، علامت بینهایت در سمت جدول ATM ظاهر میشه. علامت فلش یک طرفه هم مربوط میشه به انتخاب گزینه های 2 و 3 در مشخصه Join Type رابطه. علامت فلش دو طرفه رو راستش تا حالا ندیدم، اگه بگی کجا دیدی ممنون میشم)
با سپاس!
Last edited by mohammad96; 25-07-2009 at 12:03.
از مدير تاپيك خواهشمند است اين تاپيك را در يك فايل pdf براي استفاده قرار دهد تا دانلود و استفاده راحتتر باشد
نه من همین جوری گفتم!!علامت فلش دو طرفه رو راستش تا حالا ندیدم، اگه بگی کجا دیدی ممنون میشم)
درست یادم نبود!!
ممنون که جواب دادید
بعد محمد جان برای چند به چند باید چی کار کنیم!!
با سلام،
همونطور که در مقاله لینک داده شده هم گفته شده، برای ایجاد یک رابطه چند-به-چند بین دو جدول، به جدول سومی نیاز هست. یعنی رابطه چند-به-چند به دو رابطه یک-به-چند تبدیل میشه و جدول سوم حداقل سه تا فیلد داره: ID بعنوان PK ، و table1ID و table2ID هم بعنوان FK .
با تشکر!
یه سوال دیگه!!!
چی جوری می شه توی فرم وقتی روی اسم یه text box کلیک کنی بره به فرم مربوط به اون!!!
منظورم اینه که مثلا ما توی فرم مربوط به atm یه text box داریم که اسمش بانکه !! من می خوام وقتی روی اسم اون کلیلک می کنم برم توی فرم بانکها!!
ممنون
آهان راستی یه چیز دیگه!!
می شه یه command box ساخت که وقتی روش کلیک می کنیم یه جدول exel که قبلا پر کیردیم بیاد !! یا به طور کلی یه فایلیو برامون باز کنه!(مثلا عکس)
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)