نه نیستش...
نه نیستش...
پس حتما باید کابلشو پیدا کنی
صفحه اول همین تاپیک یه سری توضیحات دادم
Last edited by DJ.Mamal; 16-02-2009 at 17:39.
من دیدم ولی شما فقط نحوه ی آپگرید رو نوشتید!
حالا اگه آپدیت بشه چه سودی برای گوشی داره.
با سلام خدمت دوستانگوشي من نوكيا 5310 قرمز رنگ است كه من امروز ان را با نرم افزار خود نوكيا آپديت كردم و ورژن ان را به 9.42 تبديل شد ولي پس از اپديت متوجه شدم كه زبان فارسي براي ان وجود دارد از يك از سايتها كه حجم ان 19 مگا بايت بود دانلود كردم تا با ترفندش ان را بازهم اپديت كنم ولي نشد در سايت ذكر شده بود كه بايد كد پرادكت ان را با برنامه NSS به 0547372 تغيير دهم ولي تبديل غير ممكن شد.
برنامه ان اس اس پس از نصب اررور مي داد نه در موقع نصب بلكه در موقع خواندن و اسكن كد پرادكت البته من راههاي زير را دنبال كردم
در ابتداي نصب برنامه ان اس اس اول از شماميپرسد كدام يك از گزينه را براي نصب انتخاب مي كنيد من همه گزينه را به نوبت انتخاب كردم با احتمال اينكه شايد گزينه صحيح را پيدا كنم ولي باز مشكل حل نشد
when NSS software installs, it presents a screen on which the user can choose one of the following options:
( ) Virtual USB Device
( ) F1 USB Device
( ) Nemesis USB Multi-flashing Device
( ) Diamond protective Device
( ) Prodigy LPT Device
بعد از نصب كامل يك صفحه اينترنت اكسپلور باز مي شود كه محتوي اين پيغام و تصوير است
NSS USB Driver installation step by step
Federal one USB device در تصوير نصب گام به گام يك درايور را نشان داده كه وجود ندارد
و وقتي من گام به گام براي نصب ميروم همچين قسمتي را نمي توانم پيدا كنم
البته من برنامه پي سي سويت را قبلا كاملا ريمو كرده بودم ولي باز مشكل حل نشد باز اررور در اسكن
مثل اينكه نمي توان كد پرادكت اين مدل را تغيير داد و زبان فارسي را نصب كرد
آيا راهي براي تغيير كد و اپديت اين مدل به زبان فارسي است يا نه
با تشكر
کلی فرق میکنه..مدل گوشیت چیه؟
موقعی که میخوای نحوه ی اتصال usb رو انتخاب کنی اول روی Media برو و مکث کن تا کامپیوترت پیغام بده بعد برو رو حالت پی سی سوییت و انتخاب کن...بعد کد رو بنویس ببین قبول میکنه...خبرشو بده
سلام به همه دوستان من می خواستم گوشی 5220 را فارسی کنم ولی در تنضیمات زبان گوشی زبان فارس وجود ندارد آیا راهی برای این کار ؟
هست لطفا من را راهنمای کنید .
سلام دوستان.
من چه جوری میتونم بفهمم آخرین ورژن گوشیم چیه؟ نوضیحاتی که صفحه اول گذاشتین رو دیدم ولی توی لینکها چیزی ندیدم در این رابطه.
باید دید که ورژن جدید فارسی ساپورت میکنه یا نه
اگه خواستین باید با یه پروداکت کد دیگه گوشی رو آپدیت کنین
هستش یکم دقیق نگاه کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)