تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 97 اولاول ... 317177787980818283848591 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 963

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید Tv ا

داره خودمونی میشه smk1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ا

LCD های ما نیازی بداشتن ----T ندارند پس نیازی نداریم هزینه بیشتری بابت این فناوری داده باشیم.
    شما چرا اگه تو تهران هستید دو سالی هست که ----t کاربردی شده الانم که با کدک h.264 پخش میشه کیفیت عالی.

موفق باشید

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

میخوام lcd بردارم . مارک sony و مدل KLV-40X300A .
    تبریک میگم بابت این انتخابتون
    سری x سوی ساخت ژاپن هستن
    دیگه بهتر از ای تو مارک سونی نیست
    اگر میشه این فرق بین X350 و X300 رو بگید
    والا من تو یه کاتالوگ از ود سونی خوندم ک جز رنگ بدنه هیچ فرقی نمیکنن.
    و اینکه الان استاندارد ترین و باحال ترین اندازه Lcd چند اینچ
    این دیگه بستگی به خودتون داره. به نظر من 40 اینچ کافیه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بچه اگر میشه 1توضیح کامل راجب به پنل این LCD ها بهم بگید.
    من شنیدم سونی پنل lcd هاشو خودش نمیزنه !!؟
    (راستیX برداشتم اینو میپرسم که معلوماتم اضاف شه !!!!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه shenhaye_zaman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    AHZ

پيش فرض

شما چرا اگه تو تهران هستید دو سالی هست که ----t کاربردی شده الانم که با کدک h.264 پخش میشه کیفیت عالی.

موفق باشید
    بله شنیدم.ولی این قضیه خیلی مسخره هست.ورداشتن با یه UpScaling تصویر رو بردن رو ایر.شاید کیفیتش کمی بالا تر باشه به نسبت اونی که رو آنتن باشه.اما اصلا در حد اسم رسم این کدک نیست.این قضایا اینقدر ارزون نیستند که به این راحتی تو ایران راه بیافته باید کمی زیر ساخت ها رو تعویض کنند و فرم ها رو مستقیم از روی نگاتیو اسکن کنند که هزینه زیاید میبره.
    بچه اگر میشه 1توضیح کامل راجب به پنل این LCD ها بهم بگید.
    من شنیدم سونی پنل lcd هاشو خودش نمیزنه !!؟
    (راستیX برداشتم اینو میپرسم که معلوماتم اضاف شه !!!!)
    نه سونی و سامسونگ پنل هاشونو به صورت مشترک میزنند.ولی تکنولوژی های انجین و هزار تا مشخصه دیگر این LCD ها متفاوته.
    اگر منظورتون X350 هست که بله

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

مراکز خدمات سونی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه smk1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله شنیدم.ولی این قضیه خیلی مسخره هست.ورداشتن با یه UpScaling تصویر رو بردن رو ایر.شاید کیفیتش کمی بالا تر باشه به نسبت اونی که رو آنتن باشه.اما اصلا در حد اسم رسم این کدک نیست.این قضایا اینقدر ارزون نیستند که به این راحتی تو ایران راه بیافته باید کمی زیر ساخت ها رو تعویض کنند و فرم ها رو مستقیم از روی نگاتیو اسکن کنند که هزینه زیاید میبره.
    چون من استفاده می کنم یه چیزایی میگم جالبه از UpScaling خبری نیست 720*576 بعد هم از نویز راحت میشی در ضمن من با 30 تومن یه تیونر یواس بی برا کامپیوترم گرفتم تعجب نکن ایرانیه استفاده می کنم پس گرون نیست لینک عکس هم در ادامه هست

کد:
    موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام به تمام عزیزان
    من بعدازبررسی رفتم پلاسمای 42pv700پاناسونیک خریدم راضی هم هستم فقط یک مشکل که داره رزولوشن بالایی نداره که واسه پلاسما طبیعی هستش فقط نمی دونم که آیا بهتراز40Dسونی بودگرفتم یانه؟
    ولی تو مغازه که دیدم ازسونی کیفیتش خیلی بهتربودزاویه دید عالی هم داره ازهمه مهمتر کیفت صدای خیلی توپی داره فقط پاناسونیک مشکلش اینه که پایه رو جدابایدبخری واسه همین مجبورشدم میزخودش روبه قیمت 400هزارتومان بخرم
    مرسی ازهمه دوستان

پروفشنال babialex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من پلاسما 42 اينچ ال جي pg20 خريدم به همراه سينماي خانوادگي آناهيتا ال جي

خيلي راضيم و همه چيش خوبه - صداي عالي - كيفيت تصوير عالي - زيبايي - امكانات

پلاسماي فوق العاده اي هستش و رنگ و روشنايي و كيفيت خيلي خوبي داره

سينماي خانوادگيش هم صداي خيلي شفاف و عالي داره و مخصوصا فيلم دالبي كه باهاش ديدم عالي بود

كلا با ميزش 2300 تموم شد

اگه نباشه جاش خالی می مونه shenhaye_zaman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    AHZ

پيش فرض

چون من استفاده می کنم یه چیزایی میگم جالبه از UpScaling خبری نیست 720*576 بعد هم از نویز راحت میشی در ضمن من با 30 تومن یه تیونر یواس بی برا کامپیوترم گرفتم تعجب نکن ایرانیه استفاده می کنم پس گرون نیست لینک عکس هم در ادامه هست

کد:
    موفق باشید
    مشخصه که نویز کمتری داره.منم گفتم چیزی که رو ایر میره در حد اسم و رسم این کدک نیست.ولی مطمئنا الان بهترین حالت در نمایش تصاویر کانال های داخل استفاده از ----T هست.
    این کاری که اینا دارن می کنن فاجعه اس. کو تا فوتبال ،اخبار و ..رو HD فیلم برداری کنند یا اینکه بخوان فیلم های SD رو درست حسابی اسکن کنند و به HD تبدیل کنند.اینا میان با یه Upconvert ساده، این کارو می کنند.حالا اگه بخوان دست به aspect ratio بزنند که دیگه افتضاح میشه همه چیز STRETCH میشه هر چند دیگه به این قضیه عادت کردیم و نمی تونیم اینو تشخیص بدیم!

داره خودمونی میشه kiaelectro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

آقا مباركت باشه منم ميخوام همينو بخرم
    اگه ميشه يه تستي در باره كيفيتش با تلوزيون ايران و تصوير دي وي دي و ماهوراه برن و نتيجه رو واسمنون همين جا بنويس
    (چون توي فروشگاه هميشه در حال نمايش فيلماي با كيفيت بالا هستن و كيفيتش رو تلوزيون خودمون مشخص نيست)
    برای استفاده بهینه از این تلویزیون باید بسته به نوع ورودی کیفیت تصاویر را بدقت تنظیم نمود(برای هر ورودی تنظیم جداگانه وجود دارد).سعی نمایید از رسیوری که خروجی کامپونت دارد استفاده کنید که کیفیت تصویرش کاملا قابل ملاحظه می باشد البته اگر خروجی اچ دی داشته باشد که دیگر بهتر اما فکر نمی کنم فعلا چنین رسیوری در ایران موجود باشد من به کامپیوتر هم وصل نمودم و از طزیق کارت دی وی بی فیلم اچ دی دیدم که معرکه بود در هر صورت باید از این تلویزیون برای دیدن تصاویر با کیفیت استفاده نموده وگر نه بیشتر از یک میلیون از پول خود را به هدر داده اید حتی این را نیز بگویم که این تلویزیون وکلا تلویزیونهای با کنتراست و قدرت تفکیک بالا بدلیل اینکه جزئیات تصویر را نشان می دهند تصاویر با کیفیت بد را بدتر از تلویزیونهای معمولی نشان می دهند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •