بهتر بود لا اقل مینوشتی دروغ سیزده تا به فرهنگ خودمون پای بند باشی.
بهتر بود لا اقل مینوشتی دروغ سیزده تا به فرهنگ خودمون پای بند باشی.
بابا هم خوشحال شدم هم سكته!! همينطور كه داشتم مطلب و ميخوندم فكر ميكردم كه كي برم بازي رو بگيرم![]()
امااااااااااا. منم دعا ميكنم كه بازيش گيرت نياد خدايي.![]()
سلام، شما درست میگی؛ ولی چون این مطلب از خودم نبود و از جای دیگه گرفته بودم، گفتم بهتره توش تغییری ایجاد نکنم.
ولی الان ویرایشش کردم.![]()
سلام به همه ی دوستان عزیز
فیلم زیر مربوط به مصاحبه ی سایت Gametrailers با Kelly Miller مدیر تولید ارشد بازی مافیا II هستش. در این فیلم قسمت هایی از بازی که تا حالا نمایش داده نشده هم نشون داده میشه.
PAX East 10: Cosa Nostra Interview - Mafia II
مدیر تولید ارشد بازی مافیا II درباره ی احساس واقعی یک مافیای آمریکایی در بازی open world تیراندازی شرکت 2k Games توضیح می دهد.
کیفیت پایین :
کیفیت بالا :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک زیر هم برای دوستانیه که نتونستند از سایت Gametrailers این فیلم را ببینند :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع : Mafia2forum.comکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشخصات سیستم مورد نیاز بازی اعلام نشده؟سیستم حداقل و سیستم توصیه شده
نه، هنوز چیزی اعلام نشده.
سلام به همه ی دوستان عزیز
شرکت 2K Games قصد داره فیلم هایی از بازی با نام " MAFIA II DEVELOPER VIDEO SERIES " منتشر کنه که اولین شماره ی اون را دیشب منتشر کرد. اسم این فیلم " STORY & CHARACTERS " هستش و همون طوری که از اسمش پیداست مربوط به توسعه ی شخصیت ها و داستان بازیه. در این فیلم در مورد شخصیت های اصلی بازی بحث میشه و همچنین قسمت های جدیدی از بازی به نمایش گذاشته میشه.
در این فیلم مصاحبه ای با جک اسکالیسی ( Jack Scalici ) کارگردان ، دنبی گریس ( Denby Grace ) تهیه کننده ی ارشد بازی ، توماس هربیسک ( Tomas Hrebicek ) سرپرست جلوه های سینمایی و الکس ککس ( Alex Cox ) دستیار تهیه کننده انجام شده.
پیشنهاد می کنم این فیلم را حتماً ببینید و قدرت مافیا II را تحسین کنید.
مشاهده در لینک های مختلف :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Screen Shots
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود جدید ترین تریلر با حجم 30mb
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خداوندا این دروغ های سیزده ای رو به پایان برسان
همه رو مسخره خودشون کردن اینا .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)