فعلا خبری از نسخه ی Pc نیست ..
فعلا خبری از نسخه ی Pc نیست ..
برای پی سی اعلام نشده که میاد اما مدتی پیش کپکام اعلام کرد که دیگه بازیهای انحصاری و ... نخواهد داشت و به Multi-platform رو آورده که همین مورد احتمال اعلام بازی دیر یا زود برای پی سی رو می ده.
اما در کل اعلام نشده که برای پی سی میاد.
حالا خدا کنه این ورژن رو برای pc بدن
ما که کنسول نداریم بتونیم resident evil بازی کنیم
از اولین شماره resident evil بازی کردم تا شماره 4 که فکر کنم اخریش بود
البته یک سری ورژنها رو بازی نکردم....ولی فکر کنم بیشترش رو بازی کردم
اگه برای pc بیاد خیلی حال میده......تا اون موقع نظرشون عوض شده وبرای pc هم میدن
دو تا اسکن از مجله ی فامیتسو که اولی وسکر و خانومه ی دیگه رو تو RE5 نشون میده.
http://www.gamekyo.com/images0_4_29077.htmlhttp://www.gamekyo.com/images1_4_29077.html
با سلام
در جديدترين خبري كه منتشر شده اين بازي براي پي سي منتشر نميشه
دعا كنين بچه ها يه بازي قشنگ و باحال رو از دست نديم
اطلاعات تازه ای از Resident Evil 5
-----------------------------------
مجله ی آمریکایی Electronic Gaming Monthly)EGM) در شماره ی بعدی خود در اکتبر 2008 به طور مفصل به RE 5 پرداخته است.گویا تعدادی از هواداران بازی به نحوی به این مجله دسترسی پیدا کرده اند و به این ترتیب مطالبی درباره ی بازی درز کرده است.جالب تر اینکه گفته می شود مجله ی رسمی پلی استیشن(OPM) هم در شماره ی بعد خود به RE 5 خواهد پرداخت و حتی به نکاتی از بازی اشاره خواهد کرد که EGM به آنها اشاره نکرده!
سایت gameplayer گردآوری ای از مطالب درز کرده از مجله ی EGM تهیه کرده است.هنوز صحت این اطلاعات به طور کامل مشخص نشده و باید تا انتشار EGM صبر کرد.به هر حال احتمال صحت داشتن این مطالب بسیار بالاست.
1)داستان درباره ی این است که کریس ردفیلد کیست،در این ده سال گذشته(10 سال پس از وقایع راکون سیتی) کجا بوده و چه رابطه ای با دیگر کارکترهای این سری داشته است.
2)کریس ردفیلد پس از وقایع راکون سیتی در سال 1998 به احداث BSAA(مخفف Bioterrorism Security Assessment Alliance) کمک کرد.
3)قسمت اعظم داستان به صورت فلش بک روایت می شود.
4)BSAA در تمامی جهان شعباتی احداث کرده است اما تصمیمات اجرایی(از جمله فرستادن کریس به آفریقا) توسط شعبه ی ایالات متحده ی این شرکت گرفته می شود.
5) Sheva Alomarعضوی از شاخه ی آفریقای غربی BSAA است.
6)شخصی به نام Kralin یکی از اعضای سابق BSAA تأمین کننده ی اسلحه و تجهیزات برای کریس و شوا است.او قصد دارد به همراه BirdWoman از شهر بگریزد.
7)شخص بلندگو به دستی که در یکی از تریلرهای بازی مشاهده می شود ثروتمندترین مرد دهکده است و در واقع لیدر مردم دهکده محسوب میشده.
8)وسکر حدوداٌ در 5 درصد از بازی حضور دارد.
9) Sherry Birkinنسبت به وسکر حضور به مراتب بیشتری در بازی خواهد داشت.
10)این کارکترها در بازی حضور ندارند: Jill , Barry , Claire , Billy و Leon
11)کریس و شوا با چالش های فراوانی رو به رو می شوند که با کمک همدیگر قادر به گذشتن از آنها خواهند بود.
12)اتمام بازی در حدود 15 ساعت به طول می انجامد.بازی شامل 8 ساعت cut-scene است که اضافه بر 15 ساعت گیم پلی هستند.
13)کپکام می خواهد رزیدنت اویل 5 بهترین گرافیک را در بین بازی های سال 2009 داشته باشد(که البته تا حد زیادی بلند پروازانه است و این موضوع بسیار بعید به نظر می رسد).
14)در بازی تأکید زیادی بر روی معماها شده است که در بسیاری از موارد بر پایه ی co-op طراحی شده اند.
15)پیش از آنکه کریس با شوا ملاقات کند در حدود 1 ساعت گیم پلی تنها خواهد داشت.
16)سراب و تأثیر گرما و سرما در بازی وجود نخواهد داشت.
17)فلش بک ها قابل بازی نیستند(متأسفانه) و جزء 8 ساعت cut-scene های بازی محسوب می شوند.
18)30 نوع اسلحه در بازی وجود دارد.20 نوع برای کریس و 10 نوع برای شوا.
19)شما می توانید از اره برقی استفاده کنید هنگامی که آن را بعد از مبارزه با Moreso به دست آوردید.
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چیز جدیدی درباره انتشار برای pc گفته نشده بود؟؟؟؟
خدا کنه برای pc هم بدن....من موندم pc چه چیزی کمتر کنسول داره
چیزی کم نداره عزیز ولی خوب اگه مثلا بخوان برای pc هم بدن فروش تو کنسول میوفته پایین
من منکرش نیستم که برای pc نیاد ولی اینا فکره اخرشو میکنن که کنسول نخوره زمین
اگه برا پی سی بدن همه دل خوشی نسبت به capcom پیدا میکنن.
ولی وای به حالشون اگه ندن.
اونوقت من نمیدونم چیکار کنم!میمیرم.
دوستانی که نگران نسخه pc هستن
من با این که 360 دارم ولی نگران نباشید اگه این capcom که ما شناختیم باشه همچین بازاری رو از دست نمیده
بعد از منتشر شدن re4 روی gamecube کسی فکرش رو هم نمیکرد برای ps2 ساخته بشه چه برسه به pc
که دیدیم رو هر دو platform اومد
این نسخه هم ممکنه الان اعلام نکنن ولی چند ماه بعد از نسخه کنسول بدونید که خبر های از pc هم میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)