تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 81 از 1174 اولاول ... 3171777879808182838485911311815811081 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

12 دل بوسكه: رائول و گوتي بايد در تيم ملي باشند

خبرگزاري فارس: سرمربي سابق رئال مادريد به پشتوانه نايب رئيس فدراسيون فوتبال اسپانيا براي كنار زدن و تحت فشار گذاشتن آراگونس خيز برداشته است.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، ويسنته دل بوسكه با حمايت فرناندو ايه‌رو شاگرد قديمي خود كه امروز نايب رئيس فدراسيون فوتبال اسپانيا است، گفت‌: از ديد من گوتي و رائول بايد در تيم ملي اسپانيا حضور داشته باشند و عدم دعوت اين دو بازيكن تاثير گذار رئال مادريد، خيانت به مردم است.
    دل بوسكه افزود: آراگونس مربي بسيار بزرگ و حرفه اي است؛ اما اين چيزها به درد فوتبال اسپانيا نمي خورد يا حداقل او نمي تواند اين امتيازات را به خدمت بگيرد. تاريخ بر ادعاي من صحه مي گذارد.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بچه ها به نظرتون نتیجه ی بازی رئال با رم بدون روبینیو چی میشه؟
    من میگم که ما یه شانس بسیار خوب داریم اونم اینه که بازی برگشت تو برنابئو است!
    فکر کنم روبن بتونه جای روبینیو رو پر کنه!
    ضمن اینکه ما دفاع خوبی داریم! اگه سعی کنیم بازی رو مساوی یا دیگه 1 - 0 ببازیم، شانس خوبی برای صعود داریم.
    شما چی فکر می کنید؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

گوتی هافبک بازیساز رئال مادرید در جدول بهترین پاسورهای گل لالیگا رتبه اول را متعلق به خود کرد.

گوتی با ۴ پاس گلی که در بازی دیشب رئال مادرید و ویادولید داد تعداد پاسهای گل خود را به عدد ۱۰ رساند تا در صدر بهترین پاسورهای گل لالیگا جای بگیرد.

بعد از وی ایباگازا بازیکن تیم مایورکا با ۹ و مارکوس سنا بازیکن تیم ویارئال با ۷ پاس گل در رده های دوم و سوم قرار گرفته اند.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

بزرگداشت اسطوره رئال مادرید
    باشگاه رئال مادرید قصد دارد تا ۱۷ فوریه از بهترین بازیکن تاریخ باشگاه الفردو دی استفانو تقدیر به عمل بیاورد.
    در این مراسم رئیس فیفا - سپ پلاتر - و رئیس یوفا - میشل پلاتینی - حضور دارند.
    این اسطوره ارژانتینی رئال مادرید در مصاحبه با تلویزیون این باشگاه گفت :
    این افتخار بزرگی برای من است همیشه من بازیکنی بودم که دوست داشتم افتخارات شخصی خود را به دیگر بازیکنان و هم تیمی هایم نیز اهدا کنم و انها نیز در موفیتهای من سهیم باشند.
    من این تقدیر را با اغوشی باز می پذیرم و از باشگاه به خاطر اجرای این مراسم خیلی تشکر می کنم.
    این ارژانتینی روزی که از ارژانتین به مادرید امد را هرگز فراموش نمی کند ان روز ۲۳ سپتامبر ۱۹۵۳ بود :
    ان روز کاری که من کردم قابل توجه بود صبح بود که از قطار پیاده شد به بیمارستان رفتم و ظهر ناهارم را خوردم و همان موقع بود که فهمیدم من فقط برای ۳ ماه در اینجا نخواهم بود. رئیس ان وقت رئال مادرید ادمی بزرگ بود ان شخص سانتیاگو برنابئو بود فردی وقعا جنتلمن.
    او در میان بازیکنان بزرگ ان سالهای رئال ( پوشکاش - گنتو - ریال - کوپا ) بازی کرد و معتقد است این بازیکنان بودند که به فوتبال ارزش بخشیدند :
    فکر می کنم این فوتبالی را که ما امروز می شناسیم بازیکنان ان زمان رئال اختراع کردند ما همیشه در حال جنگیدن بودیم و حتی یک لحظه هم متوقف نشدیم.
    الفردو اکنون رئیس افتخاری رئال مادرید است کسی که در ان ۵ سال طلایی که رئال ۵ بار پشت سر هم قهرمان اروپا شد خوش درخشید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

کسرا جان چرا اینقدر ناامیدانه صحبت میکنی ؟
    یعنی راضی هستی که در المپیک رم ما شکست بخوریم و یا مساوی کنیم؟
    امیدوارم که با قدرت بیکران بارگاه الهی و با تلاش تمامی قوهای سپید هم در خانه اونها و هم در خانه خودمان پیروز هستیم.انشا ال...

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

خوان مدفع برزیلی تیم اس رم ایتالیا که مدتها به دلیل مصدومیت از میادین دور بود برای بازی رفت تیم اس رم در برابر رئال مادرید اماده خواهد شد.
    این مدافع از هفته ۱۸ سری ا در بازی برابر تیم اتالانتا برای تیمش بازی نکرده بود اما حالا کم کم در حال بازگشت به میادین است.
    این بازیکن حتی برای بازی با تیم یوونتوس که پیش از بازی با رئال است نیز اماده می شود اما احتمال حضورش در این بازی کمرنگ است ولی حضورش در برابر رئال مادرید به نظر قطعی می رسد.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

امیدوارم که با قدرت بیکران بارگاه الهی و با تلاش تمامی قوهای سپید هم در خانه اونها و هم در خانه خودمان پیروز هستیم.انشا ال...
    خوب آدم باید واقع بین باشه دیگه

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

بستگی داره نتیجه ...
    این بازیکنای رئال همیشه یه جور نیستن خودتون که دیدید یه بازی 2-0 می بازن یه بازی 7 تا میزنن ...
    بهنظر من اگه متوسط هم بازی کنیم یعنی سوتی ندیم ( از نوع تابلو9) می تونیم بازی رو ببریم حتی توی رم ..

آخر فروم باز end_of_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

خوب آدم باید واقع بین باشه دیگه
    ببين عزيز ...
    واقع بين باشيم نباشيم ما در خانه ي رم هم پيروز ميشيم ...
    حالا يادت باشه من كي گفتم ...
    اون روز به خودت ميگي (( آره مهرداد گفتا رئال تو خونه ي رمم مي بره ))
    باور كن رم عددي نيست پيش ما ... ان شاالله روبينيو هم به بازي برگشت مي رسه ...
    خوان مدفع برزیلی تیم اس رم ایتالیا که مدتها به دلیل مصدومیت از میادین دور بود برای بازی رفت تیم اس رم در برابر رئال مادرید اماده خواهد شد.
    این مدافع از هفته ۱۸ سری ا در بازی برابر تیم اتالانتا برای تیمش بازی نکرده بود اما حالا کم کم در حال بازگشت به میادین است.
    این بازیکن حتی برای بازی با تیم یوونتوس که پیش از بازی با رئال است نیز اماده می شود اما احتمال حضورش در این بازی کمرنگ است ولی حضورش در برابر رئال مادرید به نظر قطعی می رسد.
    منم اينو شنيدم اما رئال هم دفاع هاي آماده اي براي اون بازي داره
    دمت گرم ...
    بزرگداشت اسطوره رئال مادرید
    باشگاه رئال مادرید قصد دارد تا ۱۷ فوریه از بهترین بازیکن تاریخ باشگاه الفردو دی استفانو تقدیر به عمل بیاورد.
    در این مراسم رئیس فیفا - سپ پلاتر - و رئیس یوفا - میشل پلاتینی - حضور دارند.
    این اسطوره ارژانتینی رئال مادرید در مصاحبه با تلویزیون این باشگاه گفت :
    این افتخار بزرگی برای من است همیشه من بازیکنی بودم که دوست داشتم افتخارات شخصی خود را به دیگر بازیکنان و هم تیمی هایم نیز اهدا کنم و انها نیز در موفیتهای من سهیم باشند.
    من این تقدیر را با اغوشی باز می پذیرم و از باشگاه به خاطر اجرای این مراسم خیلی تشکر می کنم.
    این ارژانتینی روزی که از ارژانتین به مادرید امد را هرگز فراموش نمی کند ان روز ۲۳ سپتامبر ۱۹۵۳ بود :
    ان روز کاری که من کردم قابل توجه بود صبح بود که از قطار پیاده شد به بیمارستان رفتم و ظهر ناهارم را خوردم و همان موقع بود که فهمیدم من فقط برای ۳ ماه در اینجا نخواهم بود. رئیس ان وقت رئال مادرید ادمی بزرگ بود ان شخص سانتیاگو برنابئو بود فردی وقعا جنتلمن.
    او در میان بازیکنان بزرگ ان سالهای رئال ( پوشکاش - گنتو - ریال - کوپا ) بازی کرد و معتقد است این بازیکنان بودند که به فوتبال ارزش بخشیدند :
    فکر می کنم این فوتبالی را که ما امروز می شناسیم بازیکنان ان زمان رئال اختراع کردند ما همیشه در حال جنگیدن بودیم و حتی یک لحظه هم متوقف نشدیم.
    الفردو اکنون رئیس افتخاری رئال مادرید است کسی که در ان ۵ سال طلایی که رئال ۵ بار پشت سر هم قهرمان اروپا شد خوش درخشید.
    خوش به حالش ...
    واقعا بازيكن فوق العاده اي بود
    بچه ها به نظرتون نتیجه ی بازی رئال با رم بدون روبینیو چی میشه؟
    من میگم که ما یه شانس بسیار خوب داریم اونم اینه که بازی برگشت تو برنابئو است!
    فکر کنم روبن بتونه جای روبینیو رو پر کنه!
    ضمن اینکه ما دفاع خوبی داریم! اگه سعی کنیم بازی رو مساوی یا دیگه 1 - 0 ببازیم، شانس خوبی برای صعود داریم.
    شما چی فکر می کنید؟
    اينايي كه گفتي امكان نداره
    از قديم گفتند اگه هدف بزرگي رو در نظر بگيري و براش تلاش كني صددرصد به اهداف كوچكتر مي رسي
    اگه ما با روحيه ي پيروزي به خونه ي رم بريم حتي مي تونيم رم رو ببريم
    مگه رم همون تيمي نبود كه سال قبل از منچستر 6 يا 7 تا خورد ...

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

ارین روبن معتقد است که رئالی ها نباید تیم اس رم را دست کم بگیرند و گفت که مطمئنا بازی سختی خواهد بود.
    این هلندی گفت :
    بازی سختی خواهد بود ما به توانایی های خود ایمان داریم اما باید در برابر اس رم خیلی مراقب باشیم.
    تیمهای ایتالیایی محکم - به هم فشرده و نفوذ کردن در بین انها وقتی نزدیک به هم بازی می کنند خیلی سخت خواهد شد.
    درست است که رم با دیگر تیمهای ایتالیایی کمی فرق می کند اما انها هم همچین استیلی را دارند و بسیار سازمان یافته هستند و نباید انها را دست کم بگیریم.
    با تمام احترامی که برای توتی و مانسینی قائل هستم اما فکر می کنم در لیگ قهرمانان و در این مرحله تیم روی یک نفر نخواهد چرخید و بازیکنان باید با هم متحد باشند و معتقدم این اتحاد در تیم ما بیش از هر تیم دیگری وجود دارد.
    او در مورد شکست در برابر المریا و بعد از ان پیروزی در برابر ویادولید گفت :
    اتفاقاتی که در رسانه ها افتاد باعث شد من بخندم چون می شنیدم که انها می گفتند رئال در یک باتلاق گیر کرده اما با پیروزی در برابر ویادولید همه ان حرفها و صداها قطع شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •