بزرگداشت اسطوره رئال مادرید
باشگاه رئال مادرید قصد دارد تا ۱۷ فوریه از بهترین بازیکن تاریخ باشگاه الفردو دی استفانو تقدیر به عمل بیاورد.
در این مراسم رئیس فیفا - سپ پلاتر - و رئیس یوفا - میشل پلاتینی - حضور دارند.
این اسطوره ارژانتینی رئال مادرید در مصاحبه با تلویزیون این باشگاه گفت :
این افتخار بزرگی برای من است همیشه من بازیکنی بودم که دوست داشتم افتخارات شخصی خود را به دیگر بازیکنان و هم تیمی هایم نیز اهدا کنم و انها نیز در موفیتهای من سهیم باشند.
من این تقدیر را با اغوشی باز می پذیرم و از باشگاه به خاطر اجرای این مراسم خیلی تشکر می کنم.
این ارژانتینی روزی که از ارژانتین به مادرید امد را هرگز فراموش نمی کند ان روز ۲۳ سپتامبر ۱۹۵۳ بود :
ان روز کاری که من کردم قابل توجه بود صبح بود که از قطار پیاده شد به بیمارستان رفتم و ظهر ناهارم را خوردم و همان موقع بود که فهمیدم من فقط برای ۳ ماه در اینجا نخواهم بود. رئیس ان وقت رئال مادرید ادمی بزرگ بود ان شخص سانتیاگو برنابئو بود فردی وقعا جنتلمن.
او در میان بازیکنان بزرگ ان سالهای رئال ( پوشکاش - گنتو - ریال - کوپا ) بازی کرد و معتقد است این بازیکنان بودند که به فوتبال ارزش بخشیدند :
فکر می کنم این فوتبالی را که ما امروز می شناسیم بازیکنان ان زمان رئال اختراع کردند ما همیشه در حال جنگیدن بودیم و حتی یک لحظه هم متوقف نشدیم.
الفردو اکنون رئیس افتخاری رئال مادرید است کسی که در ان ۵ سال طلایی که رئال ۵ بار پشت سر هم قهرمان اروپا شد خوش درخشید.