ديگه شما رو هم عرق تيمي گرفته.ارش برهاني بازيكن خوبيه ولي نه ديگه...
من بجاي فتح الله زاده بودم ارش برهانيم رد ميكردم مي رفت , بجاش رجب زاده رو مي اوردم.
بجاي اندو هم كه گفتم بهترين انتخاب مسعود شجاعيه.
من با شما موافقم.![]()
به نظر من با این 1 میلیارد میشه یه مهاجم گلزن و یه هافبک خوب بیارن
آندو چون تو انگلیس بازی کرده قیمت خودش رو برده بالا وگرنه همچین آش دهن سوزی هم نیست.
تازه خودش از خداشه بیاد استقلال.آخه طرفدار استقلاله و داداشش (سرژیک) هم قبلا تو استقلال بوده
Last edited by iman_s; 18-02-2008 at 03:26.
خوب خدا رو شکر این بازی رو هم بردیم.الان اختلافمون با اون یکی تیمه !!!!! 8 امتیازه.یه بازی عقب افتاده هم داریم.
اونم بزنیم میشه 5 امتیاز با بازیهای برابر.
بیشتر بازیهامون هم که تو تهرانه انشالله دیگه میریم بالا.
مخلص همه استقلاليا
عجب برگردون هايي زدن بچه ها. مخصوصا اوني كه ارش زد.اگه يه خورده دقت ميكردن خيلي بيشتر از اين گل ميزدن
دوستان دقت كردين بازيهاي استقلال همش ساعت 1:30 يا 2 هست ولي بازيهاي پرسپليس...
وقتي استقلال خارج از تهران بازي ميكنه ميگن ورزشگاه نور نداره و بايد بازي زود برگزار بشه تا به تاريكي نخوريم.اما ديگه بازي تو آزادي رو چجوري توجيح ميكنن؟ به نظر من كاملا دارن فرق ميزارن:
پرسپليس كه همينجوري داره واسه سازمان بدهي بالا مياره و سازمان تربيت بدني هم كاملا از پرسپليس حمايت ميكنه مثل همين قضيه شركت كوپيان و رافائل و ...
ایول اصلا یادم نبود.
اگه اون سانتر ممدو ارش میزد چی میشد.
راست میگی بدجوری امثال دارن به اونا حال میدن.
راستی یادمون نره امروز بازی 3-1 شد.!!!
مطمئن باش آقای فتح اله زاده هم در پشت پرده کم سازمان رو تیغ نزده تا الان ! فقط صداش در نیومده ...
نمی دونم چرا می خواهید خودتون رو یک تیم مرفه و ثروتمند جلوه بدید که هیچ مشکلی نداره و اصلا به دولت وابسته نیست !!!
چون که زیرا....
نمی دونم چرا می خواهید خودتون رو یک تیم مرفه و ثروتمند جلوه بدید که هیچ مشکلی نداره و اصلا به دولت وابسته نیست !!!
Last edited by امير موسر; 17-02-2008 at 23:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)