ممنونم از شما 2 دوست عزیز.
سلام...بچه ها من چند سال پيش كه كنسول ps1 داشتم يه بار يه بازي رو توي يه جا ديدم كه وحشتناك بود....جريانش توي مايه هاي خون اشامي بود...يه عده پليس بودند ( 15 نفر) كه همشون كشته شدند بعد يكيشون موند اين يكي هم شونش زخمي شده بود و ميرفت واسه نبرد با خون اشامها !!
بعد اسم بازي رو از اون فروشنده پرسيدم ولي يادم رفت...اين بنده خدا هم از اون بازي يكي داشت و گفت واست ميارم و ديگه تغيير شغل داد و من هم نتوستم هيچ اسمي ازش پيدا كنم...كسي از دوستان احيانا اسمي چيزي از اين بازي داره و ايا واسه pc اين بازي هست يا نه...مرسي از لطفتون..
ببینم شما Resident Evil رو نمیگی ؟سلام...بچه ها من چند سال پيش كه كنسول ps1 داشتم يه بار يه بازي رو توي يه جا ديدم كه وحشتناك بود....جريانش توي مايه هاي خون اشامي بود...يه عده پليس بودند ( 15 نفر) كه همشون كشته شدند بعد يكيشون موند اين يكي هم شونش زخمي شده بود و ميرفت واسه نبرد با خون اشامها !!
بعد اسم بازي رو از اون فروشنده پرسيدم ولي يادم رفت...اين بنده خدا هم از اون بازي يكي داشت و گفت واست ميارم و ديگه تغيير شغل داد و من هم نتوستم هيچ اسمي ازش پيدا كنم...كسي از دوستان احيانا اسمي چيزي از اين بازي داره و ايا واسه pc اين بازي هست يا نه...مرسي از لطفتون..
نه سروش جون..رزيدنت اويل رو كه ميدونم .....اين از اون هم ترسناكتر بود.....يه قسمتش اين جوري بود كه اين پليسه داشت دوربينهاي مدار بسته رو نيگا ميكرد بعد يه خون اشام توي راهرو راه ميرفت يهو متوجه دوربين مدار بسته شد و پريد روش و همينطوري داخل دوربينو نيگا ميكرد !
ببین بازی های ترسناک اینا هستند :نه سروش جون..رزيدنت اويل رو كه ميدونم .....اين از اون هم ترسناكتر بود.....يه قسمتش اين جوري بود كه اين پليسه داشت دوربينهاي مدار بسته رو نيگا ميكرد بعد يه خون اشام توي راهرو راه ميرفت يهو متوجه دوربين مدار بسته شد و پريد روش و همينطوري داخل دوربينو نيگا ميكرد !
Silent Hill
Alone In The Dark
خوب اولش رو بگو چطوری بود .
سلام.
من دنبال یه بازی ماشین سواری هستم که مثل nfs ps1 باشه .یعنی دزد و پلیس،رانندگی آزاد و از همه مهمتر تورنمنت داشته باشه.مکانهای مسابقه هم سطح شهر باشه نه پیست...من از Need for Speed ProStreet اصلا خوشم نیومد.
خوب میتونی اینا رو امتحان کنی :
Need For SPeed Most Wanted
Need For Speed Carbon
ولی تورنمنت ندارند ...
پس چه کار باید کنم توشون؟؟؟؟
یعنی هیچی مسابقه ندارن؟؟؟؟
عزیز دل ! مسابفه دارند تا دلت بخواد ! مخصوصا Most Wanted .پس چه کار باید کنم توشون؟؟؟؟
یعنی هیچی مسابقه ندارن؟؟؟؟
منظور من از تورنمنت اینه که مسابقات مثل مسابقات ماشین های رالی نداره .
شما توی یه مسابقه شرکت میکنی ، اول شدی پولتو میگیری و میری مسابقه بعدی !
مدونم دارم اذیتت میکنم که معذرت میخوام ولی میخوام بدونم مسابقاتش توی جادهای شهر هست؟؟؟ماشیناش چی؟؟؟؟اخه میخوام مثل ps1 باشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)