دوست من سرعت این گوشی از 6630 بالاتره اما کندی سرعت به چند عامل مثل پر بودن مموری کارت , وارد شدن ویروس از طریق بلوتوث و نصب نرم افزار و .... بستگی داره .... شما اگه این مسائل رو رعابت کنید سرعت گوشیتون بالاتر از این چیزی که هست میره
دوست من سرعت این گوشی از 6630 بالاتره اما کندی سرعت به چند عامل مثل پر بودن مموری کارت , وارد شدن ویروس از طریق بلوتوث و نصب نرم افزار و .... بستگی داره .... شما اگه این مسائل رو رعابت کنید سرعت گوشیتون بالاتر از این چیزی که هست میره
دوست من همونجوری که میدونید فقط از یکی از اسپیکرهای بالای گوشی N73 Me صدا پخش میشه و اون یکی فقط برای توازن و زیبائی هست ...
خیلی خوب!!اینکارو کردم وسرعت اومد بالا!مچکرم!!
اگر گوشیو بروزکنیم (اپدیت) چه تغییراتی میکنه؟
با اینکار بسیاری از باگ ها و اشکالاتی که من و شما متوجه اونا نمیشیم و نامحسوس هستند برطرف میشه ... همچنین ممکنه یکسری امکانات جدید مثل Maps که در فریمور جدید هست به گوشیتون اضافه بشه ...
بله خیلی جالبه!! من فکر می کنم یکی از اشکالات کند بودن n73me اینه که music player بصورت اتوران توی استارت اپ خودش اجرا میشه!! نمیشه اینو غیر فعال کرد!؟
كسي منو راهنمايي نمي كنه مگه ما آدم نيستيم جواب همه رو مي ديد جز من!!
سلام سامان جان این دوستمون راست میگه شماها که سرعتتون بالاهست به سوالات همه جواب بدید اگه هم مشکلی هست که مانع جواب دادن میشه به اطلاع پرسش کننده برسونید که دلخوری پیش نیاد حیفه تایپیک به این خوبی صمیمیتش از بین بره![]()
Last edited by HAMID.MCI; 09-11-2007 at 17:00.
دوست من تا اونجائی که اطلاغات ناچیز من جواب بده در خدمتتون هستم ....نوشته شده توسط nokia.n73 music ed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا شاهده تا اینجا هم سعی کردم توضیحات و جوابهای درست و منطقی بهتون بدم نه اینکه فقط بخوام از سرم باز کنم و یه پست داده باشم .... اگر هم درخواست برنامه و ... داشتید اگه در آرشیو برنامه هام داشته باشم براتون آپلود میکنم و لینکشو میزارم...
در هر صورت میتونید روی کمک من حساب ویژه ای باز کنید .....
دوست من در آپدیت جدیدی که برای این گوشی معرفی شده دکمه Exit در Option موزیک پلیر اضافه شده که در فریمور قبلی نبوده .... یعنی شما وقتی از پلیر گوشی استفاده نمیکنید Option رفته و گزینه Exit رو انتخاب کنید تا از برنامه بطور کامل خارج بشید ....
سامان جان داداش منظورم این نبود که شما به هیچکس جواب نمیدی در حالی که اگه شما نباشی تقریبا"نصفه ی بیشتر این سوالها بی جواب میمونن.از دست ما ناراحت نشو من در حدی نیستم که بخوام توی این تایپیک اظهار نظر کنم.ما نسبت به شما پیشکسوتا هیچیم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)