من که دارم بازی میکنم تا ببینم کی جالب میشه
ماشین رو اسپرت میکنم بهتر میشه ولی خیلی خسته کنندست فعلا
من که دارم بازی میکنم تا ببینم کی جالب میشه
ماشین رو اسپرت میکنم بهتر میشه ولی خیلی خسته کنندست فعلا
میگم این بازی اومده ؟؟؟ اگه اومده کی اومده ؟؟ دمو و این چیزا توی کارش هست ؟؟؟؟
خیلی بده که ادم انقدر خودخواه باشه که بدون اینکه صفحات قبل ببینه باز می خواد یک سوال که 100 بار صحبت شده رو بپرسه(البته samsung_d600 از دستم ناراحت نشو)
[quote=ebicross;1827547]
دوستی گفته بود با ATI 9200 میشه یا نه؟
داداش. سیستم زغالی من:
1 گیگ رم با باس 333
2400 CPU سلرون
256 گرافیک 5500
[quote]
دوست عزیز منم یک پیشنهاد می دم تو سی پی یوتو افزایش بده الان همه چیزت عالیه فقط سی پی یوت منم باید رم بگیرم
cpu 2.8
ram512 :d
vga card 256 5500 FX
می دونم جاش اینجا نیست اما اگه کسی تو بازار قیمت و یا سایت می شناسید که قیمت ها رو به روز زده بهم بگید می خوام برم رم 1 گیگ بگیرم که بشه 1.5 رمم باز ببینم بازی می تونه برام اروم بیاد یا نه![]()
[quote=fswteam;1828034][quote=ebicross;1827547]
دوستی گفته بود با ATI 9200 میشه یا نه؟
داداش. سیستم زغالی من:
1 گیگ رم با باس 333
2400 CPU سلرون
256 گرافیک 5500
CPU رو نمیتونم بالا ببرم چون اگر بالا ببرم باید رمها و گرافیک و مین بوردم هم عوض بشه. باید اساسی پول خرج کنم که اونم....دوست عزیز منم یک پیشنهاد می دم تو سی پی یوتو افزایش بده الان همه چیزت عالیه فقط سی پی یوت منم باید رم بگیرم
cpu 2.8
ram512 :d
vga card 256 5500 FX
می دونم جاش اینجا نیست اما اگه کسی تو بازار قیمت و یا سایت می شناسید که قیمت ها رو به روز زده بهم بگید می خوام برم رم 1 گیگ بگیرم که بشه 1.5 رمم باز ببینم بازی می تونه برام اروم بیاد یا نه![]()
من یک 512
گذاشتم 27 تومان. ولی مال من چون قدیمی و کم یاب بود گرون شد. باس 667 قیمتش 20 تومنه.
چقدر واسه دمو سوال میشه....
2- حجم بازی 6.5 گیگ یا بیشتر ولی اول و وسط مرحله ها هیچ فیلم و تصویر خاصی ندارد. این بازی نسخه کامل هست ولی یک عده یا یک شرکت فایلهای ویدئو رو از بازی حذف کرده. یک عده میگن کار ارشاد و فرهنگه ولی به قول یکی از دوستام این کار خیلی سریع میشه انجام بشه ولی اونها در این حد نرسیدند که بخوان این کار رو بکنن. شاید یکی میخواسته حجم بازی رو کم کنه و البته Game Editor حرفه ای هم بوده.
3- بازی حجمش بالای 6 گیگ و در 2 DVD عرضه شده که این بازی هم بین مرحله ها فیلم و تصویر نشون میده و هم نسخه آخر هست.
یک شرکت به اسم سروش (مثل پرند و مدرن) بازی رو 2DVD میده. من مدرن گرفتم و 1 DVD بود. برین بازار و نمایندگیش رو پیدا کنید که 100 درصد توی هر شهری نمایندگی داره.
__________________________________________________ ___________
مشکل اینه که بعضیها منظورشون از دمو یعنی نسخه نهایی نبودن بازی و بعضی ها هم به فیلم ها و تصاویر وسط بازی میگن دمو. حالا بدبخت شنونده باید هی بشنوه دمو ولی کدوم دمو کدوم منظوره خدا میدونه؟ حداقل مینویسین دمو بعدش تو پرانتز بنویسین از نظر ورژن یا نه از نظر تصویر تا ملت سر کار نرن.
موفق باشید.
Last edited by ebicross; 20-11-2007 at 07:00.
بازی به این زیبایی چرا بد میگید من عاشق این جور سبکها هستم
رانندگی واقعی را توی این بازی تجربه میکنید اگه تونستید پیچ های بد رو با 100 kmh بپیچید ایول دارید
خب با صد تا كه نميشه پيچيد
حد اقل به ديوار ميخوري![]()
سلام
برای دیدن رمزهای بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
سلام
برای دیدن رمزهای بازی به این تاپیک برید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)