تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 229 اولاول ... 317177787980818283848591131181 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 2290

نام تاپيک: محلي براي عنوان كردن سوالات و يا مطالب جزيي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام و خواهش میکنم

نگاه کنید اون قطعه ای که شما مدنظرتون هست اسمش پاوره (power)و وظیفه اش تامین برق کامپیوتره.اون اطلاعاتی که روش نوشته مربوط به پردازنده یا قطعاتی هست که با اونا بهتر کار میکنه.

اگه بازم سوالی داری می تونی بپرسی ، خوشحال میشم کمکتون کنم.

یا علی./
    خیلی ممنون .
    اطلاعات من خیلی ضعیفه . شرمنده
    پس اون قطعه ای که پایین فلاپی درایو هست اسمش چیه ؟
    همونی که دکمه خاموش روشن و ریستار بهش وصله !

کـاربـر بـاسـابـقـه Ahmad-Ra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

خواهش می کنم دوست عزیز

وقتی که اون دوتا دستگیره رو آزاد کردید به پایین پایه های فن دقت کنید که با یه ضامن به هیت سینک چفت شده شما با دقت و احتیاط فراوان می تونید این ضامن ها رو آزاد کنید(نترس یه خورده فشار بده).یا اگر می بینی نمی تونی ببر یه جای معتبر تا این کارو برات بکنه ، ولی توصیه من اینه که خودت این کارو بکن.

نه دوست من کاملا ربط داره ، شما اگه می تونی حتما بایوس مادربوردتون رو آپدیت کنید.

یا علی./
    دوست عزیز من بایوس رو به روز کردم. اینبار ریستارت نکرد. یه 2،3 ساعتی بازی medal of honor: airborn که گرافیک قوی هم میخواد رو انجام دادم و دستگاه اخ هم نگفت. ولی بعدش یک دفعه وسط بازی سیستم وای میسه و کاری جز ریست نمیشه انجام داد. بعد از اینکه ریست کردم بازم بازی رو انجام دادم ولی یه مقدار که از بازی میگذره بازم همین قضیه اتفاق می افته. با استفاده از برنامه sensors view pro بلافاصله دمای دستگاه رو دیدم که نوشت 54 و دمای پردازنده 45.

حالا مشکل اساسی از چی هست؟ فکر نکنم از گرافیک باشه. شاید از پاور یا از فن سی پی یو یا چیز دیگه باشه. نظر شما چی هست؟

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

راستی یه چیز. اگر بخوام فن سی پی یو رو عوض کنم لازم هست به فروشنده دقیقا بگم چه مدلی از سی پی یو اینتل دارم؟

کاربر فعال انجمن میکس و مونتاژ Hossein_nasa62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

دوست عزیز من بایوس رو به روز کردم. اینبار ریستارت نکرد. یه 2،3 ساعتی بازی medal of honor: airborn که گرافیک قوی هم میخواد رو انجام دادم و دستگاه اخ هم نگفت. ولی بعدش یک دفعه وسط بازی سیستم وای میسه و کاری جز ریست نمیشه انجام داد. بعد از اینکه ریست کردم بازم بازی رو انجام دادم ولی یه مقدار که از بازی میگذره بازم همین قضیه اتفاق می افته. با استفاده از برنامه sensors view pro بلافاصله دمای دستگاه رو دیدم که نوشت 54 و دمای پردازنده 45.

حالا مشکل اساسی از چی هست؟ فکر نکنم از گرافیک باشه. شاید از پاور یا از فن سی پی یو یا چیز دیگه باشه. نظر شما چی هست؟

راستی یه چیز. اگر بخوام فن سی پی یو رو عوض کنم لازم هست به فروشنده دقیقا بگم چه مدلی از سی پی یو اینتل دارم؟
    سلام دوست عزيز
    در مورد مشكل اولت بايد بگم كه اگه فن سي پي يو قبلا از نصب كارت گرافيك خوب كار ميكرده پس مشكلي نداره
    بعد در ضمن شما با نرم افزار هاي مادربورد ويا در بايوس ميتوانيد از سرعت فن اطلاع پيدا كنيد
    دماي 45درجه دماي بالايي نيست كه موجب ري استارت سيستم بشه
    كلا دماي بد براي سي پي يو بالاي 60 درجه است

شما گزينه پاور رو هم در نظر بگير چون خيلي از ري استارت ها مربوط به كمبود توان كافي پاور هم ممكنه باشه

در مورد سوال دومت فقط كافي است نوع سي پي يو اينتل اي كه روي سيستم شما نصب است رو ذكركنيد نه مدلش رو
    مثلا 478 ميباشد و يا از نوع 755
    يك چيز رو توجه كن اگر فن شما گرد است 775
    واگر بصورت مربعي وبا دوضامن سفيد 478
    ميباشد
    موفق باشيد

پروفشنال M.Z.Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خیلی ممنون .
    اطلاعات من خیلی ضعیفه . شرمنده
    پس اون قطعه ای که پایین فلاپی درایو هست اسمش چیه ؟
    همونی که دکمه خاموش روشن و ریستار بهش وصله !
    سلام دوست عزیز
    هیچ وقت از کمی اطلاعاتت شرمنده نباش
    اون قطعه که پایین فلاپی درایو هست اسمش هارد دیسکه. در ضمن دکمه های خاموش روشن و پاور هم بهش وصل نیستند ، فقط جلوش هستند این دکمه ها باسیم به مادربورد شما وصل میشن و در واقع مادربورد هم با اونا پاور رو کنترل میکنه.

یا علی./

پروفشنال M.Z.Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    در این صورت خیلی احتمال داره که از پاورت باشه ، حتما پاورتو چک کن. (من خودمم همچین مشکلی داشتم که خودم پاورمو تعمیر کردم و مشکلم حل شد.)

دوست عزیز فقط کافیه که فنو که باز کردی ببری پیش فروشنده و بگی یکی مثله این میخوام.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

از Hossein_nasa62 و MZY تشکر میکنم بابت اینکه پاسخ سوالم رو دادید.

پس اینجا مشخص میشه پاور ضعیفه و بیشترین ارتباط این قضایا با این قطعه هست؟ من پاور رو یه 2 سالی هست دارم. که یه بار فنش وقتی دستگاه رو روشن میکردی صدای بدی میداد که تعمیر کردم.
    شاید بهتر باشه پاور رو عوض کنم. میشه یه راهنمایی هم در مورد خرید پاور، چه مارکی و چند وات باشه بدید؟
    فقط نمیخوام قیمت خیلی بالا باشه. پیشاپیش تشکر فراوان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خیلی خیلی ممنون M.z.y
    یه سوال دیگه :
    فرق مادر برد با مین برد چیه ؟!

باز هم تشکر !

پروفشنال M.Z.Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خیلی خیلی ممنون M.z.y
    یه سوال دیگه :
    فرق مادر برد با مین برد چیه ؟!

باز هم تشکر !
    خواهش می کنم دوست عزیز
    هیچ فرقی باهم ندارن و هردوشون یکی هستن.
    main board : برد اصلی
    motherboard : برد مادر(برد اصلی)

پروفشنال M.Z.Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از Hossein_nasa62 و MZY تشکر میکنم بابت اینکه پاسخ سوالم رو دادید.

پس اینجا مشخص میشه پاور ضعیفه و بیشترین ارتباط این قضایا با این قطعه هست؟ من پاور رو یه 2 سالی هست دارم. که یه بار فنش وقتی دستگاه رو روشن میکردی صدای بدی میداد که تعمیر کردم.
    شاید بهتر باشه پاور رو عوض کنم. میشه یه راهنمایی هم در مورد خرید پاور، چه مارکی و چند وات باشه بدید؟
    فقط نمیخوام قیمت خیلی بالا باشه. پیشاپیش تشکر فراوان
    خواهش میکنم

شما باید با توجه به نیازتون پاور تهیه کنید ، طبق مشخصات سیستمتون .
    اگه بتونید مشخصات سیستمتون رو بگید من پاور مورد نیاز رو بهتون معرفی می کنم ، پاور باید حداقل 10 درصد بیشتر از نیاز سیستمتون قردت داشته باشه تا در مواقعی که سیستم تحت فشاره بتونه نیاز سیستم رو جواب بده.

یا علی./

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •