تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 97 اولاول ... 317177787980818283848591 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 965

نام تاپيک: نگهداری از گلها و گیاهان آپارتمانی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

یه گلدون سفالی دارم که تهش سوراخ نداره؛ میخوام گل توش بکارم ولی میترسم خراب بشه
    راهی هست که گلم خراب نشه ؟

کاربر فعال انجمن کشاورزی ali shah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    WORLD WIDE WEB

پيش فرض

اینجا از 10 تا گلخونه 9 تاشون اطلاعات کاملی در زمینه گلها دارن خیلی عجیبه که تو یه کشور پیشرفته اینجوری هستند.هر مشکلی دیگه هم باشه بازم میگه عادیه.
    تقریبا همه گیاهان نیاز به زهکشی دارند و باید حتما گلدون سوراخ بشه که زه اب خارج بشه وریشه نگنده و جذب مواد توسط ریشه دچار مشکل نشه.

3. این کاربر از ali shah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خب دیگه اینطوریه, کلا همه چیز از نظرشون عادیه حالا تو هرموردی که باشه,
    پس گلدونو بندازم دور؟یعنی راهی نداره ؟ آخه من از یه گلفروشی بزرگ خریدم وجالب اینه که اکثر گلدوناش تهش سوراخ نداشت منم فکر کردم زیاد مهم نیست که این گلدونارو اینطوری زدن خریدم دیگه

حـــــرفـه ای saye's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    mirror

پيش فرض

چرا بندازی دور عزیز!
    خودتون سوراخش کنید
    داخل گلدون رو کاملا پرکنید با پارچه یا روزنامه (کاملا پر بشه ) سر و ته کنید گلدون رو .جوری پر شده باشه که سر و ته میکنید باز با فشار گلدون رو نگه دارید .
    انتهای گلدون رو یک چسب ضربدری بزنید و بین اون 2 چسب رو که میشه وسط انتهای گلدون رو با میخ سوراخ کنید. ضربه اروم بزنید.

6. 2 کاربر از saye بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تشکررررررررررررررررررررر , گفتم حتما میشکنه ولی خیلی راحت بود به همین روشی که گفتید تهشو چندتا سوراخ کردم
    بارم ممنون

8. این کاربر از yasi59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

یه شمعدونی دارم که فقط چند تا از برگاش اینطوری شده, میخواستم ببینم آفت خاصیه که به بقیه برگها هم سرایت میکنه یا نه

برگهای شمعدونی من دارن از پایین باهم زرد میشن عکسشون رو صفحه قبلی گذاشتم اگه کسی میدونه بهم بگه مشکلش چیه
    سلام

شمعدونی شما ممکن هست بیماری قارچی یا باکتریایی داشته باشه برای تشخیص اگر همراه با لکه های قهوه ای ریز به تدریج برگ های پایینی شروع به قهوه ای شدن

و ریزش کردن یا با گذشت زمان و پیشرفت بیماری سوختگی به ساقه و کل گیاه رسیده بیماری بلایت باکتریایی (سوختگی باکتریایی) هست که باید درجه حرارت محیط کمتر

از 25 درجه سانتی گراد باشه تا از پیشرفت بیماری جلوگیری بشه و برای مبارزه میشه از سموم مس مثل Kocide 101 به ميزان يک در هزار استفاده بشه ..

ولی در صورتی که لکه های قهوه ای رنگ آفتاب سوخته ایجاد شده و لکه ها حالت دوایر متحدالمرکز داره بیماری قارچی لکه برگی آلترناریایی است از سم زینِب برای کنترل

استفاده میشه.

در صورتی که با روش هایی که دوستان گفتن به نتیجه نرسیدین برگ های آلوده رو جدا کنید و گلدون رو در محیطی با دمای کمتر از 25 با تهویه مناسب قرار بدین و با یکی از

دو روش بالا که به علایم گلدونتون نزدیک تر هست بیماری رو کنترل کنید ..

10. 2 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن کشاورزی ali shah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    WORLD WIDE WEB

پيش فرض

بیرون از ایران هستند برا زینب یه سم جایگزین معرفی کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نمی دونم این سموم خارج از ایران هست یا نه ولی غیر از zineb می تونن از سموم دیگه خانواده دی تیو کاربامات ها مثل mancozeb (مانکوزب) و maneb (مانِب) استفاده کنن.

یا سمومی مثل تيوفانات متيل، كلروتالونيل و بنوميل که روی کنترل لکه برگی آلترناریایی گونه های دیگه مفید بوده ..

به نظرم اگر اسم بیماری رو بگن برای خرید قارچ کش خود فروشنده راهنمایی می کنه قارچ کشی رو که دارن رو معرفی میکنن(لکه برگی آلترناریایی)

13. 2 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون از زاهنماییتون
    دوتا شمعدونی گرفته بودم ,اون یکی که خیلی به شدت برگاش زرد میشد رو که پس دادم گفت عادیه دوباره برگ درمیاره , جاش یه شمعدانی سفید گرفتم که تو این چندروز مشکلی نداشته و فقط دوسه تا برگاش زرد شدن به صورت عادی لکه ای هم روش ندیدم ؛ولی اون یکی که اوضاش بهتر بود رو پس ندادم اخه قرمز بود,شمعدونی قرمز هم به ندرت پیدامیشه اینجایی که هستم, برگای زردشو که همه رو کندم انداختم دور الان نمیدونم چطوری بوده ولی 2تا از شاخه هایی که غنچه داشته غنچه ها بدون باز شدن از بین رفته , وساقه هاش تا چندسانت زیر غنچه ها قهوه ای شده ولی بقیه ساقه ها کاملا سبز, تو عکس که گذاشتم معلومه , راستی چندتا گل دیگه هم مثل نازیخی و کاکتوس و آلوئه ورا کنارشه اگه بیماری داشته باشه به اونها هم سرایت میکنه ؟
    من یه قازچ کش آوردم از ایران که اسمش میشوکاپ 35%پودروتابل, از سم ها اطلاعی ندارم نمی دونم این خوبه یا نه

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خواهش میکنم ..

اگر گلدون های کناری جزو میزبان های قارچ و باکتری باشن و میزان آلودگی در حدی باشه که بیماری ایجاد بشه امکان آلودگی گلدون ها هست ...

میشوکاپ( اکسی کلرور مس )پودر وتابل 35% [COPPER OXYCHLORIDE MAC 35%WP ] هم قارچ کش و هم باکتری کش هست (بیشتر برای بیماری های قارچی استفاده میشه)

و فقط برای موارد مصرف خودش کاربرد داره مثل بعضی سفیدک ها برای بعضی گیاهان ..برای چه بیماری بهتون این قارچ کش رو دادن و برای کدوم گلدون ؟

16. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •