راهی نیست که سینماتیک های CG بازی رو بتونیم استخراج کنیم؟
راهی نیست که سینماتیک های CG بازی رو بتونیم استخراج کنیم؟
یه خبر تاسفناک:
گزارشات Torrentfreaks نشانگر این است که Starcraft II چیزی بالغ بر 2.3 میلیون بار از طریق Bittorrent دانلود شده است!
محبوب ترین تورنت مربوط به این عنوان با حجمی معادل 7.19GB چیزی بالغ بر 2.3 میلیون بار دانلود شده است که حجم معادل آن چیزی حدود 15.77 Petabytes است.
با توجه به این مورد که Blizzard برای جلوگیری از دزدی بازی، بازیباز ها را مجبور به استفاده از سیستم Battle.net کرد، اما ظاهرا این بازی رتبه نخست در بزرگترین حجم جا به جایی داده را با استفاده از Bittorrent در کل تاریخ خواهد داشت!!
Starcraft II در 27 July به بازار جهانی عرضه شد.
متاسفانه تعداد کپی های غیر مجاز این بازی داره از میزان فروش رسمیش جلو میزنه(اونم به این زودی) که میشه گفت به نوعی فاجعس
.
ایول خوشم میاد گیمرا دنیا هنوزم به این بازی وفادارن: دی
من دو ماه پیش تمومیدمش فقط کمپینش حداقل ارزش چهار بار رفتنو داره(با توجه به تصمیم گیری هایی که میشه و مسیرهای متفاوت و درجات سختی بازی)... تازه جدا از اون بازی آرکیده : دی
خدا بخواد سه ماه دوم سال آینده میلادی اصلشو میخرم: دی
ولی اینجور بازی ها با این که کپی خیلی میشه بازم فروش خودشو می کنه
مطمئنا یکی از پرفروش ترین بازی هایی امساله و فروش اون از خیلی از بازی های انحصاری بیشتره
بعدشم اونایی که بازی رو دانلود می کنن بخش اصلی بازی یعنی بخش آنلاین اونو نمی تونن برن
ما ایرانیا مجبوریمیه خبر تاسفناک:
گزارشات Torrentfreaks نشانگر این است که Starcraft II چیزی بالغ بر 2.3 میلیون بار از طریق Bittorrent دانلود شده است!
محبوب ترین تورنت مربوط به این عنوان با حجمی معادل 7.19GB چیزی بالغ بر 2.3 میلیون بار دانلود شده است که حجم معادل آن چیزی حدود 15.77 Petabytes است.
با توجه به این مورد که Blizzard برای جلوگیری از دزدی بازی، بازیباز ها را مجبور به استفاده از سیستم Battle.net کرد، اما ظاهرا این بازی رتبه نخست در بزرگترین حجم جا به جایی داده را با استفاده از Bittorrent در کل تاریخ خواهد داشت!!
Starcraft II در 27 July به بازار جهانی عرضه شد.
متاسفانه تعداد کپی های غیر مجاز این بازی داره از میزان فروش رسمیش جلو میزنه(اونم به این زودی) که میشه گفت به نوعی فاجعس
خودشون دیگه چرا اینقدر کپی میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان این بازی بیشتر به کدوم بازی استراتژی شبیه؟معلومه که بازیه قشنگیه که اینقد طرفدار داره؟
سلام من میخوام این بازی رو بخرم ؛ بازی خوبی هست ؟
بازی بسیار زیبایی که نمیشه توصیفش کرد.................سوال کردن هم نداره
ok پس حتما میخرم ، در ضمن قابلیت آنلاین داره ؟
کامپاینش روی نرمال رفتم یک بار هم faile نشدم الان پشیمونم چرا وری هارد نرفتم تا حالا اسکریمش رو نتونستم فعال کنم اعصاب ندارم
از کجا می شه ریپلی بازی رو که بازیکنهای حرفه ای رفتن و جالب بوده دانلود کرد و دید؟ عیل رنجر مسابقتون دیدم خیلی باحال بود ولی رنگ قرمز و بنفش خیلی ضعیف بازی کردن! اگر باز ریپلی داری بزار تا ببینمش!
راستی مپهای جدید رو کجا باید دانلود کنم؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)