سلام دوستان
من تهرانی نیستم و اصفهان هستم
ولی خیلی دوست دارم بروبچ پی سی ورلد رو ببینم و باهاشون حرف بزنم
می خواستم بدونم منم می تونم بیام؟
اگر هم نمی شه پس یه جا برای اصفهانی ها هم درست کنین تا ما هم مثل شیرازی ها میتینگ بذاریم
مرسی
سلام دوستان
اگر هم نمی شه پس یه جا برای اصفهانی ها هم درست کنین تا ما هم مثل شیرازی ها میتینگ بذاریم
مرسی
Last edited by S!LENCE; 05-09-2006 at 19:53.
سلامسلام دوستان
مرسی
دوست عزیز
برای ما افتحاره که یکی از اعضای خوب پی سی ورلد این همه راه رو بیاد تهران برای دیدن دوستانش
خیلی خوشحال میشیم اگر در روز 23 شهریور شما رو از نزدیک زیارت کنیم
ممنون
دوست عزيز سلام
در قرارهاي قبلي گاهاً پيش آمده بود كه دوستان عزيزي از اهواز - قم و ... افتخار داده و در جمع بچه هاي تهراني پي سي ورلد حضور پيدا كردند. اگر شما هم دوري راه برايتان مشكل نيست، خوشحال مي شويم در جمع ما حضور پيدا كنيد.
با عرض معذرت ميخواستم بگم شما چه طوري حساب كردي پنج شنبه آخر اين ماه شد 23 در حاليكه ميشه 30 شهريور.
آخه اگر 23 باشه من نميتونم بيام (مسافرتم) واگر 30 شهريور باشه حتما من ميام اگر مشكلي نيست به خاطر من كادعايي نباشه يكي از پيشكسوتهاي فوروم و حاضر در تمام قرارها هستم اين قرار را بياندازيد همون 30 شهريور
ممنون و متشكر
سلام
30 شهريور به خاطر نزديكي به بازگشايي مدارس ممكنه بعضي از دوستان براي حضور در قرار مشكل داشته باشن
فكر كنم براي همين قرار افتاد 23 شهريور
سلام دوستان
ممنون از لطفتون
فقط میشه جای دقیق و بگید و جزئیات دیگه؟
پنجشنبه مورخ 23 شهريور ماهنوشته شده توسط ilp
در روبروي مجسمه ي ابوريحان واقع در پارك لاله ي تهران
ساعت 4 بعداز ظهر
دوستان عزيز تهراني،براي كسب اطلاعات بيشتر باپيغام خصوصي بنده تماس حاصل بفرماييد
مصطفي جان سلام
به دليل اينكه آخرين پنج شنبه شهريور 30 شهريورماه بود و به دليل نزديكي به بازگشايي دانشگاهها، مدارس و ... يك هفته زودتر و در تاريخ 23 شهريور برگزار مي گردد.
اگر امكان تغيير زمان بود حتماً اين كار را مي كرديم اما متاسفانه امكان اين جابجايي وجود ندارد.
در پرانتز:
(با توجه به اينكه تنها كساني كه در همه قرارها حاضر بوده اند من و تو بوده ايم، بهتره هر طور شده خودت رو به قرار برسوني وگرنه من به تنهايي اين عنوان را به دست مي آورم!)
نوشته شده توسط Mehdi_Best
بابا شما هم با دلیل آوردنتون . جان من بگذارید 30 شهریور خدایی انیجوری خیلی نامردیه![]()
جان من این دلیل و بهانه را بگذارید کنارو قرار برای 30 شهریور تنظیم کنید.
در پرانتز
( مهدی جان من 2شنبه میرم شمال بعد از اونور 5 شنبه میرم مشهد آخه عروسی دعوتیم دیگه خداییش قبول کن که هیچ کاری نیمتونم بکنم که بیام سر قرار . اگر جورش کردی حتما جبران میکنم اصلا یه کاری اگر انداختی 30 شهریور ((کسی نخونه اینجا را جز مهدی بست)) من با یه جبعه شیرینی خامه ای میام. قبول؟!؟!؟
در ضمن نگران رکورد آمدن به قرار نباشه هر جور که شده یه بار من تو را میفرستمت دنبال نخود سیاه بعد تو را میپیچونم میرم سر قرار)
بالاخره قرار اين هفته هست يا هفته آينده؟
مي خواهم اگر تونستم براي اولين بار بيام
ماه پيش كه برام مسافرت پيش اومد و نتونستم اما سعي مي كنم اين ماه بيام
فقط قرار همين هفته هست يا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)