۲تا البالو یه الوکه پیوند زردالو زدم بهش که خشک شده !!!یه ۲ تا هم انگور تاک دارم .
iphone4
v/5.1
j...
۲تا البالو یه الوکه پیوند زردالو زدم بهش که خشک شده !!!یه ۲ تا هم انگور تاک دارم .
iphone4
v/5.1
j...
بهترین کار اینه که تمام برگایی که از دختاتون میریزه رو یه گوشه از باغچه چال کنید وبعد از چند ماه اونارو در بیارین و به ازای هر متر مربع از باغچه 3-5 کیلو گرم کود پوسیده دامی و 10 - 20 گرم کود کامل 20-20-20 مخلوط کنید و روی خاک باغچه پهن کنید بعد تا اونجایی که میتونید عمیق شخم بزنید.
این کارو باید هر سال اواخر زمستان تا اوایل بهار انجام بدین.
توجه داشته باشید که اگر خاک باغچه شما رسی هست باید 1-3 کیلو گرم ماسه بادی به ازای هر متر مربع با اون ترکیبی که گفتم مخلوط کنید...
سلام دوستان
من یه باغچه دارم که کناره هاش و زیرش بسته هست (( سیمان و قیر گونی شده ))
عمق حدود 70 سانتی متر
2 انگور - 1 گل محمدی - 1 گل رز و سبزیجات کاشتم
خاک باغچه رو زیرورو کردم و کود دامی پوسیده دادم
هر 3-4 روز 1بار ابیاری میکنم
اول بهار اینارو کاشتم
بعضی از دوستان میگن که انگور و گل محمدی اصلا اینجا رشد نمیکنه و بعضی دیگه میگن که رشد میکنه ...
نظر شما چیه ؟؟ امکان داره یا .....
باید چه کار کنم ....
![]()
سلام
عمق 70 سانت برای انگور و رز قابل تحمل هست اما چون باغچه شما زهکش نداره احتمال پوسیدگی ریشه زیاده، پس مواظب آبیاریشون باش .
قم هستم و تابستون خیلی گرمی داریم
هر ۳-۴ روز یک بار اب بدم خوبه ؟
ممنون از راهنماییتون
ipad - MC110
[قم هستم و تابستون خیلی گرمی داریم
هر ۳-۴ روز یک بار اب بدم خوبه ؟
بهتره که هرموقع میخوای بهشون آب بدی حداقل تا عمق 10سانتی خاک رو نگاه کنی که خشک باشه.
خیار کاشتم اینجوری شده چیکار کنم باید ؟؟؟ ممنون
Sent from my iPhone4 using Tapatalk
سلام
یه سوال دارم
یه باغ انگور داریم که میخوایم حدود 25 بوته انگور رو از جا در بیاریم و جای دیگه بکاریم
لطفا راهنمایی بفرمایید چه طور جابجا کنیم ایا بعد از کاشت در جای دیگر باز هم رشد میکنه و انگور میده
لطفا سریع جواب بدیدن
کسی نبود جواب ما رو بده
سلام
شما باید در موقعی از سال این کار رو انجام بدی که یا درخت در خواب باشه ویا در غیر این صورت رطوبت هوا زیاد باشه.قبلش درخت رو کاملا هرس کنید و تا میشه ریشه ها رو سالم بیرون بیارید و قبل از کاشت ریشه های شکسته رو جدا کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)