تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 1404 اولاول ... 3171777879808182838485911311815811081 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

آخر فروم باز rassool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ساكن شهرفرشتم خيالت ساكن بهشتم

پيش فرض

سلام دوستان به دادم برسید که بیچاره شدم. من از توی منوی سیستم ستینگ ، Restore to defaults کردم و اون وقت صفحه پی اس پی سیاه شد و مجبور شدم باتری رو در بیارم و دوباره بندازم سر جاش ولی دیگه منوی اولیه که پس از روشن کردن می یومد دیگه نمی یاد و صفحه سیاه می شه و دیگه خاموش نمی شه و باید باتری رو روشن روشن بکشی بیرون تا خاموش بشه ولی خوشبختانه به منوی Recovery می شه وارد شد(فک کنم بریک شده) آيا با USB می شه دوباره به وضعیت اولش برگردوند یا نه . شنیده بودم که می شه ، فایل فلش رو دوباره به حافظه دوباره برگردوند. حالا از شما کمک می خوام(مخصوصا آقا جاوید) لطفا بطور کامل مراحل رو برام بنویسید لطفا.
    چون اطلاعات من در مورد فلش و این چیزا زیاد نیست لطفاً همه رو با حوصله جواب بدین متشکرم.
    در ضمن فیرمور دستگاه 3.1oe2 هستش.
    دوست عزیز نگران نباش پی اس پی شما بریک نشده وکاملا سالمه یعنی درست میشه.یکی از دوستام پی اس پی ش همینجوری شده بود رفت داد ورژنشو عوض کردن خیلی راحت.

پروفشنال SuB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    سابستان

پيش فرض

سلام
    من اگه بخوام یه بازی Psp رو دانلود کنم، حداقل چند Mb هست؟

آخر فروم باز rassool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ساكن شهرفرشتم خيالت ساكن بهشتم

پيش فرض

دوست عزیز بستگی به بازیش داره از200مگ هست تا 1گیگوخورده ای.توی بخش دانلود بازیها برو اونجا هست.

پروفشنال SuB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    سابستان

پيش فرض

دوست عزیز بستگی به بازیش داره از200مگ هست تا 1گیگوخورده ای.توی بخش دانلود بازیها برو اونجا هست.
    ممنون
    فقط می خواستم یه حدودی داشته باشم. شاید اینترنت مفت و پرسرعت گیرم اومد تا دانلود کنم.

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

برای نجات psp های semi break شده کافیه توی پوشه psp بعد game یه پوشه به اسمه RECOVERY ایجاد کنی وفریم ور مربوط را توش بریزی بعد PSP رو خاموش کن.... بعدش دکمه R را نگه دار ودستگاه را روشن کن بعد تو قسمت run program....... را انتخاب کن تا فریم ور از اوبل نصب شود...

داره خودمونی میشه titanium626's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تو رویا

پيش فرض

آقایان محترم, من تازه psp خریدم البته از خارجه و می خوام که بتونم بازی ها رو از روی حافظش اجرا کنه که دیگه cd های اورجینالش رو نخرم(مگن که باید برنامه ای روش نصب بشه) من هیچی نمیدونم لطفاً کمک کنید. روش نصب اون برنامه و اجرای بازی رو بگویید لطفاً........مرسی.

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

آقایان محترم, من تازه psp خریدم البته از خارجه و می خوام که بتونم بازی ها رو از روی حافظش اجرا کنه که دیگه cd های اورجینالش رو نخرم(مگن که باید برنامه ای روش نصب بشه) من هیچی نمیدونم لطفاً کمک کنید. روش نصب اون برنامه و اجرای بازی رو بگویید لطفاً........مرسی.
    سلام
    شما اول از همه بايد فريم ور فعلي دستگاهتون رو مشخص كنيد تا ببينيم مي شه كاريش كرد يا نه ! براي مشاهده فريم ور به setting بريد بعدش system setting و بعد system information رو انتخاب كنيد اون خط اول بگيد ورژن دستگاه رو چند نوشته !

موفق و پيروز باشيد

جاويد

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

psp من normal break شد...........

داشتم تو flash 0 تم دستگاه رو عوض میکردم که کامپیوتر قلف کرد و flash 0 دستگاه پرید(اصلا پارتیشنش از بین رفت)

رفتم فروختمش.......البته شنیدم که normal break را هم با خریدن mod chip میشه درست کرد ولی پیدا کردنش مشکله!!!!!!!!!!!شاید psp slim بیاد یکی بگیرم . شاید هم تا امدن psp2 صبر کنم.................

..............................فعلا خدا نگهدار همگی.......................................... .....................

........................................................................... ..............
    Last edited by mohsen.rajabi; 06-08-2007 at 20:02.

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

10

psp من normal break شد...........

داشتم تو flash 0 تم دستگاه رو عوض میکردم که کامپیوتر قلف کرد و flash 0 دستگاه پرید(اصلا پارتیشنش از بین رفت)

رفتم فروختمش.......البته شنیدم که normal break را هم با خریدن mod chip میشه درست کرد ولی پیدا کردنش مشکله!!!!!!!!!!!شاید psp slim بیاد یکی بگیرم . شاید هم تا امدن psp2 صبر کنم.................

..............................فعلا خدا نگهدار همگی.......................................... .....................

........................................................................... ..............
    چند فروختيش !؟

موفق و پيروز باشيد

جاويد

داره خودمونی میشه titanium626's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تو رویا

پيش فرض

سلام
    شما اول از همه بايد فريم ور فعلي دستگاهتون رو مشخص كنيد تا ببينيم مي شه كاريش كرد يا نه ! براي مشاهده فريم ور به setting بريد بعدش system setting و بعد system information رو انتخاب كنيد اون خط اول بگيد ورژن دستگاه رو چند نوشته !

موفق و پيروز باشيد

جاويد
    ورژنش 3.11 هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •