دوست عزیز نگران نباش پی اس پی شما بریک نشده وکاملا سالمه یعنی درست میشه.یکی از دوستام پی اس پی ش همینجوری شده بود رفت داد ورژنشو عوض کردن خیلی راحت.
دوست عزیز نگران نباش پی اس پی شما بریک نشده وکاملا سالمه یعنی درست میشه.یکی از دوستام پی اس پی ش همینجوری شده بود رفت داد ورژنشو عوض کردن خیلی راحت.
سلام
من اگه بخوام یه بازی Psp رو دانلود کنم، حداقل چند Mb هست؟
دوست عزیز بستگی به بازیش داره از200مگ هست تا 1گیگوخورده ای.توی بخش دانلود بازیها برو اونجا هست.
ممنون
فقط می خواستم یه حدودی داشته باشم. شاید اینترنت مفت و پرسرعت گیرم اومد تا دانلود کنم.
برای نجات psp های semi break شده کافیه توی پوشه psp بعد game یه پوشه به اسمه RECOVERY ایجاد کنی وفریم ور مربوط را توش بریزی بعد PSP رو خاموش کن.... بعدش دکمه R را نگه دار ودستگاه را روشن کن بعد تو قسمت run program....... را انتخاب کن تا فریم ور از اوبل نصب شود...![]()
آقایان محترم, من تازه psp خریدم البته از خارجه و می خوام که بتونم بازی ها رو از روی حافظش اجرا کنه که دیگه cd های اورجینالش رو نخرم(مگن که باید برنامه ای روش نصب بشه) من هیچی نمیدونم لطفاً کمک کنید. روش نصب اون برنامه و اجرای بازی رو بگویید لطفاً........مرسی.
سلامآقایان محترم, من تازه psp خریدم البته از خارجه و می خوام که بتونم بازی ها رو از روی حافظش اجرا کنه که دیگه cd های اورجینالش رو نخرم(مگن که باید برنامه ای روش نصب بشه) من هیچی نمیدونم لطفاً کمک کنید. روش نصب اون برنامه و اجرای بازی رو بگویید لطفاً........مرسی.
شما اول از همه بايد فريم ور فعلي دستگاهتون رو مشخص كنيد تا ببينيم مي شه كاريش كرد يا نه ! براي مشاهده فريم ور به setting بريد بعدش system setting و بعد system information رو انتخاب كنيد اون خط اول بگيد ورژن دستگاه رو چند نوشته !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
psp من normal break شد...........
داشتم تو flash 0 تم دستگاه رو عوض میکردم که کامپیوتر قلف کرد و flash 0 دستگاه پرید(اصلا پارتیشنش از بین رفت)
رفتم فروختمش.......البته شنیدم که normal break را هم با خریدن mod chip میشه درست کرد ولی پیدا کردنش مشکله!!!!!!!!!!!شاید psp slim بیاد یکی بگیرم . شاید هم تا امدن psp2 صبر کنم.................
..............................فعلا خدا نگهدار همگی.......................................... .....................
........................................................................... ..............
Last edited by mohsen.rajabi; 06-08-2007 at 20:02.
چند فروختيش !؟
موفق و پيروز باشيد
جاويد
ورژنش 3.11 هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)