اولا من فار منیجر رو واسه w810 گفتم نه w700 ...بعدش برا w700 فایل ssw و restore ش فرق میکنه ....باید main مربوط به خودش فلش شه .....شما بهتر بود با bruteforce کار میکردی....حالا میگردم ببینم فایلهاشو پیدا میکنم..
اولا من فار منیجر رو واسه w810 گفتم نه w700 ...بعدش برا w700 فایل ssw و restore ش فرق میکنه ....باید main مربوط به خودش فلش شه .....شما بهتر بود با bruteforce کار میکردی....حالا میگردم ببینم فایلهاشو پیدا میکنم..
میشه در مورد brutrforce کمی توضیح بدی و آیا میشه با update گوشی روشنش کرد. خیلی ممنون
اگه میشه آموزش قدم به قدم زیاد کردن صدای W810i و اضافه کردن درایور دوربین به W810i و فلش کردن W810i و اضافه کردن پچ به W810iبا تصویر رو تبدیل کنید به یه فایل PDF. اگه میشه.
با فار منیجر یا راه های سریعتر و راحت تر .
ممنون.
سلام
من w810 سونی اریکسون دارم. تمام نرم افزارهایی که نصب کردم یه سوال لعنتی می پرسه که اعصاب آدمو بهم میریزه. read user data? و write user data? میشه اینو برداشت ؟
سلام حمید جان...وقت بخیر
این خط قرمز رو گیر کردم...سریع تر تو رو خدا به دادم برس....نگاه کن من تب رو می زنم میاد چپی خوب؟
بعد الان کجا هستم؟accustic....میام و اولین گزینه یعنی"...."رو انتخاب می کنم...میرسه به فار...دوباره میام بالا و اولین گزینه..........حالا میرسم به اینجا:
\:G
و دیگه همچین گزینه ی"...." وجود نداره...هر چی هست فولدرهای درایو جیم هست و بس...دیگه از این عقب تر نمره....این پیغامی هم که گفتی نمی یاد...بگو چه کار کنم...یعنی الان گوشیم روشن دیگه نمی شه؟![]()
![]()
بله...روش کار اینجا گفته شده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اول با جزئیات بگو رو گوشی چه کار کردی ؟ کدوم فیلها رو فلش کردی؟ گوشیت رجستر اصلیه یا نه ؟
علیک السلام
به نظرم مصطفی جون جای پنجره ها رو اشتباه گرفتی...2 تا پنجره هست ...یکی فایلهای رو هارد و نشون میده مثلا درایو G و یکی دیگه فایلهای تو گوشی...اون پنجره ای که بالاش تو مسیرش نوشته FS\ifs\settings\.. یا مشابه . این پنجره رو باید back کنی...هی ".." و بزن تا اون پیغام رو بده بعد بزن yes.........
اگه میشه برام فریمور w700رو بزار تو سایت گوشیم هم سریال چنج .خیلی ممنون
وای !....هم چنج هم با فار منیجر هم و700 ..............!!!!؟؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟؟ !
ببین اینا رو پیدا کردم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با توجه به ورژن fs گوشیت فقط main رو فلش کن ببین روشن میشه..؟
اینو فلش کن :
اگه نشد بده بیرون با باکس فلش کنن...چون رجیستر آزاد شده بهش بگو دیگه چنج نکنه.....حالا برو main رو فلش کن ببین درست میشه..؟ اگه نشد ببرش ................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)