تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 120 اولاول ... 317177787980818283848591 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 1191

نام تاپيک: بحث و راهنمايی درباره ی انواع آلات موسيقی (قيمت، کاربرد، آموزشگاه‌ها و ...)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali_vdo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پایتخت کشور

پيش فرض

سلام دوستان
    یک سوال داشتم
    اگه یک نفر بخواد زیر نظر استاد گیتار یاد بگیره و هیچ چیزی از موسیقی ندونه :
    میشه که یاد بگیره ؟
    از چه سبکی باید شروع کنه ؟ ( کلاسیک ؟ پاپ ؟ ... )
    یه ساز متوسط ( نه بد نه خوب ) چقدر در میاد ؟
    خلاصه یکم توضیح بدین برام
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه honeyxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    یک سوال داشتم
    اگه یک نفر بخواد زیر نظر استاد گیتار یاد بگیره و هیچ چیزی از موسیقی ندونه :
    میشه که یاد بگیره ؟
    یه ساز متوسط ( نه بد نه خوب ) چقدر در میاد ؟
    خلاصه یکم توضیح بدین برام
    با تشکر
    سلام دوست عزیز
    فکر کنم اول تئوری موسیقی رو یاد بگیرید خیلی بهتره. بعد برید سراغ یه ساز. این طوری پیشرفتتون بهتر و سریع تر میشه. چون برای آموزش و تمرین گیتار باید بتونید نت ها رو از روی کاغذ بخونید که بلد باشید خیلی به نفعتونه البته اگه به روش تبلچر خوانی بخواید یاد بگیرید راحت تر اما خیلی سطحی خواهد بود.
    در مورد سبکشم باید بگم که فرقی بین این سبک ها نیست چون هر سبکی پیچیدگی های خاص خودش رو داره باید ببینید کدوم سبکو بیشتر دوست دارید و می خواید توش ادامه بدین کارتونو.
    در مورد ساز هم اگر می خواید یه سازی باشه که راحت باهاش تمرین کنید و زود پیشرفت کنید-چون کیفیت ساز توی پیشرفت شما خیلی مهمه و یکی از فاکتور های با اهمیته- حداقل دوبست، دویست و پنجاه تومن باید هزینه کنید. اون هم خودش راهنمایی می خواد که اگه کمک خواستید در خدمتم.
    موفق باشید

آخر فروم باز XirowN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی صندلی پشت میز کامپیوتر

پيش فرض

دوستان کسی آموزشگاه موسیقی آفاق رو میشناسه ؟
    توی خیابون ایران زمین هستش ( شهرک غرب )
    من پیش استاد طاهری گیتار کار میکنم
    کسی اسم ایشون رو شنیده ؟

پروفشنال negar00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

ببخشید میشه بگید قیمت پیانو های رویال steinway and sons چنده؟
    میتونید تماس بگیرید با نمایندگیهاشون من یه yamaha قیمت کرده بودم 60 میلیون بود

آخر فروم باز thecrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    فکر کنم اول تئوری موسیقی رو یاد بگیرید خیلی بهتره. بعد برید سراغ یه ساز. این طوری پیشرفتتون بهتر و سریع تر میشه. چون برای آموزش و تمرین گیتار باید بتونید نت ها رو از روی کاغذ بخونید که بلد باشید خیلی به نفعتونه البته اگه به روش تبلچر خوانی بخواید یاد بگیرید راحت تر اما خیلی سطحی خواهد بود.
    در مورد سبکشم باید بگم که فرقی بین این سبک ها نیست چون هر سبکی پیچیدگی های خاص خودش رو داره باید ببینید کدوم سبکو بیشتر دوست دارید و می خواید توش ادامه بدین کارتونو.
    در مورد ساز هم اگر می خواید یه سازی باشه که راحت باهاش تمرین کنید و زود پیشرفت کنید-چون کیفیت ساز توی پیشرفت شما خیلی مهمه و یکی از فاکتور های با اهمیته- حداقل دوبست، دویست و پنجاه تومن باید هزینه کنید. اون هم خودش راهنمایی می خواد که اگه کمک خواستید در خدمتم.
    موفق باشید
    به نظر من تئوری موسیقی رو با یه ساز راحت تر می شه یاد گرفت...

اکثرا حوصله ی این که یه مدت فقط تئوری کار کنند رو ندارن و در ضمن با ساز راحت تر می شه تئوری رو یاد گرفت...

تبلچر اصلا توصیه نمی شه چون واقعا چیز مسخره ایه ... کسی که می خواد موسیقی یاد بگیره باید انقدر تصمیمش جدی باشه و انقدر علاقه داشته باشه که اصلا به فکر این مسخره بازیا نیفته...

سبک هم یه قول این دوستمون به علاقه ربط داره ... فقط یه نکته در مورد سبک ها وجود داره , کامل ترین و سخت ترین سبک گیتار , کلاسیک هست که حوصله و علاقه و زمان زیادی رو برای یادگیریش باید صرف کرد توصیه می کنم اگر علاقه ندارید اصلا سمتش نرید چون زود از گیتار زده می شید...

ساز هم تو قیمت های 250 می شه یه ساز خوب برای شروع پیدا کرد. ولی به نظر من با یه ساز 150 تومنی معمولی هم شروع کرد... جدیدا اندونزی یک سری ساز توی همین رنج قیمت زده که که به مراتب از سازهای c70 که همیشه تو این رنج قیمت توصیه می شدن بهتر هستند... ولی باید زیر نظر یک حرفه ای خریداری بشن توصیه می کنم از همون کسی که می خواد بهتون آموزش بده درخواست کنید تا یه ساز براتون انتخاب کنه

6. 3 کاربر از thecrow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی rh.mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    کسی سایتی میشناسه نحوه ی قرار گرفتن انگشتا واسه اجرای نتای فلوت رو آموزش داده باشه؟
    من خودم پیانو میزنم و میخوام یه کم به صورت خود آموز فلوت یاد بگیرم دنبال یه سایتی میگردم که بگه واسه هر نت انگشتا رو روی کدوم سوراخا باید قرار داد. یه ورق پیدا کردم بعضی سوراخا رو نصفه گرفته یا اینکه محکم نگرفته و اینکه نتا رو دو دسته کرده :
    Soprano Tenor و Sopranino Alto
    اگه کسی سر در میاره یه کم راهنمایی کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه honeyxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این جا اسم سایت بگیم تبلیغ میشه داداش!!!! شرمنده من که نمی تونم بگم مگه این که بگن میشه اسم سایت رو نام برد!!!!

9. این کاربر از honeyxp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز thecrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

این جا اسم سایت بگیم تبلیغ میشه داداش!!!! شرمنده من که نمی تونم بگم مگه این که بگن میشه اسم سایت رو نام برد!!!!
    دوست عزیز شما می تونید اسم سایت رو به صورت پیغام خصوصی براشون بفرستید.

11. 2 کاربر از thecrow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Doyenfery's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

فکر کنم اول تئوری موسیقی رو یاد بگیرید خیلی بهتره. ب
    بهتر هست ولی یطورایی ریاضت کشیدنه.. در ضمن کسی که هدفش نوازندگیه اونم در حد متوسطه نیاز به تئوریه چندان قوی نداره.

البته اگه به روش تبلچر خوانی بخواید یاد بگیرید راحت تر اما خیلی سطحی خواهد بود.

تبلچر اصلا توصیه نمی شه چون واقعا چیز مسخره ایه ...
    1.سطحی نیست عزیز ، تبلچر لازمه برا گیتار .

2.مسخره که نیست ، لازم هم هست . دلیلشو هم خواستی بگو تا منطقی تو 2-3 جمله بهت بگم.

_______

اکثرا حوصله ی این که یه مدت فقط تئوری کار کنند رو ندارن و در ضمن با ساز راحت تر می شه تئوری رو یاد گرفت...
    این صحیحه نه تنها نظر من ناچیز بلکه نظر چند استاد هم که من دیدم این بوده.

کسی که می خواد موسیقی یاد بگیره باید انقدر تصمیمش جدی باشه و انقدر علاقه داشته باشه که اصلا به فکر این مسخره بازیا نیفته...
    واسه این هم من می گم آد تا آدم فرق می کنه ... هستن کسایی که چند تا آکورد یاد گرفتنو و وریتم، وشروع به زدن کردن دیگه

باصطلاح Satisfy شدن . شاید هدفشون زدن برایه یه جمعه دوستانه باشه . ( ما که نمی دونیم) دیگه اینا چیکار دارن که گام چیه ،

تیراندو اپریاندو پیکادو زدن چیه یا لگاتو ، گیلسادو فلاژوره و .....و....و....

ساز هم تو قیمت های 250 می شه یه ساز خوب برای شروع پیدا کرد. ولی به نظر من با یه ساز 150 تومنی معمولی هم شروع کرد... جدیدا اندونزی یک سری ساز توی همین رنج قیمت زده که که به مراتب از سازهای c70 که همیشه تو این رنج قیمت توصیه می شدن بهتر هستند... ولی باید زیر نظر یک حرفه ای خریداری بشن توصیه می کنم از همون کسی که می خواد بهتون آموزش بده درخواست کنید تا یه ساز براتون انتخاب کنه
    تایید

سلام دوستان
    سبک مورد علاقت چیه ؟ کلاسیک از پاپ دشوار تره .. ولی خب میتونی راهشو طولانی تر طی کنی و یه کلاسیک کار بشی (

اگه این علاقت باشه)
    مرسی

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تب و نت در كنار هم خوبه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •