اميد عزيز حجم اين نرم افزار بالاست به نظره من اگه cd اون رو بگيري بهتره و دانلودش كمي مشكله اما اگه خيلي مشتاقي ميتونم يه لينك واسط پيدا كنم
اميد عزيز حجم اين نرم افزار بالاست به نظره من اگه cd اون رو بگيري بهتره و دانلودش كمي مشكله اما اگه خيلي مشتاقي ميتونم يه لينك واسط پيدا كنم
سلام. اصلا کاره درستی نکردی. ور رفتن بدونه اطلاعات ممکنه کار دستت بده.
شما یه اسکینه سالم + فایلهایه mma_dcp و mma_ucp. رو گوشیت بریز. احتماله بسیار زیاد مشکلت حل
میشه(به نصبه اسکین مراجعه کن). اینکه به صورته ماتریکس نشون نمیده. در این مسیر میتونی درستش کنی
main menu>personalise>main menu>view>icon
البته مدله گوشیت رو هم نگفتی!این مسیر برایه v3x هستش![]()
طبق معمول مسعود گل با پست هاي اموزندش يه مطلب ديگه به ما ياد داد![]()
Itunes خود گوشي داره اما هيچي باز نميكنه
هيچي نمياره
نميدونم چيكار بايد كرد تا كار كنه
قربانه لطفت تورج جان.کوچیکتم عزیز.![]()
منظورت چیه که کار نمیکنه عزیز؟؟
مشکل کجاست؟ مشخصاته گوشیت رو هم بزار..
دوست عزيز ituns معمولا وقتي اولين بار باز ميشه خودش سرچ ميكنه و فايل ها رو مياره
شما اين ituns رو نصب كردي يا ماله خوده گوشي هست؟
دوستان سلام
یه کمک حیاتی حیاتی
یه v3i امانتی دست ما بود بعد یه تماس بهم ریخت و مدام می خواست به اینترنت متصل بشه هر کاری کردم درست نشد بعد یه چند ساعتی کلید های بالایی قفل کرد ولی اعداد هنوز فعال بود
دادمش واسه فلش بنده خدا نتونسته بود فلشش کنه(اندازه خرم فکر کنم حالیش نبود) بعد گوشی رو داد به خودم گفت فلش قبول نمی کنه و خاموش میشه حالا داده دست خودم
روشن دیگه نمیشه
حالا یه راهنمایی کنید که امانتیه و شرمندگی
سلام
من گوشي V3X الان حدوده 5 ماه خريدم عالي كار ميكرد تا حدوده 1 ماه قبل كه وقت هايي كه خاموشش ميكردم وقتي دوباره روشن ميكنم وقتي گوشي مياد بالا تو بعضي از بخش ها كه ميرم كادر please wait ... مياد و همين جوري رو loading ميمونه
اين بخشها مخصوصا
recieved calls
dialled calls
game and applications
بعدش هر كس sms ميزنه يا زنگ ميزنه بهم به شمارش ميفته و اون اسمي كه تو phone book دادم نميفته
يعني تو خود phonebook هم كه ميرم please wait مياد و همينجوري تا بي نهايت load ميكنه
تو اين 1 ماه حدودا 4 يا 5 بار خاموش كردم كه هر بار اين جوري ميشد تنها راه درست شدنش اين بود كه در حالت روشن باتري گوشي رو در بيارم و دوباره جا بزارم و رو شن كنم
اما از ديشب ديگه اين روش جواب نميده
و هر چي خاموش روشن ميكنم يا حتي با نرم افزار p2ktools گوشي رو restart ميكنم بازم همين وضعه
خواستم گوشي رو master reset كنم كه بعد از زدن yes اونجا هم رو please wait ميمونه با اين تفاوت كه اصلا load نميكنه و يك بار اون ساعت شني ميچرخه و وا ميسه
ولي گوشي به هيچ وجه قفل نميكنه و تماس و sms كار ميكنه اما تو اون قسمت ها كه گفتم نميره
كسي ميدونه مشكل از كجاست ؟
براي flash كردن گوشي غير از نرم افزار Motorola RSD Lite به چه چيزهاي ديگه احتياج دارم ؟
سلام عزیز..
شما صفحه ی بوت لودرت باید بالا بیاد.. باتری که داری؟؟؟
ابتدا * سپس#و در ادامه دکمه ی قرمز رو نگه دار(3 تا رو) تا گوشیت با بوت مد بالا بیا.حالا مشخصاته این صفحرو
بنویس برام.. شما باید فلشش کنید.. به یک مانستر پک نیاز داریم که مشخصات رو بدین امیدوارم براتون پیداش
کنم..![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)