تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنید (از هر نظر)

راي دهنده
1056. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • داتک (www.datak-telecom.com)

182 17.23%
  • سپنتا (www.sepanta.net)

130 12.31%
  • پارس آنلاین (www.parsonline.net)

204 19.32%
  • شاتل (www.shatel.ir)

148 14.02%
  • ندارایانه (www.neda.ir)

34 3.22%
  • موارد دیگر

167 15.81%
  • آسیا تک (www.asiatech.ir)

159 15.06%
  • شهراد (www.shahrad.net)

21 1.99%
  • فن آوا (www.fanava.com )

11 1.04%
صفحه 81 از 645 اولاول ... 317177787980818283848591131181581 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 6447

نام تاپيک: بررسی سرویس دهنده های Adsl : اینترنت پر سرعت

داره خودمونی میشه COMING-UP-NEXT's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

رفيق من تهران هستم بعد از صبا نت گرفتم 256 هم گرفتم البته تو speedtest بيشتر از اين نشون ميده
    سرعتش واقعا خوبه دانلودش بالاست من با IE بيشتر وقتها رو 60 الي 56 هستش بالاتر هم ميره. اگه چند تا فايل سنگين پشت هم دانلود كني همزمان دو تا اولي رو 56 60 بقيه بين 35 تا 28 همچين چيزي در كل عاليه صفحات رو هم كه سريع باز ميكنه
    بين همه اينا اول صبا بعدش سپنتا
    جالبه ...
    من اطلاع نداشتم که 256 میدن .
    تا اونجایی که میدونستم برای گرفتن 128 به بالا باید ادارات دولتی باشی و یا مجوز داشته باشی .
    می دونی بین چند نفر پهنای باند رو share می کنه ؟

داره خودمونی میشه COMING-UP-NEXT's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

چرا پشيمون شده براش كه سود داره؟؟؟ اي با با اينا ببخشيدا كون گشاد هستن ميگن ما كه داريم ميچابيم بسه نميخوان خدمت كنن الان بابت موبايل داره خداد تومن در مياره فقط ميليار ميليارد سر اس ام اس باقي چيزا بماند
    خودت دلیلشو می گی دیگه ...

البته مساله دیگه این هست که زورشون میاد پهنای باند رو بدن دست مردم .
    همونطور که گفتم قیمت پهنای باند بسیار بالا تموم میشه واسه همین می ترسن ضرر کنن اگه با قیمتی کمتر از شرکت های خصوصی بیان و بدنش دست مردم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه mse1445's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

من نميدونم چرا اينجوريه من 256 گرفتم ولي بيشتر نشون ميده بعد آپلودش خيلي پايينه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نميدونم چرا اينجوريه!! بايد به شركت بگم اپلود پايينه
    اپلود شما پایین نیست صبا نت سرویس هاشو بصورت 512/128 ست میکنه یعنی سرعت اپلود شما 128 هستش که واقعیش کمتر میشه ضمن اینکه اینکارو کردن که زودتر محدودیت مثلا 2 یا 5 گیگ ترنسفر شما خیلی زود تموم بشه مثلا سرویس 2 گیگ تو یه هفته ده روز مصرف میشه راحت و سرویستون قطع میشه بنابراین فکر نکنید کیفیت خیلی بالاست محدودیت حجمی دارید و سرعت بالاتر ... شرکت های دیگه سرعت پایین تر و نامحدود ... جفتش تقریبا یکی میشه چون سرویس 128 خیلی سخته بتونی در ماه 10 گیگم دانلود کنی با هزینه مثلا 20-25 تومنی که میدی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

اپلود شما پایین نیست صبا نت سرویس هاشو بصورت 512/128 ست میکنه یعنی سرعت اپلود شما 128 هستش که واقعیش کمتر میشه ضمن اینکه اینکارو کردن که زودتر محدودیت مثلا 2 یا 5 گیگ ترنسفر شما خیلی زود تموم بشه مثلا سرویس 2 گیگ تو یه هفته ده روز مصرف میشه راحت و سرویستون قطع میشه بنابراین فکر نکنید کیفیت خیلی بالاست محدودیت حجمی دارید و سرعت بالاتر ... شرکت های دیگه سرعت پایین تر و نامحدود ... جفتش تقریبا یکی میشه چون سرویس 128 خیلی سخته بتونی در ماه 10 گیگم دانلود کنی با هزینه مثلا 20-25 تومنی که میدی
    الان سرعتشون هم افت کرده .با محدودیت حجمی که داره به نظر من اصلا نمیارزه

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

والا من 1 ماه گرفتم خوب تو يه ماه بايد مصرف كني ديگه الان 4 روز ديگه اماه تموم ميشه ولي هنوز 360 مگا بايت دارم با اونكه همش دانلود ميكنم . اكانت شبانش كه مجاني هستشم خوبه من راضيم

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

البته تا موقعي كه تو كشور ما نميخوان اينترنت رو در اختيار ما بزارن همينه چون 128 رو كه تازه 128 واقعي نيستش بازم رو براي مصرف خانگي زياد ميدونن اونوقت فاميل ما تو خارج ماهي 10 دلار ميده 1 mb نامحدود داره با چه سرعتي اينجا اينجوري همينم ميگن زيادتونه فقط پولشو بلدن بگيرن. مقصر خودمونيم كه تن ميديم صدامون در نميادش اگه كسي از isp نخره 1 هفته مشكلات حل ميشه چون زندگي خرج داره خرج زندگي اونا از اين راهه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض مودم + طریقه نصب adsl

سلام دوستان من اینو برای کسایی می نویسم که می خوان خط adsl برای اولین بار بگیرن و اطلاعات کافی ندارن و مودم طریقه نصب رو هم خودشون انجام بدن و پول اضافه به این شرکتها ندن و فقط یه اکانت ازشون بگیرن من سعی می کنم که تا اونجایی که می شه ساده توضیح بدم
    اولین چیزی که احتیاج دارین یه مودم خوب هستش مثلا چه مودمی بگیرن که اکثر isp ها رو در ایران بشناسه و کار کنه برای این کار شما باید اول زنگ بزنین به قسمت فنی اون شرکتی که می خواین اشتراک بگیرن و ازشون بپرسن که isp شما با چه پروتوکلی کار می کنه که اکثر شرکت ها pppoe هستش (البته ما چندین پروتوکل داریم pppoe و PPPOAو HCP که باید مودم ها اینها رو حتما داشته باشه پس به این نکته توجه کنین) وقتی که پرسیدن و مطمئن شدین حالا برین در مورد اون مودم مورد نظرتون به سایت سازنده وصل شید مثلا اکثر شرکتها می گن d-link یا می گن asus خوبه و حرفی هم توش نیستش ولی چیزی که خیلی مهم هستش همون پروتوکل هست که در موردش بالا گفتم که خیلی دقت کنین قبل از خرید.
    مودم انتخابی خودم از بین تمام مودم های موجود که در بازار اینه
    USRobotics
    مدل 9112
    سایتش هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای دیدن امکاناتش و خود دستگاه
    این مودم دارای گارانتی از شرکت انفورماتیک گستر هستش
    امکاناتش هم adsl و adsl2 رو ساپورت می کنه دارای یک میکروفیلتر رایگان ، هم دارای پورت USB وETHERNET هستش و از دیگر امکاناتش دارای Firewall سخت افزاری هستش و دیگه اینکه دارای ip
    معتبر برای ورود به قسمت نرم افزاری دستگاه که با تنظیم همون پروتوکل و user name و password در خودش به شما این امکان رو می ده که به صورت اتوماتیک به لینترنت وصل باشین و اگه شرکت شما رو در حین کار dc کنه به طور اتوماتیک دوباره وصل میشه که این یه مزیت بزرگ شه
    در مورد نصبش اول باید مودمتون رو روشن کنین cd (نصب به طریقه (USBنصب درایورها رو میذارین درون دستگاه با زدن فقط 3 کلیک نصبش انجام میشه دیگه هیچی نداره بعد دستگاه رو ریست می کنین وقتی که دستگاه اومد بالا می رید درون network connections درون اون یه local or high- speed internet می بینین این به این معنی هستش که کامپیوتر شما دستگاه رو شناخته بعد در اینجا شما بایید وصل بشید به اینترنت و با زدن ip مورد نظر که در دفترچه راهنمای دستگاه موجوده عمل configuration
    انجام بدین در این صفحه از شما چند سوال پرسیده میشه اولیش همون پروتوکل هستش بعدیش هم USER و password شما ست که با زدن اونها و زدن دکمه FINISH مراحل save اطلاعات شما به دستگاه ارسال می شود که به اصلاح می گن مودم CONFIG شده
    در مورد خط adsl خودم هم 128 هست از سپنتا واقعا راضی هستم ازش
    به همین راحتی اگه سوالی بود در خدمتم

پروفشنال farhad200's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    International Network

پيش فرض

بچه ها من چطوری باید بفهمم که مثلا تو این ماه حجم ترافیکم چقدر بوده؟ یا واضحتر بگم چطور بفهمم مثلا تو این ماه حجم دانلودم چقدر بوده ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام دوستان من اینو برای کسایی می نویسم که می خوان خط adsl برای اولین بار بگیرن و اطلاعات کافی ندارن و مودم طریقه نصب رو هم خودشون انجام بدن و پول اضافه به این شرکتها ندن و فقط یه اکانت ازشون بگیرن من سعی می کنم که تا اونجایی که می شه ساده توضیح بدم
    اولین چیزی که احتیاج دارین یه مودم خوب هستش مثلا چه مودمی بگیرن که اکثر isp ها رو در ایران بشناسه و کار کنه برای این کار شما باید اول زنگ بزنین به قسمت فنی اون شرکتی که می خواین اشتراک بگیرن و ازشون بپرسن که isp شما با چه پروتوکلی کار می کنه که اکثر شرکت ها pppoe هستش (البته ما چندین پروتوکل داریم pppoe و PPPOAو HCP که باید مودم ها اینها رو حتما داشته باشه پس به این نکته توجه کنین) وقتی که پرسیدن و مطمئن شدین حالا برین در مورد اون مودم مورد نظرتون به سایت سازنده وصل شید مثلا اکثر شرکتها می گن d-link یا می گن asus خوبه و حرفی هم توش نیستش ولی چیزی که خیلی مهم هستش همون پروتوکل هست که در موردش بالا گفتم که خیلی دقت کنین قبل از خرید.
    مودم انتخابی خودم از بین تمام مودم های موجود که در بازار اینه
    USRobotics
    مدل 9112
    سایتش هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای دیدن امکاناتش و خود دستگاه
    این مودم دارای گارانتی از شرکت انفورماتیک گستر هستش
    امکاناتش هم adsl و adsl2 رو ساپورت می کنه دارای یک میکروفیلتر رایگان ، هم دارای پورت USB وETHERNET هستش و از دیگر امکاناتش دارای Firewall سخت افزاری هستش و دیگه اینکه دارای ip
    معتبر برای ورود به قسمت نرم افزاری دستگاه که با تنظیم همون پروتوکل و user name و password در خودش به شما این امکان رو می ده که به صورت اتوماتیک به لینترنت وصل باشین و اگه شرکت شما رو در حین کار dc کنه به طور اتوماتیک دوباره وصل میشه که این یه مزیت بزرگ شه
    در مورد نصبش اول باید مودمتون رو روشن کنین cd (نصب به طریقه (USBنصب درایورها رو میذارین درون دستگاه با زدن فقط 3 کلیک نصبش انجام میشه دیگه هیچی نداره بعد دستگاه رو ریست می کنین وقتی که دستگاه اومد بالا می رید درون network connections درون اون یه local or high- speed internet می بینین این به این معنی هستش که کامپیوتر شما دستگاه رو شناخته بعد در اینجا شما بایید وصل بشید به اینترنت و با زدن ip مورد نظر که در دفترچه راهنمای دستگاه موجوده عمل configuration
    انجام بدین در این صفحه از شما چند سوال پرسیده میشه اولیش همون پروتوکل هستش بعدیش هم USER و password شما ست که با زدن اونها و زدن دکمه FINISH مراحل save اطلاعات شما به دستگاه ارسال می شود که به اصلاح می گن مودم CONFIG شده
    در مورد خط adsl خودم هم 128 هست از سپنتا واقعا راضی هستم ازش
    به همین راحتی اگه سوالی بود در خدمتم

شما قيمت مودمت چنده؟؟؟ البته براي من ZTE ZXDSL 831 هستش براي خود شركت بودش 60 هزار تومن حساب كردن تو persiantools گفتن مودم خوبي هستش Ethernet هستش و پورت Lan داره پورت usb نداره

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

بچه ها من بخوام كانكشن رو كاري كنم ويندوز بالا اومد خودش اتوماتيك وصل بشه چي كار كنم؟؟؟ تو تنظيمات كانكشن نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •