سلام دوستان من اینو برای کسایی می نویسم که می خوان خط adsl برای اولین بار بگیرن و اطلاعات کافی ندارن و مودم طریقه نصب رو هم خودشون انجام بدن و پول اضافه به این شرکتها ندن و فقط یه اکانت ازشون بگیرن من سعی می کنم که تا اونجایی که می شه ساده توضیح بدم
اولین چیزی که احتیاج دارین یه مودم خوب هستش مثلا چه مودمی بگیرن که اکثر isp ها رو در ایران بشناسه و کار کنه برای این کار شما باید اول زنگ بزنین به قسمت فنی اون شرکتی که می خواین اشتراک بگیرن و ازشون بپرسن که isp شما با چه پروتوکلی کار می کنه که اکثر شرکت ها pppoe هستش (البته ما چندین پروتوکل داریم pppoe و PPPOAو HCP که باید مودم ها اینها رو حتما داشته باشه پس به این نکته توجه کنین) وقتی که پرسیدن و مطمئن شدین حالا برین در مورد اون مودم مورد نظرتون به سایت سازنده وصل شید مثلا اکثر شرکتها می گن d-link یا می گن asus خوبه و حرفی هم توش نیستش ولی چیزی که خیلی مهم هستش همون پروتوکل هست که در موردش بالا گفتم که خیلی دقت کنین قبل از خرید.
مودم انتخابی خودم از بین تمام مودم های موجود که در بازار اینه
USRobotics
مدل 9112
سایتش هم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای دیدن امکاناتش و خود دستگاه
این مودم دارای گارانتی از شرکت انفورماتیک گستر هستش
امکاناتش هم adsl و adsl2 رو ساپورت می کنه دارای یک میکروفیلتر رایگان ، هم دارای پورت USB وETHERNET هستش و از دیگر امکاناتش دارای Firewall سخت افزاری هستش و دیگه اینکه دارای ip
معتبر برای ورود به قسمت نرم افزاری دستگاه که با تنظیم همون پروتوکل و user name و password در خودش به شما این امکان رو می ده که به صورت اتوماتیک به لینترنت وصل باشین و اگه شرکت شما رو در حین کار dc کنه به طور اتوماتیک دوباره وصل میشه که این یه مزیت بزرگ شه
در مورد نصبش اول باید مودمتون رو روشن کنین cd (نصب به طریقه (USBنصب درایورها رو میذارین درون دستگاه با زدن فقط 3 کلیک نصبش انجام میشه دیگه هیچی نداره بعد دستگاه رو ریست می کنین وقتی که دستگاه اومد بالا می رید درون network connections درون اون یه local or high- speed internet می بینین این به این معنی هستش که کامپیوتر شما دستگاه رو شناخته بعد در اینجا شما بایید وصل بشید به اینترنت و با زدن ip مورد نظر که در دفترچه راهنمای دستگاه موجوده عمل configuration
انجام بدین در این صفحه از شما چند سوال پرسیده میشه اولیش همون پروتوکل هستش بعدیش هم USER و password شما ست که با زدن اونها و زدن دکمه FINISH مراحل save اطلاعات شما به دستگاه ارسال می شود که به اصلاح می گن مودم CONFIG شده
در مورد خط adsl خودم هم 128 هست از سپنتا واقعا راضی هستم ازش
به همین راحتی اگه سوالی بود در خدمتم