تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 809 از 942 اولاول ... 309709759799805806807808809810811812813819859909 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,081 به 8,090 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

من رو حساب طرح طلائیش اومدم گرفتم. حتی چند روز قبل هم رفتم نمایندگی ایرانسل که سر خیابون بهشتیه

سوال کردم اما نامرد هیچی نگفت که تو طرح زمستونی قراره چه افتضاحی به بار بیارن و الکی لبخند زد گفت بله

بله ...!!!!!

تمام مکالمات و مسیج های شما داخل شبکه کاملا رایگانه!!! فقط با هر قبض 30 هزار تومن میدید!

منم گرفتم اما امروز فهمیدم که ایرانسل چه کلاهی سرم گذاشته!!
    هیچکی تا چند روز قبل از ارائه طرح‌ها از ماجرا خبر نداشت حدود سه روز قبل (حتی قبل از اینکه تو سایتش بزارن) شاهین به ما طرح‌ها رو اعلام کرد که من یکی واقعا خوشحال شدم از ته قلب اینو میگم

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خانوم یاهات موافقم من طفلک هم تازه گرفته بودم بعضی ها هم لطف کنن جلوی یه عده آدم عصبانی ساز مخالف نزنن بابا دوست من خیلی دیگه زنده باشه تا عید دیگه بعد عید این طررح لعنتیش رو میخوام چیکار؟؟؟

آخر فروم باز ReZa DN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    m.s

پيش فرض

دوست عزیز شما اگه بخوای همینقدر مکالمه رو با همراه اول انجام بدید هر سری(2ماه) باید حدود 384 هزار تومن پول بدی! در صورتی که با ایرانسل و طرح طلایی سیمکارت دائمیش میشه 120 هزار تومن!(طبق گفته خودت)

ازاون گذشته شما فراموش نکن که برای خرید سیمکارت همراه اول چه قدر پول دادی و برای ایرانسل چه قدر!!!

راستی gprs خیلی بهتر شده نسبت به پاییز، هم کیفیتش هم قیمتش! پاییز هر کیلو بایت 15 ریال بود و پنجشنبه جمعه ها رایگان(و قطع!!!)

اما الان شنبه تا چهار شنبه صبح تا شب 5 ریاله( یک سوم قیمت قبل) و شبها از 12 تا 5:59 صبح و پنج شنبه جمعه ها فقط یک ریاله!!! واقعا عالیه!!!

چون نه اونقدر ارزونه که بعضی ها بخوان باهاش فیلم دانلود کنن(چون دانلود یه فیلم 700 مگابایتی در شب میشه حدود 70 هزارتومن در صورتی که دی وی دیش تو بازار 1000تومنه!) و از طرفی برای اون کسانی که میخوان ایمیل یا آفلاین چک کنن واقعا عالی و مقرون به صرفه ست! زنده باید ایرانسل با این طرح های کارشناسی شدش!!!
    اصلانم این طرح ایرانسل خوب نیست بعدشم میگی تو طرح پاییزه gprs پنجشنبه جمعه ها رایگان(و قطع!!!) والا واسه من که قطع نبود سرعتشم خوب بود ایرانسل جواب این طرح آشغالش رو زود میبینه من که سیمکارت دولتیمو روشن کردم

آخر فروم باز ReZa DN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    m.s

پيش فرض

هیچکی تا چند روز قبل از ارائه طرح‌ها از ماجرا خبر نداشت حدود سه روز قبل (حتی قبل از اینکه تو سایتش بزارن) شاهین به ما طرح‌ها رو اعلام کرد که من یکی واقعا خوشحال شدم از ته قلب اینو میگم
    نکنه شما نماینده ارانسلی واسه تبلیغاتش
    بابا این طرحش آشغاله قبول کن به جای اینکه هر روز خدماتش بهتر بشه بدتر میشه

داره خودمونی میشه samira065's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

واقعا مفت خوری تا کی؟؟؟؟؟؟؟؟

قابل توجه کسانی که ایرانسل را فقط و فقط به خاطر مکالمه مجانی خریدن

باید عرض کنم که همین الان در اولین فرصت سیم‌کارتشون را بفروشن چون دادن مکالمه مجانی در ایران فایده نداره و خیلیا جنبه‌ی اونو ندارن و بعید میدونم که دیگه این طرح مسخره پاییز و تابستون را تکرار کنه

من نمیدونم ایرانسل کی گفته من همیشه طرح مکالمه و پیام کوتاه مجانی میدم؟؟؟؟؟؟اون فقط برای یه دوره‌ی خاص بود (تو تبلیغاتش هم میگفت که جشنواره‌ی پاییزی نمیگفت وجشنواره‌ي همیشگی!!!!!!!)

پس سعی کنید به جای داد و قال کردن برن سیم کارتشون را بفروشن و یه 350 تومن پول بدن یه همراه اول بخرن و با قیمت دقیقه ای 76 تومن (برای شهرستان) مکالمه کنن و هیچ تخفیفی نداشته باشن و خلاصه لذت ببرن (راستی هیج وقت هم این جمله مشترک در دسترس نمیباشد را نخواهند شنید)

شما نمیخواین ولی خیلیا نیاز دارن به GPRS مثل من که خیلی از زمانم را که بیرون هستم وبه اینترنت دسترسی ندارم از این سرویس استفاده میکنم

پایان
    خود رئیس ایرانسل گفته فقط 10% از کاربرا از اینترنتش استفاده میکنن
    بعدشم این طرح اصلا هم مجانی نبود و با هر قبض 30 تومن میگرفتن تازه کلی هم بابت مکالمات و اس ام اس های خارج از شبکه میگرفتن.. خبری از مفت خوری نبود
    کسی نخواست مفت بخوره اما آدم پول رو بابت چیزی خرج میکنه که بصرفه
    واسه همراه اول میصرفه چون خدائیش با کیفیته و همه جا آنتن میده
    اما ایرانسل که حتی تو شبکه خودشم مشکل داره و تو شبکه خودشم 10 دفعه خط رو خط میشه و نه تو مترو و نه تو شهرای دیگه هم آنتن نداره و اس ام اسش هم واسه هیچ جا نمیره واسه چی میخواد پول اضافی بگیره؟
    همون که میگرفت برای کیفیتش کافی بود
    اونی که داره مفت خوری میکنه ایرانسله نه مشتری ها
    که هیچ کیفیتی نداره و فقط با تبلیغاش مشتری جذب کرده و پول مفت میخوره

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

خانوم یاهات موافقم من طفلک هم تازه گرفته بودم بعضی ها هم لطف کنن جلوی یه عده آدم عصبانی ساز مخالف نزنن بابا دوست من خیلی دیگه زنده باشه تا عید دیگه بعد عید این طررح لعنتیش رو میخوام چیکار؟؟؟
    خوب چه ربطی به ایرانسل داره؟؟؟؟؟

ینی شوما می‌فرمایی که به خاطر چند نفر ایرانسل کل شبکش را نابود کنه؟ به نظرت این حرف منطقیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sedeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

برا من سوال شده که هدف ایرانسل از این طرحهای تشویقی (تابستانی, پاییزی) چی بود؟
    اگه صرفا برای تبلیغ بود که به نظر من یه تبلیغ کاذب و به عبارتی یه دل خوش کنی موقتی بیشتر نبود چرا که تبلیغی میتونه درست و واقعی باشه که بیانگر ویژگی ممتاز و همیشگی ان چیز باشد.

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

برا من سوال شده که هدف ایرانسل از این طرحهای تشویقی (تابستانی, پاییزی) چی بود؟
    اگه صرفا برای تبلیغ بود که به نظر من یه تبلیغ کاذب و به عبارتی یه دل خوش کنی موقتی بیشتر نبود چرا که تبلیغی میتونه درست و واقعی باشه که بیانگر ویژگی ممتاز و همیشگی ان چیز باشد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه samira065's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خوب چه ربطی به ایرانسل داره؟؟؟؟؟

ینی شوما می‌فرمایی که به خاطر چند نفر ایرانسل کل شبکش را نابود کنه؟ به نظرت این حرف منطقیه؟
    چند نفر نه و 75% از کاربراش که طبق آمار سایت ها از طرح زمستونیش ناراضی هستن

لازمم نیست شبکش رو نابود کنه بلکه فقط طرح زمستونیش رو کنسل کنه و همون طرح پائیزی رو که از اون هم کم گیر

خودش نیومد رو ادامه بده

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

برای چندمین بار می گم که اعتراض نسبت به طرح زمستانی هیچ سودی نداره چون هیچ قولی نداده بوده ایرانسل و مشتری های خودش رو هم داره...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •