دوستان من اگه سرویس غیر حجمی شاتل رو بگیرم سرعت خطم رو بالاترین حد کشش میزارن؟!
دوستان من اگه سرویس غیر حجمی شاتل رو بگیرم سرعت خطم رو بالاترین حد کشش میزارن؟!
دوستان الان ترافیک رایگان شبانه واسه چه سرویسایی میشه خرید؟؟
هنوز آرت 5 هستم و امروز محدود شدم.
مقدار دانلود 42 گیگ .
قیمت سرویس خالص 63 هزار تومان.
سرعت تقریبی 3 مگابیت بر ثانیه هست.
بعد چطور می فرمائید این طرح جدید بد هست؟ من با 40 هزار تومن میتونم 55 گیگ فقط بین المملی با سرعت 4096 کیلوبیت داشته باشم.
این دوستانی که معترض به طرح جدید هستند . ببنید..
برای خودش محدود میکنه. حرف هم میزنی میگه بالاتر از سرعت قرارداد داری
نمیخواهی هم برو سرویس بالاتر.
راست هم میگه . چون طبق قرارداد های قبل ما حق و حقوقی نداشتیم.
اما هیچی که نباشه تو طرح جدید، حق کاربر مشخص هست و نه حق اشتراک دارن و نه غافلگیر محدود کنن
![]()
دوستان سرویس اکو کلا جمع شد یا هنوز به کاربران فعلی ارائه میشه؟
چون یه جا خوندم نوشته بود تا آذر 97 واگذاری سرویس اکو ادامه داره ولی تو سایتش هر دو سرویس ارت و اکو حذف شده و سرویس های جدید موجوده
ادیت : تکراری! پاک شود
Last edited by noisymind; 04-12-2017 at 08:21.
جالبه همون فاکتوری هم که الان صادر کرده و به قول خودشون فقط پول شبانه رو میخواد بگیره خیلی بالاتره قیمتش! قبلا شبانه من هر دوره سه ماهه حدود 20 تومان بود که الان زده 30 تومان! یعنی برای من از 1396/11/21 تا 1397/08/09 زده 94 تومان!
ضمن اینکه کلا من شبانه دیگه خیلی کم دانلود دارم ولی با اینحال هر شب ساعت 1 که میشه اصلا هیچ سایتی رو باز نمیکنه! امرزو سر صبح ساعت 6 صبح هم که ملت خوابن باز هم همچنان هیچی باز نمیشد!
ظاهرا برای دانلود شبانه باید از همراه اول و ایرانسل استفاده کرد. الان همراه اول تا آخر پاییز از 3 صبح تا 9 رایگانه. من فقط از 7 صبح تا 9 تمام چیزهایی که میخوام رو دانلود میکنم و هیچ محدودیتی هم نداره!
شاتل گفته:
1- " سرعت سرویسها مطابق سرعت گفته شده در بالاست. حال آن که شاتل، سرعت هر یک از سرویسها را برای ۹۵ درصد اوقات تضمین میکند. "
95درصد اوقاتو نه 95 درصد سرعت.
2- " در سرویسهای بالا، انتقال آستانه مصرف منصفانه از یک ماه به ماه بعد امکانپذیر نیست مگر ترافیک های افزوده شده از محل خرید که به مدت یکسال قابلیت انتقال به دورههای بعدی را دارد."
حالا گیریم من ماه اول روز 27 ام حد مصرفم تموم بشه و بسته بخرم ( فرض کنید 50 گیگ خریدم) ، بعد از 3 روز بعد که ماه جدید شروع میشه خود به خود از سهم همون ماهم کم میشه یا از ادامه اون 50 گیگ؟!
خوب وقتی یه طرح رو اجبارا به همه ملت قالب کنن نتیجه ش همین میشه دیگه. تا وقتی که طرحشون نیاز همه گروه های کم مصرف و با مصرف متوسط رو پوشش نده مسلما اون دسته ای از کاربرا که هزینه شون بیشتر میشه ناراضی هستن. هیچ دکتری برای همه یه نسخه رو نمیپیچه بگذریم که اینا دکتر نیستن و ملت رو عمدا تا الآن بیمار نگه داشتن.
امیدوارم که تنوع این طرح زیاد بشه که واسه کاربرای کم مصرف هم جوابگو باشه.
Last edited by AliMirzaie; 04-12-2017 at 09:26.
اتفاقا فوق العاده طرح خوبی است و اصلا جدا از اینکه به نفع کی هست و کی نیست، درست و اصولی است، خیلی ها که تا دیروز به آذری جهرمی فحش می دادند حالا دارن تحسینش می کنن الان اکثر شرکت ها سودشون کم شده شما برو مصاحبه آقای نخجوانی مدیر شرکت شاتل رو بخونید تا بببیند چقدر دارن می سوزن. الان حجمی رو که تا دیروز 400 هزار تومان می دادند حالا باید و بالاجبار با قیمت 80 هزار تومان به مردم بدن. به نظر من اعتراض کم مصرف ها درست نیست و بنا به دلایل زیادی اونها حق اعتراض ندارن چرا که عامل اصلی دزدی شرکت ها همین افراد بودند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)