قبلا زنگ زدم گفت شما امروز 1200مگ مصرف داشتید چیزی کم نشده که از این 1200مگ 200مگ حجم اصلیه 1گیگش فشفشه هست که نه من یادم بود بگم نه اون
همونطور هم که میبینی اونایی که دیروز زنگ زدن تا شب حجمو دادن ولی ماله منو ندادن پس ثبت نشده فک کنم
قبلا زنگ زدم گفت شما امروز 1200مگ مصرف داشتید چیزی کم نشده که از این 1200مگ 200مگ حجم اصلیه 1گیگش فشفشه هست که نه من یادم بود بگم نه اون
همونطور هم که میبینی اونایی که دیروز زنگ زدن تا شب حجمو دادن ولی ماله منو ندادن پس ثبت نشده فک کنم
من هم از دوشب پیش این بلا سرم اومده که امروز فهمیدم دیشب ساعت 4:20 رفتم گذاشتم برای دانلود صبح ساعت 6:15 دیدم پیام اومده کمتر از 100 مگ مونده که بعد اومدم دیدم 2140 مگابایتی که داشتم صفر کرده شب فبلش هم 1700مگ بوده که الان حجمم صفر شده زنگ زدم بعداز کلی تو صف بودن و 5 تومان دادم پای شارژ تلفن اینقدر بهش گفت که تو ساعت 4-7 حجمم شده صفر زیر بار نمی رفت گفت چیزی ثبت نشده اخرش گفت شنبه درست میکنیم درخواست خرابی نرم افزار رو براتون میگذارم حالا اگه این حجم نداد تنها راهش سامانه 195 اخه بدون اعلام قبلی میان شبانه رو قطع کنن!یک مشت دزد
![]()
شبی 8 تا 9 گیگ دانلود داشتم که الان شده 6 تا 7 گیگ
دیشب از حجم اصلیم کم کرده بود که هنوز زنگ نزدم تا خودشون برگردونن وگرنه میرم سراغ 195 تا اونا حجم رو برگردونن
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
پس دوباره زنگ بزن من خودم ساعت 7 صبح زنگ زدم طرف فکر کنم خواب بود 10 تا بوق خورد تا برداشت![]()
دقیقاً برای من هم اینطور شده!
3-4 روز پیش 7 گیگ داشتم الان دیدم شده 2 گیگ !
قضیه چیه؟ برمیگردونند؟
ماله منم اندازه تو بود تا الان که برنگردوندن
این پشتیبانیشم میگه 40نفر تو صفه صبر میکنم به نفر اول که میرسه قطع میکنن :|||||||
پس زنگ زدن بی فایده ست؟
تا شنبه صبر می کنم شاید برگردوندن. امشب هم که نباید دانلود کنم وگرنه حجم به 0 میرسه
من که امروز خیلی زنگ زدم موفق به برقراری نشدم
تو این دو روز 15تومان ضرر کردم :(
میترسم شنبه حجم برنگرده زنگ بزنیم بگه دیگه دیره اینا نمیشه زودتر میگفتین
و اینکه به نظرت شبانه جمع شده؟
جمع که نه، فکر نمیکنم
بالاخره باید یه خبری بدن قبلش. من قبلا مخابرات داشتم میخواستن شبانه رو جمع کنن اطلاع دادن که تا پایان شارژ فعلی فقط شبانه دارید
از اون گذشته شبانه رایگان هنوز جزء پلن هست روی سایت
من که در هر صورت تا پایان این تخلیه میکنم. نمیدونم داستان چیه، من تمام تعرفه ها رو امتحان کردم، از 128 تا 1 مگ، نتونستم شبی از 2.5 گیگ بیشتر دانلود کنم، اونوقت دوستان حرف از 7-8 گیگ میزنن!
نه بابا اینایی که میگن شبی 7-8 گیگ دانلود میکنن فامیلی دوستی چیزی از های وب دارن اینجوری میگن
وگرنه هر کدوم از سرویس های که دانلود رایگان دارن بیشتر از 2.4 نمیشه دانلود کرد ...
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)