تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 809 از 1805 اولاول ... 3097097597998058068078088098108118128138198599091309 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,081 به 8,090 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دلیل این وضعیت چیزی نیسست بجزشیرکردن بیش ازحد وگرفتن مشتری بیشترازحد ظرفیت
    واگرنه شما اگه می رفتید تو سایت اشنای اول درتبلیغ این طرح کمپین نوشته بود محدود ها با اشتراک یک به یک ارائه می گردد ونامحدود ها با ضریب یک به هشت
    اما در عمل 180درجه متفاوت بود

2. 3 کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من الان ای پی2.180.4.*** بهم بعد از 4 روز خورده واقعا چه سرعتی اخرشه ولی حیف اگر قطع بشم

کاربر فعال انجمن تبلت IceLord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

خوب شاید شما به جای اینکه بری روی گزینه شارژ رفته روی تمدید و خرید رو انجام دادی .

الان برای خودم هم نسبت به قبلا چندین طرح دیگه اضافه شده . ( مثلا طلایی 2,4,8,40 و با ماه های متفاوت ) . که باید باز از بین اونا انتخاب کرد . قبلا اینا نبودند .
    نه من حواسم به این قضیه بود. همیشه همون یک گیگ رو انتخای می کردم!
    حالا اگه اینم درست باشه چرا باید هزینه 235 تومن کم کنه و طرح 136 تومنی رو فعال کنه؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliTavakoli7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

[QUOTE=OMiD.1080p;8001097]کمپین یا طلایی ؟ ( کمپین طلایی که من نشنیدم تا حالا )
    یک بار دیگه بگو کدوم طرح رو داری ؟ ماهانه چقدر ؟ چند گیگ ![/QUOTE
    طرح طلایی کمپین_ماهی 4 گییگ 21500 (با مودم رایگان)که ماه به ماه شارژ میشه و حجمم میسوزه. کاشکه هرگز نمیگرفتم. بچه ها اعلام سرعت نمیکنید؟؟ نکنه برا شما خوب شده؟؟

6. این کاربر از AliTavakoli7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه P.H.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

امشب سرعت خیلی بهتره دیشب بین 1 و 3 متغیر بود اما امشب بین 30 و 40 متغیره (!)

یعنی اشک شوق توی چشام جمع شده ! دیشب گوگل باز نمیشد اما الان باز میشه تازه جیمیل هم (!)

8. این کاربر از P.H.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اوه اوه . هر شب داره اوضاع داغونتر میشه . یک زیرنویس چند کیلوبایتی رو هم به زور میشه دانلود کرد شبا چه برسه به دانلود های معمولی و پیج باز کردن

10. 4 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

امشب بدجوری خراب شده یعنی... یعنی بدجور ها...

12. این کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه P.H.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

داستان ما و مخابرات شده عین داستان مذاکرات مثلا هسته ای !
    طرف مقابل اومده پول ایران رو بلوکه کرده ( دزدیده ) بعد ما برای پول خودمون که حق مسلم ماست باید بریم مذاکره کنیم و جالب اینه وقتی طرف مقابل میگه باشه پول تون رو بهتون میدم میام جشن میگیریم که بابا ما دیگه کی هستیم رفتیم مذاکره کردیم و طرف مقابل رو ترکوندیم !. یعنی طرف مقابل به مرگ میگیره که ما به تب راضی بشیم . حالا مخابرات هم اومده حق مسلم کاربرهاش رو بالا کشیده و داره کم کم و با منت بهشون برمیگردونه و میخواد کاری بکنه که ما به تب راضی بشیم و بعد بگه دیدین ما چقدر سخاوتمند هستیم !

14. 7 کاربر از P.H.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliTavakoli7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

علی به نظرم یه جای کار تو میلنگه.
    یه مشکلی هست تو سرویس تو .
    به قول مهندس چک کن ببین نویز نداری یه وقت !
    مودمت رو یه ریست بکن . یه ویندزو عوض کن . صد تا صلوات بفرست . شاید مشکل سرعتت حل شد .

واسه این میگم چون من الان سرعتم همون 250 هستش !
    دلیل دیگه اینکه روزا سرعتم درسته. (پس از ویندوز و مودم و ... نیست). از محدود کردن "عمدی" مخابراته که مجبور شیم روزانه حجم بخریم جیباشو بترکه.

داره خودمونی میشه omid_zendegi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلمرو ممنوعه

پيش فرض

با سلام
    روز جمعه بخیر
    چی شده ؟
    هیچی نشده همه جا امن و امانه همه چی آرومه من چقدر خوشبختم
    بذار بگم چی شده
    این شده که الان بیشتر از یک هفته ست که نتونستم حتی آنتی ویروسم رو آپدیت کنم. دانلود رو که خدا بیامرزه باز کردن یک صفحه وب هم مکافات شده
    این شده که شما برای به جیب زدن پول بیشتر اضافه بر ظرفیت اینترنت فروختید و هنوز هم دارید به اینکار ادامه میدید و در نتیجه روز به روز از کیفیت سرویسهاتون کاسته میشه
    این شده که الان چند وقته اون بنر تبلیغات اینترنت بالای همین سایت چشمم رو گرفته و قصد دارم از یه شرکت دیگه بگیرم حتی اگه مجبور بشم وایمکس می گیرم و مدتی هست هر کی میخواد از دوستان نت بگیره توصیه میکنم طرف مخابرات نیاد. نارضایتی که بین کاربران ایجاد می کنید خود عامل ضد تبلیغ واستون میشه حالا هی میلیارد تومن بدید و تبلیغ چاپ کنید.

خب داریم درست میکنیم
    در حین بهبود مشکلاتی نیز بوجود می آید
    شما چی رو درست کردید قبلا هم مشکل داشتیم ولی بعد از آشنا شدن شما با این تاپیک همه چی بدتر شده به غیر از چند طرح طلایی خاص که معمولا سرعتاشون بهتر از سابق شده دیگه بقیه کاربراتون رو بخاک سیاه نشوندید اونوقت ادعاتون میشه درست کردید
    شما که بلدید مردم رو ردیابی کنید و آی پی شون رو در بیارید تا حسابشون رو بذارید کف دستشون(اشاره به ماجرایی که یکی از بچه ها تعریف کرده بود) الان برید به اکانتم و به نت دایل آپ سلام کنید. از ماه رمضون بدتر شده چند شبه کلا بعد دو ساعت کامپیوتر رو خاموش میکنم.

سرعت های شبانه سرویس ها متناسب با هزینه هر مشترکی تصحیح شده است
    ظلای2048
    نقره ایی 1024
    برنزی 512
    256 به 256
    128 به 125
    سرعتها در شب محدود شده است
    این یعنی چی الان؟ یعنی مثلا طرح 128 با سرعت 125 میتونه دانلود کنه یا با سرعت 125 باید سرش رو بکوبه به دیوار

البته دوستان توجه داشته باشید اشکال از ماست همونطور که گوجه فرنگی گران نشده بود و کافی بود از سر کوچه آقای فلان خریداری بشه الان هم سرعت اینترنت هیچ اشکالی نداره کافیه از کوچه آقای رییس خط بگیرین

17. 5 کاربر از omid_zendegi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •