تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 809 از 1364 اولاول ... 3097097597998058068078088098108118128138198599091309 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,081 به 8,090 از 13636

نام تاپيک: صندلي داغ

آخر فروم باز Payan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شهر تو...

پيش فرض

آقاي مفيدي عزيز ممنون از پاسخاتون راستش من فكر نمي كردم شما 35 سالتون باشه اگه سوالا رو در حد 20 يا 25 ساله طرح كردم ببخشيد در حال طرح سوالاي جديد هستم موفق باشي اين پست رو به عنوان معذرت خواهي من تلقي كنيد
    ممنون

حـــــرفـه ای mir@'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    اون سر دنیا

12

سلام حضرت استاد،

چند سوال ناقابل می خواستم به محضر شریفتون عرضه کنم، امیدوارم قابل بدونید و بزرگوارانه جواب بدید.

1. دست اندکاران این تاپیک خیلی قبل از این گفته بودند که با یک همکار برای نشستن روی صندلی داغ صحبت کردن و اون بزرگوار اظهار داشته من اهل این قرتی بازیا نیستم. پیش خودم گفتم ده به یک شرط می بندم که این همکار آقای مفیدی بوده. ولی الآن که شما رو اینجا میبینم (و خیلی خوشحالم) برام عجیبه. آیا اون همکار شما بودید و نظرتون عوض شده یا خیر؟ اصلاً چرا قبول کردید که اینجا باشید. با اون جدیتی که من از شما سراغ داشتم جور در نمیاد.
    2. به بخش های دیگر انجمن هم سر میزنید؟ من اولین باره شما رو در جایی غیر از انجمن ریاضیات می بینم.
    3. غیر از نرم افزارهای مربوط به ریاضی با نرم افزارها یا زبان های دیگر برنامه نویسی هم آشنایی دارید؟ نظرتون راجع به MATLAB چیه؟
    4. مقالاتتون رو با چی می نویسید؟ با Latex آشنایی دارید؟ مقالات فارسی رو چی؟ فارسی تک رو می شناسید؟
    5. زبان انگلیسیتون در چه حدیه؟
    6. کلاس کنکور هم درس میدید؟ به نظرم پاسخ منفی باشه چون با روحیاتتون سازگار نیست. ولی میدونید چقدر پول توشه؟ حیفه ها.
    7. درآمدتون خوبه؟ راضی هستید؟
    8. میتونم بپرسم در کدوم دانشگاه درس میدید؟
    9. جسارتاً می خواستم سوال کنم همسر مکرمه تون تحصیلاتشون چیه؟ آیا ایشون هم شاغلند؟
    10. خودتون اهل زنجانید؟ اگر نه چرا اونجا رو برای زندگی برگزیدید؟
    11. در انتخاب همسر زیبایی ظاهری در اولویت چندم حضرت عالی بوده؟
    12. میگن افلاطون بالای در دانشگاهش نوشته بود هرکس هندسه نمی داند وارد نشود، واقعاً به نظر شما هندسه انقدر مهمه؟
    13. این نفرت جهانشمول اکثریت دانش آموزان از ریاضی معلول چیه؟ اخیراً یکی از اقوام ما که در آمریکا استاد دانشگاهه می گفت تمام دانشجویان از دروس ریاضی فراری هستند. دنبال رشته ای هستند که کمترین واحد ریاضی رو داشته باشه. آیا همه اینها تقصیر معلمینه؟
    14. از فعالیت حقیر فقیر سراپاتقصیر در بخش ریاضی رضایت دارید؟
    15. من چندساله یک سوال ریاضی ذهنم رو مشغول کرده. و اون اینه که اگر شما واحدی در اختیار داشته باشید، مثلاً یک نخ یا یک میله، چطور می تونید ریشه سوم 2 رو با اون بکشید؟ مثلاً ریشه دوم 2 وتر مثلث قائم الزاویه میشه دیگه. ولی ریشه سوم چی؟
    16. چرا دوست ندارید شکسته بنویسید؟ منظورم شبیه محاوره است.
    17. چند تا مقاله در ژورنال های معتبر علمی دارید؟ که در ISI هم ایندکس شده باشه؟ میشه لااقل عنوان یکیشو بفرمایید که من برم بگیرم ببینم چیه. هرچند مطمئنم نخواهم فهمید.
    18. میشه به جوایز ارزنده تاپیک سوالات هفتگی یه اشاره ای بکنید؟! آقا سوالا خیلی سخته ها. ملت فراری میشن. یک سال به نظر شما زمان زیادی نیست؟ آدمیزاد از یک ساعت بعدش خبر نداره. اگر بنده در طول این یک سال عمرم به سر رسید، بعد چه جوری جایزه ام رو از شما بگیرم؟!!
    اخیراً اینجا گفته شده که تعداد سوالات نباید زیاد باشه. من همین الآن هم خیلی از حد مجاز فراتر رفته ام. بازهم مزاحم میشم اگر قابل بدونید.

بنده ارادت خاصی خدمت حضرت عالی دارم و همواره فعالیت ارزنده و مفیدتون رو در انجمن تحسین کرده ام. قبلاً مراتب عذرخواهی من رو به خاطر تلف کردن وقت ارزنده تون برای پاسخ گویی به این سوالات کم ارزش پذیرا باشید.

تا بعد ...

آخر فروم باز dimah2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پا منقل

پيش فرض

چه كلاسي ميري؟؟

بنده معلم ریاضیم و متاسفانه فعلاً سر کلاس درس نمیشینم
    و

چرا دیگه تدریس نمیکنید؟

بنده کی گفتم تدریس نمی کنم. بیش از ده سال است که بی وقفه مشغول تدریس هستم.

ببخشید من از پاسخ شما به سوال اول برداشت اشتباهی داشتم

حـــــرفـه ای mofidy1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

آقا مهدي

سلام علیکم

علیکم السلام، دوست عزیز

دو سوال از خدمت شما داشتم:

1- یه قضیه مهم هست که میگه دو خط موازی در بینهایت دور به هم میرسن کلا دو برداشت از این جمله میشه کرد

الف- هر دو خط موازی بالاخره به هم برخورد میکنن(خیلی بعیده)
    ب- چون چیزی به اسم بینهایت دور موجود نیست پس دو خط موازی هیچگاه به یکدیگر برخورد نخواهند کرد
    کدوم صحیح است؟؟میشه یه توضیحی کوجک بدین؟؟

دوست من هر دو مطلب درست است. دومی مطلبی بدیهی در هندسه ی اقلیدسی است اما در اولی، دقت کنید که نمی گوییم دو خط موازی در نقطه ای از صفحه به یکدیگر می رسند. در این حالت نقطه ای فرضی به فضا ی صفحه اضافه می شود به نام نقطه ی بی نهایت، بدون اینکه خواص اصلی صفحه تغییر کند. اینکار برای ساده کردن اثباتها ی هندسی و برطرف کردن بعضی از مشکلات منطقی و ... لازم است و می توان ثابت کرد که اضافه کردن این اصل به هندسه ی اقلیدسی تناقضی به بار نمی آورد. بنابر این شما مطمئن باشید که دو خط موازی هیچگاه به یکدیگر نمی رسند.

2- فیثاغورث را که حتما میشناسین!! یه بار تو یه کتابی خوندم که بیشتر قضایایی که به ایشون نسبت داده شده توسط شخص فیثاغورث کشف نشده(من جمله قضیه معروف در مثلث قائم الزاویه) بلکه بیشتر این قضایا توسط شاگردان ایشون ثبت شده ولی به دلیل احترامی که شاگردان فیثاغورث برای ایشون قائل بودن تمامی انها را به خود فیثاغورث نسبت میدادن!!
    حالا سوال من اینه که آیا این موضوع واقعیت داره؟؟

بله احتمالا همینطور است.

3- به فرض واقعیت داشتن آیا قضیه‌هایی هست که شخصا توسط خود فیثاغورث کشف شده باشد؟؟

بعید می دانم بتوان دست روی قضیه ای گذاشت و به طور قطعی گفت که این یکی را خود فیثاغورس اثبات کرده است.

9 تیر 1386

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

masoud908

سلام:

1-3 تا از بهترین کارگردانان سینمای ایران؟

اجازه دهید به این سوال جواب ندهم.

2-پرسپولیس یا استقلال؟

فرصتی برای دیدن فوتبال و طرفداری از این و آن ندارم.

3-فردی که معدلش در اول دبیرستان 19/65 شده در سال دوم در رشته ریاضی فیزیک چه معدلی رو کسب میکنه؟

«حدسی»

احتمالا بالای 10!!

4-بیشتر از اینترنت برای چه کارهایی استفاده میکنید؟

کارهای علمی، دانلود نرم افزارها و مقالات و نیز مطالعه ی سایتها ی خبری

5-اهل مد هستید؟

نه

6-در دوران مدرسه شر بودید یا نه؟

نه، البته دانش آموز بی سر وصدایی هم نبودم.

9 تیر 1386

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

منم چند تا سوال از شما داشتم چون ساکن رنجان هستید و منم اصلیتم زنجانیه...

بهترین محله زنجان از نظر شما از بین این 4 تا ؟ هنرستان ، اعتمادیه , شهرک کارمندان ، بیسیم

حـــــرفـه ای Marichka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام و آرزوي يك دنيا سلامتي براي آقاي مفيدي عزيز و گرامي

خيلي خيلي خوشحالم كه شما الان در اين تاپيك صندلي داغ مشغول پاسخگويي به پرسش ها هستيد

و همين طور از زحمات شما در انجمن رياضيات بي نهايت ممنونم

از مرور پاسخهاي شما واقعا لذت بردم :43:

چند تا پرسش هم بنده از خدمتتون داشتم كه اينجا قرار ميدم.

1- آيا رياضيات واقعا اونطوري كه رايج هست ميگن، علم خشك و غير قابل انعطافي هست؟

2- يه خاطره ي زيبا از دوران تدريس خودتون بفرماييد.

3- نظرتون راجع به وضعيت كلي معلمان، مدرسان و آموزگاران در كشورمون چي هست؟

4- تا حالا شده با دانش آموزي برخورد داشته باشين كه مسايل رو نياز هست چندين بار براش توضيح داده بشه تا متوجه بشه؟ چه طوري مساله اي رو براي اين طور دانش آموزان تفهيم مي كنين؟

5- بهترين فايده ي رياضيات در زندگي شخصي شما چي بوده تا الان؟

باز هم از شما سپاسگذارم؛
    همواره پايدار، پيروز، سربلند و تندرست باشيد

آخر فروم باز dimah2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پا منقل

پيش فرض

نظر تون در باره اینکه میگن ریاضی اثبات نشدنی هست چیه؟

ریاضیات چیزی نیست که اثبات بشه یا نشه، مثل این که بپرسیم آیا میز و صندلی اثبات شدنی هستند یا نه. اگر منظورتون جوهر و ماهیت ریاضی است، که البته بحث فلسفی و مشکلیه. بعضی اعتقاد دارند چنین ماهیتی اصالتاً وجود داره بعضی ها هم نه. وارد این بحث نشیم بهتره، خسته تون می کند. البته اگر خواستید بیشتر توضیح می دم
    بیشتر این سوال در مواقعی که بحث سوال دومم گل میکنه مطرح میشه و جروبحث واقعی رو شروع می کنه
    اگر خواستید توضیح بدید

نظرتون در مورد اینکه میکن وجود خداوند را از طریق ریاضیات اثبات کرده اند (توسط عده ای از ریاضیدان ها از جمله مهندس بازرگان) چیه؟

در پستهای قبلی مفصلا عرض کردم، برای اثبات وجود باریتعالی به چنین بحثهایی نیاز نداریم. بنده هم شخصا به چنین دلایلی اعتقاد ندارم. ضمنا توجه کنید که مهندس بازرگان ریاضیدان نبود.
    منم نظرتون رو قبول دارم
    فقط می خواستم بدونم صحت داره یا نه؟

حالا که هیچ

نظرتون در رابطه با اثبات عدم وجود خداوند توسط کمونیست ها از طریق ریاضی (که توسط فیزیک رد شده) چیه ؟

تا قانون «نمره بگیر بالا بیا» به جای «یاد بگیر بالا بیا» در این سیستم حکمفرمایی می کند،
    من خودم از این سیستم لطمات جبران ناپذیری خودم

سوال : شما از طریق دانشگاه هم به اینترنت وصل میشید (یعنی از توی دانشگاه )
    اگر جوابتون آره هست لطفاهر وقت از دانشگاه پست میدید زیر تاریخ این موضوع هم درج کنید
    ( اگر زحمتی نیست)

بازم سوال دارم
    اگر عمری باقی موند
    می پرسمشون

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

bkm

1- توضيح مختصر از عدد نپر

به چند سطر زیر توجه کنید. مجموع اعداد هر سطر را به طور دستی یا با ماشین حساب به دست بیارید. اگر سطرهای بعدی را هم با همین قانون بنویسید و اونها رو حساب کنید، آنگاه هر سطر به عدد نپر نزدیکتره. البته مثلا !4 برابره با حاصل ضرب اعداد 4 تا 1. مقدار تقریبی عدد نپر با 9 رقم بعد از اعشار: 2.718281828

2- درباره ي google كه ميگن مال رياضياته

در بعضی از سایتها این توضیح رو می تونید ببینید: گوگل بر گرفته از کلمه Googlo به معنی عدد یک و صد صفر جلوی اونه و توسط یک ریاضیدان آمریکایی - که البته نمی دانم کیست - نامگذاری شده. این عدد در واقع نوعی شعاره که بیان می کنه گوگل قصد داره تا اطلاعات خودش رو تا اون مقدار در وب توسعه بده.

3-چرا من تو دانشگاه رياضي 6 رو 4 بار افتادم وبعد ترم آخر شدم 19

از این اتفاقات زیاد می افته نگران نباشید!!

4-اگه يكي از شاگرداتون مثل من خيلي شر باشه و تمام كلاساتون رو بهم بريزه چكار ميكنيد ؟

سعی می کنم هیپنوتیزمش کنم!!

5-اگه درسي بنام رياضيات نبود چي ميشد ؟

اگه درسي بنام رياضيات نبود می رفتیم سراغ فیزیک اونم چون بدون ریاضیات وجود ندارد میرفتیم سراغ شیمی و چون اونم بدون قوانین فیزیکی وجود خارجی نداره مرفتیم سراغ زمین شناسی و چون ....

6- در كل تاريخ رياضيات كي از همه بيشتر به اين علم خدمت كرده ؟

محال است کسی بتونه به این سوال جواب بده.

7-يك سوال دارم خواهشا جوابشو بهم خصوصي بگيد ما چهل تا گاو داريم وميخواهيم توي 7 روز اينارو بكشيم و تعداد قربانيهاي هرروز فرد باشه و عدد هم ميتونه تكراري باشه. هر روزچندتا ؟

دوستان عزیز بنده که دارن در تاپیک زیر به این سوالتون جواب می دن. چه نیازی به جواب خصوصی بنده دارید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10 تیر 1386

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

متشكرم آقاي مفيدي جوابهاي توپ ودندان شكني بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •