منظورم دوستمون بود![]()
منظورم دوستمون بود![]()
والا اینو باید از های وب پرسید! متاسفانه توی خیلی از شهرها مشکل پهنای باند پیدا کرده های وب. کاملا مشخصه.
مگه ترافیک من علفه خرسه ؟؟؟؟؟
ایران
اروپا :
آمریکا :
سوکس :
اینم صفحه پینگ ... اون سمته راستیه فکر نکنی سرور خارجکیه... سرور وطنیه ....
![]()
شما هم دقیقا الان مشکل پهنای باند رو داری. اگه دینامیت بگیری کاملا نشون می ده خودشو این مشکل. پینگت با داخل اصلا نباید بالای 40 باشه با های وب. من تا 1-2 ماه پیش با داخل همیشه ۳۵ بود اصلا هم مشکل سرعت نبود. تا حالا تماس هم گرفتی برای این پینگ؟ اصلا نباید اینجوری باشه. من زنگ زدم امروز می گه شما از قم اولین نفری هستین که مشکل پینگ و پهنای باند رو می گید. اگه مشکلی بود تعداد بیشتری تماس می گرفتن ما پیگیری می کردیم!!
Last edited by Aryaeiboy; 22-07-2013 at 12:09.
رفیق شما می شه بی زحمت یه تست پینگ با دی ان اس شرکت بگیری. 46.224.1.42
وب کجاست؟
![]()
وب نه مجید جان دلبندم"های وب"
نام جدید شرکت نوین نت سابق!
بفرمایید:
![]()
عرض نکردم! پینگ بنده با دی ان اس شرکت در حال حاضر 110ه درست مثل دوستمون arasharad. تازه برای من تایم اوت هم داره با داخل!!! ولی پینگ شما هست 40. این ۸ مگ ۸ مگ که همینجوری کیلویی دادن به ملت توی شهرهایی که پهنای باند کم دارن مشکل ایجاد کرده
پ.ن: تماس گرفتم دوباره های وب می فرمایند که سرویس شما share هست و نهایت سرعت تضمینی ما برای 8 مگ 100 کیلوبایته!!!!!!!! خدایا....! خودکشی فکر خوبیه آیا؟!
Last edited by Aryaeiboy; 22-07-2013 at 12:37.
شانس آوردم مرکز مخابراتی ما خیلی خلوته ..... یه 3 4 نفر دیگه اضافه بشن معلون نیست چه خاک بر سری میشیمنه آخه کلا اصلا اهل بازی آنلاین نیستم ( با سرور وطنی ) ... وگرنه باباشونو میسوزندم
من کلا یه سایت وطنی میرم ( ورزش 3 ) ... اونم فعلا کارمو راه میندازه ...
کلا شیراز همینه .... آسیاتک هم داشتم با وطن 70 80 پینگ داشتم ....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)