تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 809 از 1298 اولاول ... 309709759799805806807808809810811812813819859909 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,081 به 8,090 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

من یکبار برای دوستان وسایل لازم برای پیدا کردن خط و تست را عرض میکنم امیدوارم که مفید باشد و کمک بکند که مشکل حل بشود

لوازم مورد نیاز
    1- گیره سوسماری
    2- سیم رانژه
    3- دو شاخه تبدیل تلفن
    4- سیم تلفن دو سر سوکت
    5- تلفن ساده و سبک
    همه موارد را از لوازم الکتریکیها می توانید بخرید ، غیر از تلفن بقیه قیمتی ندارد
    مثل شکل دو سیم رانژه که به گیره سوسماری متصل شده را وصل می کنید به دو شاخه تبدیل تلفن به سوکت، سیم دو سر سوکت هم یکسر میخورد به
    دوشاخه و سمت دیگرش میخورد به تلفن
    (قبل از این قسمت حتماً با همسایه ها هماهنگ کنید) دوگیره سوسماری آزاد را به ترتیب به ورودیهای زوج تلفن وصل می کنید (گیره سوسماره دهنه اش باز میشه و سفت میچسبه به پیچ ترمینال)
    اگر گوشی بوق داشت شماره موبایل خودتان را می گیرید تا موبایل زنگ بخوره و شماره خط را پیدا کنید ، اگر شماره خودتان بود سیم دو سر سوکت را از گوشی تلفن جدا می کنید و به مودم وصل می کنید و تست می کنید ، اگر نبود می روید سراغ زوج بعدی ترمینال تا شماره خودتان را پیدا کنید
    باز هم تأکید میکنم که از قبل با همسایه ها هماهنگ کنید تا موقع صحبت کردن آنها با تلفن روی خط آنها نروید و مشکل درست نشود

2. 3 کاربر از esfahanweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آقای توسلی من یک سوال داشتم
    من میخوام یک ماه مخابرات برای تست بگیرم مراحل زیر رو انجام دادم
    1- این سایت رفتم و ثبت نام کردم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2- رفتم قسمت رزرو سرویس و دیدم که سرویس درخواستی جزو موارد قابل ارائه برای من در مخابرات ردانی هست
    3- محاسبه هزینه رو زدم اما هر چی سعی میکنم به صورت نقدی از طریق سامانه بانک ملت پرداخت کنم نمیشه و گزینه پرداخت روی قبض هم فعال نیست
    من سرویسی از طرح ولادت 4گیگ بدون مودم یک ماهه درخواست دادم
    سولاتم :
    1- من الان تهرانم و نمیتونم از خطم به 2020 زنگ بزنم راه حلی هست که پول رو پرداخت کنم تا اصفهان که میرسم اینترنت داشته باشم
    2-این سرویس نوشته سرعت تا 10 مگ میخوام ببینم چه تضمینی وجود داره که خط رو مثلا 3 مگ نبندند من خطم تا 12 مگ هیچ مشکلی نداره و قبلا سرویس 8 مگ روش داشتم
    3- این سرویس حجم انبوه چی هست که جزئیاتش از طریق سایت مذکور قابل دسترسی نیست
    4- آیا سرویسهای طرح ولادت با طرح تابستانی از لحاظ ثبات و پایداری با هم فرق دارند یا فقط ظاهرشون متفاوت هست به نظر شما بهترین طرح مخابرات برای دانلود شبانه چی هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه tavassoli.farfani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آقای توسلی من یک سوال داشتم
    من میخوام یک ماه مخابرات برای تست بگیرم مراحل زیر رو انجام دادم
    1- این سایت رفتم و ثبت نام کردم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2- رفتم قسمت رزرو سرویس و دیدم که سرویس درخواستی جزو موارد قابل ارائه برای من در مخابرات ردانی هست
    3- محاسبه هزینه رو زدم اما هر چی سعی میکنم به صورت نقدی از طریق سامانه بانک ملت پرداخت کنم نمیشه و گزینه پرداخت روی قبض هم فعال نیست
    من سرویسی از طرح ولادت 4گیگ بدون مودم یک ماهه درخواست دادم
    سولاتم :
    1- من الان تهرانم و نمیتونم از خطم به 2020 زنگ بزنم راه حلی هست که پول رو پرداخت کنم تا اصفهان که میرسم اینترنت داشته باشم
    2-این سرویس نوشته سرعت تا 10 مگ میخوام ببینم چه تضمینی وجود داره که خط رو مثلا 3 مگ نبندند من خطم تا 12 مگ هیچ مشکلی نداره و قبلا سرویس 8 مگ روش داشتم
    3- این سرویس حجم انبوه چی هست که جزئیاتش از طریق سایت مذکور قابل دسترسی نیست
    4- آیا سرویسهای طرح ولادت با طرح تابستانی از لحاظ ثبات و پایداری با هم فرق دارند یا فقط ظاهرشون متفاوت هست به نظر شما بهترین طرح مخابرات برای دانلود شبانه چی هست
    خیلی سوالاتون مفصل بود
    شما تیک pop up را از تو تنظیمات مرورگر ورش دارید تا بتونید بانک ملت را باز کنید
    اگه خطتون فیبر نباشه سرعت آزاده
    طرح انبوه احتمالا از چهارشنبه آزاد میشه و قیمت ها قابل نمایش میشه
    اگه خواستید من شب میتونم لیست قیمت های طرح انبوه را بهتون بدم

در مورد سوال آخرتون باید از کاربرا سوال کنید
    ولی یکی از دوستای من طرح حرفه ای داره سرعت دانلودش روی یک مگ هست
    البته شاید برای همه صادق نباشه

5. 2 کاربر از tavassoli.farfani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

اگه خواستید من شب میتونم لیست قیمت های طرح انبوه را بهتون بدم
    لطفا اینکارو بکنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

....اگه خواستید من شب میتونم لیست قیمت های طرح انبوه را بهتون بدم.....
    ممنون میشم برام ارسال کنید قیمت + شرایط استفاده
    ممنون از اینکه پاسخ سوالهامو دادید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

دوستان امشب که ساعتا رو یک ساعت میکشن عقب تو دانلود شبانه حساب کنیم؟

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

شما روی همون ساعت رسمی حساب کن یعنی ساعت 12 که شد ساعت رو 11 کن(که البته خود ویندوز این کار رو میکنه)و بعدش ساعت 1 شروع کن به دانلود
    در واقع هیچ کاری نیازی نیست بکنی شما بزار همون یک خود ویندوز ساعت رو عقب میاره(البته حواست باشه تنظیمات ویندوزت چطوری هست)
    اصولا اینجوری بوده حالا بازی در بیارن و چیز دیگه بگن نمیدونم

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

مگه اصفهان سامانه پلوتو نیست؟؟؟؟؟؟؟؟ بالای سامانه سمت چپ ساعت رو زده هر چی اون بود دانلود کنید.
    اول وارد اکانتتون بشید بعد ساعت رو میزنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه veyron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    کرج - عظیمیه

پيش فرض

سلام خواهر بنده این سرویس رو گرفتن که 2 مگ سرعت و 3 گیگ ماهیانه + 2 گیگ رایگان داره اما 2.86 gb مصرف کردن 0 شده زنگ زدم میگن استفاده کردید اما عکس اینجا یه چیز دیگه میگه

شارژشون خیلی زود تمام میشه میخوان برگردن برن همون وایمکسشونو تمدید کنن اما نمیدونن جریمه داره انصراف یا نه کسی میدونه 1 ساله رو انصراف بدی چقد جریمه داره؟

حتی 3 گیگ ماهانه هم ندادن 2.86 رو 3 گیگ حساب کردن شارژو 0 کردن

Last edited by veyron; 21-09-2014 at 19:26.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

جناب توسلی من کسی رو فرستادم از خونه رفته به 2020 زنگ زده بهش گفتندخط مد نظر در طرح زرین ثبت نام شده و برای طرح جدید باید حضوری برم چهار راه نور بارون و اول این یکی رو انصراف بدم
    من اصلا طرح زرین رو طرف لینکش هم نرفتم راه حلی نداره غیر حضوری بشه لغو کرد این زرین رو و اون یکی رو جایگزین کرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •