مدل هایی از سونی که نام بردی کمی صدای پر حجم تری داره ولی تفکیک صدا تو پایونیر خیلی بهتر انجام میشه.
بله امکان اتصال هست ولی ورودی و خروجی ها و نحوه اتصال هم مهمه.
مدل هایی از سونی که نام بردی کمی صدای پر حجم تری داره ولی تفکیک صدا تو پایونیر خیلی بهتر انجام میشه.
بله امکان اتصال هست ولی ورودی و خروجی ها و نحوه اتصال هم مهمه.
دوستان مدل پایونییر 727، پلیرش دارای یه ورودی جک 3.5 هست که برای وصل کردن گوشی یا MP3 به کار میره.
فکرمیکنم باید یه فیش باشه که دو طرفش جک 3.5 باشه، درسته؟ کسی میدونه این فیش رو از کجا باید تهیه کرد؟ و چه مارکی خوبه؟
راستی اون داک مخصوص آیفون به گوشی های دیگه مثل سامسونگ نمیخوره؟ از طریق درگاه USB های معمولی وصل میشه یا نه تنها مخصوص آیفون هست؟ تبدیل نداره که باهاش به گوشی های دیگه ای هم وصل بشه؟
من یه کابل HDMI دیگه هم لازم دارم؟ نمایندگی راستین خودش کابل داره؟ قیمت هاش با بیرون یکی هست یا کمی گرون تره؟
راستی دوستان من دستگاه بلوتوث رو پرسیدم و گفتن که وارد نکردن. حیف شد. من با بلوتوث میخواستم MP4ی که دارم رو وصل کنم.
دوستان کسی خبر از این بلندگوهای kenwood که چاره برای فروش گذاشته نداره؟منظورم اینکه کسی میدونه کجا برای فروش داره؟البته مشخصات خیلی جالبی نداره ولی کنجکاو شدم صداش رو بشنوم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان يك مدل كابل كامپوننت و يك پكيج ياماها آقاي برزين معرفي كردند. فكر مي كنم بدرد خيلي از بچه ها ميخوره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت دوستان خودم
دیروز بلاخره وقت کردمو حسابی با سینما پایونر 727 ور رفتم تا واقعا به قدرت این پکیج پی ببرم انصافا صداش حرف نداره اول میدیدم بیسش خیلی بد پخش میشه و فالشه!!! بعد فهمیدم که چه اشتباهی کردماصلا یادم رفته بود اون پایه های چسبی ضد لغزش رو زیر ساب ووفرش بچسبونم
اخه میز چوبیه زیر تلویزونم جوریه که ساب حتما وسط میز زیر تی وی قرار میگیره، وقتی چسبوندمشون صدای بیسش از این رو به اون رو شد
تازه فهمیدم که چی خریدم و اشتباه دومم این بود که تی وی رو با اپتیکال به سینما وصل کرده بودم وقتی ر س ی ور رو با اپتیکال مستقیم به سینما وصل کردم خیلی صدای رس ی ور بهتر شد تازه رو بعضی از کانالهای hd صدای دالبی هم دارم....فقط دوستان دنبال فیلم بلوری با کیفیت هستم از کجا باید تهیه کنم؟؟ البته تلویزیونم 3d ساپورت نمیکنه مشکلی نداره واسه دیدن فیلمهای بلوری؟؟
با تشکر
براي خرير بلوري اصل ريژن آمريكا و اروپا در خدمت هستم ايميل بزنيد.
شما نسخه هاي دو بعدي بخريد. همچنين در نسخه هاي 3d نسخه دو بعدي هم هست كه ميتونيد خودتون انتخاب كنيد.
Last edited by davood-d; 30-04-2013 at 19:32.
سلام دوستان
مدتی با علاقه مطالب این فاروم را مطالعه میکنم واز زحمات دوستان قدردانی میکنم.
دنبال یک سیستم صوتی هستم که در درجه اول بشه باهاش موسیقی با کیفیت و صدایی طبیعی و ملایم گوش داد و در وحله دوم باشه برای فیلم.
نمیدونم میشه یک سینما خانگی خرید که موسیقی گوش دادن باهاش لذتبخش باشه؟ منظورم اینه که بشه صدایی درحد یک سیستم HiFi آنالوگ متوسط خوب ازش گرفت. من خودم قبلا سالها یک امپ اینتگریتد یاماها AX-570 با باندهای BOSE interaudio 4000 داشتم که صدایی لطیف نداشت ولی بیسی درحد بمب . صداش کمی مصنوعی بود و فاقد میدرنج این بود که متاسفانه ردش کردم و حالا پشیمانم، چون تو شهرستانم و اینجا فقط از این سینما خانگی معمولی با ٤ تا سیخ پلاستیکی و یک مکعب گیر میاد.
میتونند دوستان یک سیستم معرفی کنند که تنظیمات دستی صدا یعنی بیس و تریبل داشته باشه و صداش خوب باشه ؟
برای من مشکله بیام تهران که تست صدا بگیرم پس باید اینترنتی بخرم . قیمت هم اگه با ١،٥ جور بشه که عالیه ولی گزینهای دیگر را هم نادیده نمیگیرم.
با تشکر فراوان
727 تنظیمات خاصی نداره در کل نمیشه رو صداش مانور داد
یه خورده صداش بمه تو فکره اضافه کردن یه جفت تیوتره با کیفیتم![]()
این سومین پستی هست که من تو این دو صفحه اخر قرار دادم و منتظر جوابم ولی دوستان لطف نکردن جواب بدن.
این یکی رو اگه یکی لطف کنه بگه ممنون میشم.
من پایونییر مدل 727 بلوری دارم.می خواستم بدونم این سیستم هارو میشه ارتقا داد. مثلا سری های RS که سری تودوروکی هستن آمپ و پلیر جدا هست و حتی آمپ هارو بصورت مجزا هم میفروشن(اونطور که تو سایت پایونییر اصلی نشون داده). حالا می خوام بدونم میشه یکی از این آمپ ها که بعدا سری های جدیدترشون میان و قابلیت های بهتری دارن رو گرفت و بلندگوهای مدل 727 بلوری رو بهشون وصل کرد؟ یا اصلا میشه همین بلوری پلیر 727 رو که خودش یک آمپ هست به اون آمپ ها یا مدل های دیگه وصل کرد؟ توانایی تحمل اون آمپ هارو دارن؟
نه ديگه برادر اين بلندگوهاي كوچيك براي خود آمپ ساختن. گاهي با خود امپ خودشون ميسوزن. چيه يه بلندگوي باريك كوچيك به امپ پرقدرت وصل كني. نهايت بتوني همين قدر كه الان صدا داري ازش صدا بگيري.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)