ویندوز اورجینال 100 تا 200 تومن به قیمت لپ تاپ اضافه می کنه، من خودم ترجیح می دم Dos بگیرم و یه وندوز کرک شده روش بریزم . ویندوز های کرک شده رو هم که دیگه راحت میشه اپدیت کرد.
ویندوز اورجینال 100 تا 200 تومن به قیمت لپ تاپ اضافه می کنه، من خودم ترجیح می دم Dos بگیرم و یه وندوز کرک شده روش بریزم . ویندوز های کرک شده رو هم که دیگه راحت میشه اپدیت کرد.
مدلهای لپ تاپ سریع آپدیت میشه
هر مدلی بخریم بعد از چند ماه از مد میفته
با سلام به همه دوستان
بعد از تقریبا سه روز گشت و گذار تو این تاپیک ها
مدل ایسوس N53SV به نظرم مدل ایده آل و شاید بهترین انتخاب تو رنج یک و نیم میلیون تومن به نظرم اومد
من کار گرافیکی و رندرهای 3D انجام میدم و عاشق گیم های گرافیکیهستم
لطف کنین از دوستان هرکی گزینه مناسب تری ( که از لحاظ رم هم تا 16 گیگ قابل ارتقا باشه ) سراغ داره زحمت بکشه و معرفی کنه
در ضمن بلو ری هم وجودش واسم ضروری نیست جدا تهیش کنیم بهترهتا یک و ششصد بیشتر نباشه هااااااا
![]()
Last edited by Amin.2178; 13-05-2011 at 13:44. دليل: محدودیت قیمت
دوست عزیزم :مرسی بابت همفکریت اما من این مسیر رو یک بار طی کردم : dell 1558 -> hp3052nr - > hp 3141tx -> asus x42jy ->n43jq->asus a42ja -> n43sn->asus a42jp -> asus k42jp
الان در حال حاضر در بدر k42jp ام چون هم کانفیگ فوق العاده ی داره و هم ظاهرش قشنگ تر از a42jp هست ك منتها نمی دونم از کجا پیداش کنم
اگر بتونی تو این ضمینه کمک کنی ممنون میشم + یا یه مدل دیگه ای بجز اینا پیشنهاد بدی
خیلی خیلی ممنون
با سلام
برادر من میخواد یه لپ تاپ بخره چون رشته تحصیلی معماری(نقشه کشی) هست.
و اکثر با نرم افزارهای سنگین و با ورژن های جدید این نرم افزارها کار میکنه.
مثل 3D max آخرین نسخه و گیم استادیو و........
و بیشتر با نرم افزارها هم تراز با 3D max اونم آخرین نسخه هاشون کار میکنه که یه سیستم لپ تاپخیلی قویی میخواد.بهم معرفی کنید.فقط چندتا چیز خیلی براش مهم هست.
1_ چون سرعت خیلی خیلی براش مهم هست میخواد این نرمافزارها که بالا نام بردم به راحتی روش اجرا بشه. نه اینکه نصب بشه ولی سیستم بخواد هی زور بزنه. و اعصاب خرد کن بشه.
2_چون کارش نفشه کش هست هر چی مانیتور بزرگتر باشه براش بهتر هست.(++15)
هزینه خرید یک میلیون تا یک صد (1,100,000).
(راستی یه جا رفته و بهش ASUS مدل k52 JT معرفی کردند که
مانیتور : 15.6
" CPU : CORE i7 " ________ " گرافیک : 1 گیگ " ____ " RAM : 4 G "
این لپ تاپ بدر کار ایشون با تئضیحات که بالا دادم میخوره یا نه.
با تشکر از شما اساتید عزیز لطفا" من رو راهنمایی کنید که بتونم به ایشون کمک کنم.
چون برادم از من کمک خواسته میخوام به خوبی و درست و حسابی بهش کمک کنم تا شرمندش نشم چون میخواد این پول زیاد رو هزینه کنه.
با تشکر.............
دوست عزیز شما که قصد خرید این مدل رو دارید یه نگه به این صفحه که لینکش رو گذاشتم بندازید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست من
من هم مثل شما مدتی هست که دنبال یک لپ تاپ کامل و قوی تو این رنج قیمت هستم.
تا چند هفته پیش نظرم روی Hp Dv6-6090 بود که واقعاً کانفیگ خوبی داشت, اما به خاطر عدم وجود گارانتی معتبر برای محصولات Hp و ... از خریدش منصرف شدم.
حالا خوشحالم که اونو نخریدم چون تا چند وقت دیگه سری جدید Lenovo مدل Y570 به بازار میاد. چند روزی هست که در موردش تحقیق میکنم. بنظرم فوق العاده هست. ارزش صبر کردن رو داره
با گارانتی سازگار ارقام توزیع میشه
هارد SSD 64gb داره که با هارد اصلی سیستم Raid شده
به کارت گرافیک Nvidia GT555m مجهز شده که از Ati 6770 hp قویتره
سیستم صوتی JBL روش نصب شده
و فعلاً سریعترین لپ تاپ دنیا تو این رده هست.کمتر از 10 ثانیه ویندوز رو بالا میاره
سلام دوستام یه لپ تابی با قیمت 900 تا 1300 می خواستم ممنون می شم راهنمایی کنید (برا بازی ترجیحا دل یا hp باشه)
---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------
قیمتش چه حدودیه؟
شما پاساژ ایران رو بلدید؟؟؟
طبقه سوم فروشگاه میلاد نور
من 2 هفته پیش دو دستگاه با کانفیگ مذکور تهیه کردم یا گارانتی سازگار
من میخوام یه لپتاپ برای خواهرم که کارهای معمولی و کمی گرافیک دو بعدی قراره باش انجام بده انتخاب کنم. الان خیلی تو باغ لپتاپ نیستم، خیلی سرچ کردم ولی چون همیشه وایو داشتم اصلا با این لپتاپهای ایسوس و اچپی و اماسآی و دل و لنوو و ...آشنایی ندارم و از اوضاع داخلیشون (!) خبر ندارم نمیتونم بین اینها مقایسه کنم.
نهایتا تا یک و سیصد میخواد باشه هر چی پایینتر بهتر. چهارده یا پونزده اینچ. اینجوری هم که میبینم اینجا همه ایسوس و اچپی پیشنهاد میکنند، اصلا مهم نیست چه برندی باشه فقط کانفیگش خوب و به نسبت جدید باشه که یه مدت زیادی براش کار کنه
بعد هم اصلا الان زمان مناسبی برای خرید لپتاپ هست؟ چیز جدیدی قراره معرفی بشه؟ این سندی بریج چیه؟ (کلن بیخبرم تا یکم برم بخونم ببینم چه خبره تو دنیا)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)