مال من![]()
![]()
به نظر من مال دو سال آخر (87 و 88) هم تجربی و هم ریاضی رو حتما بزن شیمی تنها درسیه که تا حالا از کنکورای خارج از کشور سالای قبل توش عینا سوال دادن پارسال 7 سوال رشته ی ریاضی که می شه 20 درصد سوالای شیمی از سوالای 2 سال قبل خارج از کشور تجربی و ریاضی بود سال قبل از اونم 4 سوال تکراری داشتن از سالای قبل
منم مخصوصا که اولش فقط 9 تا از سوالای ریاضی رو تونستم بزنم (اونم تو یه ساعت وقت) اگه اون 40 دقیقه آخر آزمون نبود نمی دونم چی می شد چون از اون 9 تا هم 4 تاش غلط دراومد این بارم گسسته به دادم رسید نمی دونم واسه چی می خواستم حذفش کنم؟؟؟
خوب آزمونای ما که تموم شد و خدا رو شکر از 3تا آخر 2تاشو خوب دادم
آزمون کنکور علوی رو رتبم شد 580 و آزمون آخرشو (سخت بود) رتبم شد 900
حالا نظرتون چیه ؟ شروع کردم هرروز یک درس رو دوره میکنم ، بعضی از درس ها هم 2 روز میشه. دیروز و امروز شیمی رو تموم کردم کامل (تست های 83 تا 88 و 2 تا آزمون مبتکران)
میخوام همینجوری پیش برم ، حساب کردم حداکثر 4 تیر تموم میشه.
اون 5 روز آخر رو بشینم مبتکران رو بزنم یا سراسری خارج رو ؟؟؟؟
منظورم کتاب آزمون مبتکران است
Last edited by BioHazard; 18-06-2010 at 15:39.
خواهش می کنم جواب بدین عجله دارم![]()
دوستای من اونایی که ریاضی میخونن (جز چندتایی که خیلی خفنن بقیه ریاضی رو ول کردن چسبیدن به زیست!) همه از این کتاب سبز راضین
میگضی رو ول کردن چسبیدن به زیست!) همه از این کتاب سبز راضین
میگن اگه واقعا وقت بزاری تا 90 درصد برای کنکور اره داره حد اقل!ن اگه واقعا وقت بزاری تا 90 درصد برای کنکور اره داره حد اقل!
مخلصم.
دینی رو که تو 2هفته راحت میشه باکتاب درسی جمع کرد دیگه ،نه؟
ایه هاشم اگه ایات ونکات گاج رو نخوندی حتما بخون...جمع و جور و توپه...
تو ادبیات هم یه کتاب املا اگه نداری بگیر...چون 3تا تست مفت داره...من خودم یه هفته املای اندیشه فایق رفیقم دستم بود،خوب بود به نظرم.تاریخ ادبیات هم باید زیاد خوند دیگه تو این چند روز...
درباره عربی هم تستای سالای قبلو بزنی مدلش میاد دستت...
همینا الان به ذهنم میرسه...
راستی خودمم تو این درسا فقط دینی همگامانو دارم.که فک نکنم تو بازار رو دستش کتابی اومده باشه...
![]()
اون 5 روز آخرتم بده به من که دارم کم میارم![]()
![]()
روز آخرشو که باید استراحت کنی 4 روزشم هر روز یه عمومی رو دوباره بخون البته من تو اون 4 روز سوالای 87 و 88 داخل و خارج رو بررسی می کنم خودم احساس می کردم که سوالای 86 و قبل از اون شباهتی به سوالای این 2 سال آخر ندارن که اتفاقا جدیدا هم شنیدم حدسم درست بوده طراحای کنکور از سال 87 عوض شدن (مال 87 و 88 یکی بودن) به خاطر همین سوالای 2 سال آخر به دردبخورترن تا سالای دیگه
قابل شما رو نداره ، مال شما. ولی امضات رو 3 بار بخون و بعد دوباره خودت درباره ی خودت قضاوت کن.
درباره ی عمومی ها ، راست میگی بهتره اینکارو کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)