سلام میبخشی که دیر جواب میدم من دیگه خیلی کم بازی کنم به همین خاطر کمتر به اینجا سر میزنم شما فایل ادیت خودتو بده من تغییرات رو اعمال میکنم .
....
من طی چند هفته اخیرعلاوه بر این بازی 3-4 ساعتی هم فیفا 10 رو بازی کردم و الان گیم پلی اون بازی هم تقریبا دستم اومده در مجموع گیم پلی و هوش مصنوعی هیچ کدوم منو راضی نکرد هرچند که این مساله رو اذعان میکنم که گیم پلی فیفا نسبت به pes بسیار واقعی تره اما گیم پلی pes جذاب تر و گیراتره و ساختار گیم پلی این بازی طوری طراحی شده که شدیدا گیمرها رو معتاد خودش میکنه و من فکر نمیکنم این مساله اتفاقی باشه و پشت این قضیه حتما اندیشه و تفکراتی قرارگرفته اینو هم بگم این دو بازی هردو شاید به اندازه یک ابسیلن بوی واقعیت گرایی به خودشون گرفتن و نه بیشتر من نمیفهمم چرا بعضیا همش میگن مثلا فیفا شبیه سازه و یا pes یک سیمیلاتور کامله این نشون میده این افراد هنوز از این مساله اطلاعی ندارن که شبیه سازی در زمینه مدلهایی که انسان درش دخیله هیچ معنا و مفهومی پیدا نمیکنه شبیه سازهای کامپیوتری تماما براساس مدلهای ماشینی طراحی میشن بعبارتی مدلهایی که درشون محدودیت وجود داره نه مدلهای نامحدود که انسان رو هم در برمیگیره .
در طی سالیان اخیر روند پیشرفت گیم پلی و هوش این دو بازی نشون میده هنوز خیلی کار داره تا به حدی قابل قبولی (حداقل برای من ) برسن به همین خاطر تصمیم گرفتم فعلا این بازی رو که تنها بازی کامپیوتری بود که بازی میکردم کنار بزارم چون احساس میکنم حیفه که عمر انسان صرف محصولاتی با این حد از AI بشه . من مجددا سال دیگه نسخه های جدید این دو بازی رو بررسی میکنم و در صورتیکه به حد مطلوبی رسیده باشن وقت استراحت و تفریحمو بهشون اختصاص میدم هرچند که بعید میدونم طی چند سال آینده به یک نرم قابل قبولی برسن مگر اینکه این دو شرکت از موتورهای پیشرفته و به روزی در زمینه گیم پلی و هوش مصنوعی استفاده کرده باشند و از کادر بسیار مجرب در زمینه برنامه نویسی بازی بهره ببرند .
در عوض همین وقت آزادمو میزارم روی تقویت زبان و یا یادگیری یک زبان برنامه نویسی و یا چیزهای جذاب و مفیدی از این دست .