تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 809 از 1211 اولاول ... 309709759799805806807808809810811812813819859909 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,081 به 8,090 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

دوست عزیز جناب 4039 من ادیت فایل شما رو که زحمت کشیدید و آپلود کرده بودید و توی اون قدرت شوت ها رو تعدیل کرده بودید و عملکرد دروازبانها رو بهبود بخشیده بودید رو دانلود و اجرا کردم،بسیار راضی بودم ،منتهای مراتب چون من پچ و کیت سروری رو اعمال کردم که اکثر نقل و انتقالات داخلش انجام شده ،بعد از کپی کردن فایل ادیت شده شما ،دوباره نقل و انتقالات به حالت اولیه بر میگرده،میخواستم بگم اگه براتون زحمتی نیست من فایل ادیت خودم رو آپلود کنم ،و شما تغییرات رو روش اعمال کنید و بهم بدید،

اگر جوابتون مثبت هست ،بهم بگید تا ادیت فایل خودم رو آپلود کنم ،تا شما تغییرات لازم رو روش بکار ببرید.

با تشکر
    سلام میبخشی که دیر جواب میدم من دیگه خیلی کم بازی کنم به همین خاطر کمتر به اینجا سر میزنم شما فایل ادیت خودتو بده من تغییرات رو اعمال میکنم .

....

من طی چند هفته اخیرعلاوه بر این بازی 3-4 ساعتی هم فیفا 10 رو بازی کردم و الان گیم پلی اون بازی هم تقریبا دستم اومده در مجموع گیم پلی و هوش مصنوعی هیچ کدوم منو راضی نکرد هرچند که این مساله رو اذعان میکنم که گیم پلی فیفا نسبت به pes بسیار واقعی تره اما گیم پلی pes جذاب تر و گیراتره و ساختار گیم پلی این بازی طوری طراحی شده که شدیدا گیمرها رو معتاد خودش میکنه و من فکر نمیکنم این مساله اتفاقی باشه و پشت این قضیه حتما اندیشه و تفکراتی قرارگرفته اینو هم بگم این دو بازی هردو شاید به اندازه یک ابسیلن بوی واقعیت گرایی به خودشون گرفتن و نه بیشتر من نمیفهمم چرا بعضیا همش میگن مثلا فیفا شبیه سازه و یا pes یک سیمیلاتور کامله این نشون میده این افراد هنوز از این مساله اطلاعی ندارن که شبیه سازی در زمینه مدلهایی که انسان درش دخیله هیچ معنا و مفهومی پیدا نمیکنه شبیه سازهای کامپیوتری تماما براساس مدلهای ماشینی طراحی میشن بعبارتی مدلهایی که درشون محدودیت وجود داره نه مدلهای نامحدود که انسان رو هم در برمیگیره .
    در طی سالیان اخیر روند پیشرفت گیم پلی و هوش این دو بازی نشون میده هنوز خیلی کار داره تا به حدی قابل قبولی (حداقل برای من ) برسن به همین خاطر تصمیم گرفتم فعلا این بازی رو که تنها بازی کامپیوتری بود که بازی میکردم کنار بزارم چون احساس میکنم حیفه که عمر انسان صرف محصولاتی با این حد از AI بشه . من مجددا سال دیگه نسخه های جدید این دو بازی رو بررسی میکنم و در صورتیکه به حد مطلوبی رسیده باشن وقت استراحت و تفریحمو بهشون اختصاص میدم هرچند که بعید میدونم طی چند سال آینده به یک نرم قابل قبولی برسن مگر اینکه این دو شرکت از موتورهای پیشرفته و به روزی در زمینه گیم پلی و هوش مصنوعی استفاده کرده باشند و از کادر بسیار مجرب در زمینه برنامه نویسی بازی بهره ببرند .
    در عوض همین وقت آزادمو میزارم روی تقویت زبان و یا یادگیری یک زبان برنامه نویسی و یا چیزهای جذاب و مفیدی از این دست .

2. 4 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hobgoblin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام میبخشی که دیر جواب میدم من دیگه خیلی کم بازی کنم به همین خاطر کمتر به اینجا سر میزنم شما فایل ادیت خودتو بده من تغییرات رو اعمال میکنم .

....

من طی چند هفته اخیرعلاوه بر این بازی 3-4 ساعتی هم فیفا 10 رو بازی کردم و الان گیم پلی اون بازی هم تقریبا دستم اومده در مجموع گیم پلی و هوش مصنوعی هیچ کدوم منو راضی نکرد هرچند که این مساله رو اذعان میکنم که گیم پلی فیفا نسبت به pes بسیار واقعی تره اما گیم پلی pes جذاب تر و گیراتره و ساختار گیم پلی این بازی طوری طراحی شده که شدیدا گیمرها رو معتاد خودش میکنه و من فکر نمیکنم این مساله اتفاقی باشه و پشت این قضیه حتما اندیشه و تفکراتی قرارگرفته اینو هم بگم این دو بازی هردو شاید به اندازه یک ابسیلن بوی واقعیت گرایی به خودشون گرفتن و نه بیشتر من نمیفهمم چرا بعضیا همش میگن مثلا فیفا شبیه سازه و یا pes یک سیمیلاتور کامله این نشون میده این افراد هنوز از این مساله اطلاعی ندارن که شبیه سازی در زمینه مدلهایی که انسان درش دخیله هیچ معنا و مفهومی پیدا نمیکنه شبیه سازهای کامپیوتری تماما براساس مدلهای ماشینی طراحی میشن بعبارتی مدلهایی که درشون محدودیت وجود داره نه مدلهای نامحدود که انسان رو هم در برمیگیره .
    در طی سالیان اخیر روند پیشرفت گیم پلی و هوش این دو بازی نشون میده هنوز خیلی کار داره تا به حدی قابل قبولی (حداقل برای من ) برسن به همین خاطر تصمیم گرفتم فعلا این بازی رو که تنها بازی کامپیوتری بود که بازی میکردم کنار بزارم چون احساس میکنم حیفه که عمر انسان صرف محصولاتی با این حد از AI بشه . من مجددا سال دیگه نسخه های جدید این دو بازی رو بررسی میکنم و در صورتیکه به حد مطلوبی رسیده باشن وقت استراحت و تفریحمو بهشون اختصاص میدم هرچند که بعید میدونم طی چند سال آینده به یک نرم قابل قبولی برسن مگر اینکه این دو شرکت از موتورهای پیشرفته و به روزی در زمینه گیم پلی و هوش مصنوعی استفاده کرده باشند و از کادر بسیار مجرب در زمینه برنامه نویسی بازی بهره ببرند .
    در عوض همین وقت آزادمو میزارم روی تقویت زبان و یا یادگیری یک زبان برنامه نویسی و یا چیزهای جذاب و مفیدی از این دست .
    حسين جان خواستي بازي نكني نكن ولي تاپيك رو تنها نذار كه شديدا بهت احتياج داريم

4. این کاربر از hobgoblin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    من زياد اهل فوتبال نيستم

اما چند روز پيش با يكي از دوستام بازي كردم كه اون 8 دست پياپي منو برد

و من بهم برخورد
    واسه شكست دادنش از كجا بايد شروع كنم
    به هر حال شما پيشكسوت اين رشته ايد ديگه
    ببین بازی رو که نصب کردی میری سطح 1 را انتخاب می کنی و چند تا بازی با com انجام میدی وقتی توی این سطح حرفه ای شدی یک سطح بالاتر و ....تا نهایتاً در سطح 5 حرفه ای بشی.
    بعد باید چند تا جام را امتحان کنی و بعد میتونی رو در روی حریفان انسانی قرار بگیری.البته پروسه طولانی است.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

....

سلام اینم فایل ادیتم، محبت کنید تغییرات رو اعمال کنید،که شامل تعدیل شوت ها و ارتقاء عملکرد دروازبانهاست ،ببخشید که زحمتتون میدم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

راستی ازتون میخوام همچنان حضور پر رنگی تو این تایپیک داشته باشید، واقعا" حضور شما تو این تایپیک برای همه غنیمته ،و دوست داریم هر از چندگاهی هم که شده در خدمت شما باشید، اینم بگم یکی از کسانی که من رو مجاب کرد که نسخه پی ای اس 2010 رو بازی کنم ،خود شما بودید ،با وجود اینکه خیلی ازش دلسرد شده بودم،و اشکالات زیادی هم بهش وارده

با تشکر

7. این کاربر از Talar2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت hamedsaw's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

اقا من اینpes 2010 گرفتم همه چیش خوبه ولی چرا اینقدر سرعتش زیاده؟
    راهی نداره که سرعتشو کم کنیم؟

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسين جان خواستي بازي نكني نكن ولي تاپيك رو تنها نذار كه شديدا بهت احتياج داريم
    راستی ازتون میخوام همچنان حضور پر رنگی تو این تایپیک داشته باشید، واقعا" حضور شما تو این تایپیک برای همه غنیمته ،و دوست داریم هر از چندگاهی هم که شده در خدمت شما باشید، اینم بگم یکی از کسانی که من رو مجاب کرد که نسخه پی ای اس 2010 رو بازی کنم ،خود شما بودید ،با وجود اینکه خیلی ازش دلسرد شده بودم،و اشکالات زیادی هم بهش وارده
    بر روی چشم دوستان عزیز حقیقتا برای خود منم خیلی سخته که دوستان خوب و با محبتی مثل شما رو که خاطرات زیادی توی تاپیک از همه تون دارم ترک کنم .
    من سعی میکنم همچنان به این تاپیک سر بزنم و اگه کاری از دستم بر بیاد و یا متوجه برنامه , خبر و یا مطلب خاصی شدم حتما توی تاپیک قرار میدم .
    راستی یکی از کاربران سایت EVO -WEB حدود 10 ماهه که داره با موتور RMEngine روی گیم پلی این بازی کار میکنه و میخواد با طراحی یک بیس اطلاعاتی منحصر به فرد فیفا منیجر رو توی این بازی پیاده کنه . باید منتظر بمونیم ببینیم کارش بالاخره کی تموم میشه .

سلام اینم فایل ادیتم، محبت کنید تغییرات رو اعمال کنید،که شامل تعدیل شوت ها و ارتقاء عملکرد دروازبانهاست ،ببخشید که زحمتتون میدم

کد:

با تشکر
    اینم خدمت شما دوست عزیز :
    کد:
    میدونم اطلاع دارین اما جهت یادآوری میگم که سیوهایی که قبلا توی مودهای مختلف مثل مستر و لیگ و بقیه بخش ها دارید با همون توانایی و stastic های قبلی دروازه بانها و قدرت شوتها اجرا میشه و برای این ادیت فایل ویرایش شده باید مجددا مستر لیگ و یا بقیه مودها رو راه بندازید .
    Last edited by 4039; 15-11-2009 at 17:28.

10. 3 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

سلام
    من بعد از مدت ها اومدم و نمیدونم چه خبر بوده اینجا
    اگه میشه کامل ترین پچ رو که لباس و اسامی و چهره و .... رو درست کرده بذارین
    لطفا راهنمای نصبش رو هم قرار بدین
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه m64m64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام ،پچی برای unlock کردن بازیکنای کلاسیک اومده؟

13. این کاربر از m64m64 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoodbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تئاتر رویاها (Old Trafford)

پيش فرض

فقط pes2010

15. این کاربر از masoodbr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام ،پچی برای unlock کردن بازیکنای کلاسیک اومده؟
    پچ نیاز نیست این فایل اپشن رو توی پوشه کونامی توی My document با قبلی Replace کنید همه موارد لاک آنلاک میشه

کد:
    و خداوند اسپمر را آفرید...

17. 6 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •