385!!!!!!!!!!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
385!!!!!!!!!!
يادتونه چند ماه پيش منم يه قضيه تعريف كرده بودم كه مكس نت اورميه ميخواست سرم كلاه بذاره و 13 تومن ازم پول رانژه بگيره؟؟؟؟
حالا ميفهمم همه ي اون برنامه ها و كلك زدنها واسه گرفتن 3 تومن بيشتر، از ترفندها و تعليمات! مسئولين فروش مكس نت تبريز بوده چون مكس نت اورميه زير مجموعه ي مكس نتِ تبريز هستش و تابع قوانين،سياستها و دستوراتِ اونا و هرچي كه مكس نتِ تبريزبهشون بگه انجام ميدن، حتما همون موقع گرفتن 13 تومن پول رانژه از ترفندهاي مكس نت تبريز بوده
نتيجه غير اخلاقي: (قابل توجه دوستان مهابادي!)
تمام بلاهايي كه سر كاربراي مكس نت در آ.غ مياد همه ش زير سر مسئولين مكس نت تبريزه و هيچ ربطي هم به مخابرات اورميه نداره، بيخود اينهمه وقت بهشون فحش دادين !
Last edited by urumchi; 19-07-2011 at 02:05.
من دیروز max class 128-512 رو تمدید کردم
سرعتش همون یک مگ هست و چیزی که خیلی جالبه اینه که نوسان سرعتش خیلی ناچیزه
اینم مقدار دانلود دیشب با این سرویس
که تقریبا تو 4 ساعت وسط مقدار دانلود با هم برابره
![]()
این وهاب زاده عوضی دروغگو 2 هفته پیش گفت تا هفته آینده مشکل غربی حل میشه! به خودم گفت تو فیسبوک! لجن کثافت!
آخرین دوره هست که پول تو شکم این دزد گامبو میریزم! گور باباش...
دوستان تبریزی که ماکس دارن میتونن یه پینگ با 4.2.2.4 بگیرن لطفا؟
بله دوست عزیز مشخصه . ولی اونا مارو فقط پاس میدن به ارومیهو ارومیه هم که کاری از دستش بر نمیاد. همین جند تاپیک بالاتر یکی از دوستان سپید تست 128~512 گذاشته و سرعتش دقیق 2 برابر من هست ! جاله که ما هردو یک سرویس داریم . به خدا دیگه اینو قبول نمیکنم . کثافتا دیگه ظلم دراین حد؟
واللاه من که چیزی متوجه نشدم،واسه من هم نوشته ژانره،شماها هی گفتین صبا سرعتش خوبه دیشب از 30 کیلوبایت بیشتر نمیزد،دیوونه شدم یعنی 33 تومنم پرید،کاش همون کلاسیک همارا رو تمدید میکردم حداقل شبها 60 میداد،حالا چی،خلاصه باید سوخت و ساخت تا اکانتم تموم بشه برم دوباره سراغ همارا دیگه از این کارا نکنم.
---------- Post added at 06:30 PM ---------- Previous post was at 06:26 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت 6:30 بعد از ظهر،به این میگن دردی،یه دونه پشتیبانی فارس گذاشتن احمق فکر میکنه من چیزی نمیفهمم،میگه شبها 30 کیلوبایت طبیعیه،رحمت به پشتیبانی همارا...............![]()
تقریبا 7-8 ماه پیش واسه دوستم مکس کلاس گرفته بودیم
که سرعت اون هم از 75 بالاتر نمیرفت
والا 7-8 ماه پیش نمیدونم ولی اینی که من الان میبینم مشخصا بالای 100 هست
منظور من اینه که با این که سرویس جمع شده ولی هنوز خط من رانژه مونده
در ضمن چطور ممکنه که سرعت از 30 بالا نره
من هر شب بدون افت سرعت دانلود میکردم و اکثرا هم سرعت فیکس روی 230 بود
نویز نداری؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)