تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 809 از 1045 اولاول ... 309709759799805806807808809810811812813819859909 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,081 به 8,090 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

پروفشنال "R E Z A"'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام .

کرکهای موجود برای رفع محدودیت آفیس2013 ، همه روی نسخه ی پلاس جواب میدن یا روی نسخه ی آزمایشی (Preview) هم میشه ازشون استفاده کرد ؟

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

سلام

تو ورد وقتی یه جدولی رو هم از بالا و هم از پایین میکشم تا جایی که کل برگه رو بگیره ولی وقتی چاپ میشه بازم فضای خالی داره اونم زیاد چرا؟!!
    چون من تو خود ورد فضای اضافی نمیبینم که تا اونجا هم جدول رو بکشم ولی وقتی چاپ میشه فضای اضافی رو نشون میده!

ورد هم 2003
    کسی نمیدونس؟

در ضمن یه جدول درست کردم وقتی توش فارسی مینویسم فونت رو بعد میرم رو خونه بعدی بازم فونتش به انگلیسی تغییر میکنه موندم چیکار کنم! هی باید وقتی رفتم خونه بعدیش فونت رو فارسی کنم عیجبه ها!! هر کاری هم کردم نتونستم درست کنم!
    اینم بگم که این جدول رو از نسخه 2007 ورد سیو کردم آوردم تو نسخه 2003 کار میکنم نکنه از اینه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    لطف می کنید جواب من رو بدید؟
    یه فایل دارم که سایز صفحه ام A5 هست، توی پرینتر کاغذ A4 دارم، نمیخوام کاغذ ها رو از وسط نصف کنم بزارم توی سینی، میشه موقع پرینت خودش نصف برگه صفحه اول رو بزار، نصف برگه صفحه دوم؟
    یعنی هر برگه A4 خودش دو صفحه ی A5 توش قرار بگیره؟

بعد اینکه، میشه توی همون برگه A4 بجای اینکه صفحه 1 و 2 رو بزنه، از صفحه ی 1 دوبار بزنه؟
    سلام. عزیز شما چرا از اول صفحه رو A5 انتخاب نمی‌کنی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام . فرمولهای ریاضی که نوشتم موقع چاپ یا pdf گرفتن ناقص میشن.کسی میدونه باید چکار کنم
    سلام. چپ چین هستن؟ احتمال داره که اون‌ها رو راست چین کرده باشین.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام.
    زمانی که فصل بندی می‌کنم و می‌خوام فصی اول رو با حروف: الف, ب, پ, ت و ... شماره گذاری کنم، می‌بینم که چنین شماره بندی نداره یا حروف الفبای عربی داره( ا ب ت ...) یا ابجد ( ا ب ج د ..).
    برای پایان نامه باید با حروف فارسی شماره گذاری کنم.

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. عزیز شما چرا از اول صفحه رو A5 انتخاب نمی‌کنی؟
    یعنی چی؟ من میخوام سایز A5 پرینت کنم، اما کاغذهام A4 هستند، یه راهش اینه که بشینم کاغذهام رو از وسط نصف کنم بزارم توی دستگاه، یه راه دیگه که من دنبال ش میگردم اینه که خود ورد توی برگه ی A4 خودش 2 تا A5 کنار هم بزاره که دیگه مجبور نشم کاغذ ها رو نصف کنم.
    اگر توی پرینتر کاغذ A4 باشه و یه صفحه ی A5 پرینت کنید، دقیقا وسط کاغذ چاپ میشه و فضا رو هدر میده

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

سلام

تو ورد وقتی یه جدولی رو هم از بالا و هم از پایین میکشم تا جایی که کل برگه رو بگیره ولی وقتی چاپ میشه بازم فضای خالی داره اونم زیاد چرا؟!!
    چون من تو خود ورد فضای اضافی نمیبینم که تا اونجا هم جدول رو بکشم ولی وقتی چاپ میشه فضای اضافی رو نشون میده!

ورد هم 2003
    کسی نمیدونس؟

در ضمن یه جدول درست کردم وقتی توش فارسی مینویسم فونت رو بعد میرم رو خونه بعدی بازم فونتش به انگلیسی تغییر میکنه موندم چیکار کنم! هی باید وقتی رفتم خونه بعدیش فونت رو فارسی کنم عیجبه ها!! هر کاری هم کردم نتونستم درست کنم!
    اینم بگم که این جدول رو از نسخه 2007 ورد سیو کردم آوردم تو نسخه 2003 کار میکنم نکنه از اینه؟
    یه سوال دیگه:

چطوری میشه تو صفحه یه شماره رو کاری کرد که وقتی یه صفحه چاپ بشه خود به خود یه شماره بره بالا تو همون صفحه و همون صفحه چاپ بشه؟

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ورد هم 2003
    چند سالی هست که منم این معضل رو دارم
    هیچ وقت نتونستم پرینتی بگیرم که از لحاظ ابعاد دقیقا همون چیزی باشه که تو ورد نشون میده
    بهتره pdf کنید بعد پرینت

یه ctrl+a بگیرید بعد زبان رو فارسی کنید
    یا روی + گوشه جدول کلیک کنید تا کل جدول انتخاب بشه و زبان رو فارسی کنید
    تهش نشد یه بار تموم سلولهای رو drag کنید و زبان رو فارسی
    چطوری میشه تو صفحه یه شماره رو کاری کرد که وقتی یه صفحه چاپ بشه خود به خود یه شماره بره بالا تو همون صفحه و همون صفحه چاپ بشه؟
    نفهمیدم منظورت چیه

9. 2 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

drag منظورت همون انتخاب کل جدول هاست دیگه؟
    هر کاری کردم نشد این فارسی شدنش فک کنم دوباره با ورد 2003 بسازم جدول رو درست بشه !

نفهمیدم منظورت چیه
    اینم فک نکنم بشه.
    منظورم مثلا تو جایی از صفحه شماره 100 هست میخوام وقتی یه بار چاپ شد این بشه 101 و همین 101 چاپ بشه بعد دوباره بشه 102 و ...
    افتاد؟ دی

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

drag منظورت همون انتخاب کل جدول هاست دیگه؟
    آره
    منظورم مثلا تو جایی از صفحه شماره 100 هست میخوام وقتی یه بار چاپ شد این بشه 101 و همین 101 چاپ بشه بعد دوباره بشه 102 و ...
    چی جالب

نه چیزی به ذهنم نمیاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •