سلام .
کرکهای موجود برای رفع محدودیت آفیس2013 ، همه روی نسخه ی پلاس جواب میدن یا روی نسخه ی آزمایشی (Preview) هم میشه ازشون استفاده کرد ؟
سلام .
کرکهای موجود برای رفع محدودیت آفیس2013 ، همه روی نسخه ی پلاس جواب میدن یا روی نسخه ی آزمایشی (Preview) هم میشه ازشون استفاده کرد ؟
کسی نمیدونس؟
در ضمن یه جدول درست کردم وقتی توش فارسی مینویسم فونت رو بعد میرم رو خونه بعدی بازم فونتش به انگلیسی تغییر میکنه موندم چیکار کنم! هی باید وقتی رفتم خونه بعدیش فونت رو فارسی کنم عیجبه ها!! هر کاری هم کردم نتونستم درست کنم!
اینم بگم که این جدول رو از نسخه 2007 ورد سیو کردم آوردم تو نسخه 2003 کار میکنم نکنه از اینه؟
سلام. عزیز شما چرا از اول صفحه رو A5 انتخاب نمیکنی؟
سلام. چپ چین هستن؟ احتمال داره که اونها رو راست چین کرده باشین.
سلام.
زمانی که فصل بندی میکنم و میخوام فصی اول رو با حروف: الف, ب, پ, ت و ... شماره گذاری کنم، میبینم که چنین شماره بندی نداره یا حروف الفبای عربی داره( ا ب ت ...) یا ابجد ( ا ب ج د ..).
برای پایان نامه باید با حروف فارسی شماره گذاری کنم.
یعنی چی؟ من میخوام سایز A5 پرینت کنم، اما کاغذهام A4 هستند، یه راهش اینه که بشینم کاغذهام رو از وسط نصف کنم بزارم توی دستگاه، یه راه دیگه که من دنبال ش میگردم اینه که خود ورد توی برگه ی A4 خودش 2 تا A5 کنار هم بزاره که دیگه مجبور نشم کاغذ ها رو نصف کنم.
اگر توی پرینتر کاغذ A4 باشه و یه صفحه ی A5 پرینت کنید، دقیقا وسط کاغذ چاپ میشه و فضا رو هدر میده
یه سوال دیگه:
چطوری میشه تو صفحه یه شماره رو کاری کرد که وقتی یه صفحه چاپ بشه خود به خود یه شماره بره بالا تو همون صفحه و همون صفحه چاپ بشه؟
چند سالی هست که منم این معضل رو دارمتو ورد وقتی یه جدولی رو هم از بالا و هم از پایین میکشم تا جایی که کل برگه رو بگیره ولی وقتی چاپ میشه بازم فضای خالی داره اونم زیاد چرا؟!!
چون من تو خود ورد فضای اضافی نمیبینم که تا اونجا هم جدول رو بکشم ولی وقتی چاپ میشه فضای اضافی رو نشون میده!
ورد هم 2003
هیچ وقت نتونستم پرینتی بگیرم که از لحاظ ابعاد دقیقا همون چیزی باشه که تو ورد نشون میده
بهتره pdf کنید بعد پرینت
یه ctrl+a بگیرید بعد زبان رو فارسی کنیددر ضمن یه جدول درست کردم وقتی توش فارسی مینویسم فونت رو بعد میرم رو خونه بعدی بازم فونتش به انگلیسی تغییر میکنه موندم چیکار کنم! هی باید وقتی رفتم خونه بعدیش فونت رو فارسی کنم عیجبه ها!! هر کاری هم کردم نتونستم درست کنم!
اینم بگم که این جدول رو از نسخه 2007 ورد سیو کردم آوردم تو نسخه 2003 کار میکنم نکنه از اینه؟
یا روی + گوشه جدول کلیک کنید تا کل جدول انتخاب بشه و زبان رو فارسی کنید
تهش نشد یه بار تموم سلولهای رو drag کنید و زبان رو فارسی
نفهمیدم منظورت چیهچطوری میشه تو صفحه یه شماره رو کاری کرد که وقتی یه صفحه چاپ بشه خود به خود یه شماره بره بالا تو همون صفحه و همون صفحه چاپ بشه؟![]()
drag منظورت همون انتخاب کل جدول هاست دیگه؟
هر کاری کردم نشد این فارسی شدنش فک کنم دوباره با ورد 2003 بسازم جدول رو درست بشه !
اینم فک نکنم بشه.نفهمیدم منظورت چیه![]()
منظورم مثلا تو جایی از صفحه شماره 100 هست میخوام وقتی یه بار چاپ شد این بشه 101 و همین 101 چاپ بشه بعد دوباره بشه 102 و ...
افتاد؟ دی
آرهdrag منظورت همون انتخاب کل جدول هاست دیگه؟
چی جالبمنظورم مثلا تو جایی از صفحه شماره 100 هست میخوام وقتی یه بار چاپ شد این بشه 101 و همین 101 چاپ بشه بعد دوباره بشه 102 و ...![]()
نه چیزی به ذهنم نمیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)