تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 809 از 1126 اولاول ... 309709759799805806807808809810811812813819859909 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,081 به 8,090 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

شما فعلا با نرم افزار hdd regenerator از طریق داس هارد رو رو مود scan and repair اسکن کنید و نتیجرو بگید

3. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان عزیز ممکنه لطفا تعمیرکار مجرب و مطمئن معرفی کنید؟ اگه این کار مشکلی با قوانین سایت داره لطفا در پیغام خصوصی آدرس و تلفن رو برای من بگذارید.
    با سپاس بسیار

دوستان عزیز کسی نیست جواب ما رو بده !!؟؟؟؟؟؟؟؟ خواهشا یکی راهنمایی کنه هاردم داره fail میشه یه تعمیرکار مجرب و مطمئن معرفی کنید لطفاااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااا

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

سلام
    این هارد مشکلش چیه؟
    ممنون

ببخشید جا موند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

این مشکل فکر کنم مثل همون ارور ultra dma crcr error است اتصالات هارد کابل دیتا کابل برق تعویض جای کابل دیتا و پاور سیستم همرو بررسی کنید یک اسکن با نرم افزار hdd regenerator هم انجام بدید اگه دیدید تعداد ارور بعد از 10 روز زیاد نمیشه مشکلی نداره اگه دیدید در حال زیاد شدن است بایوس مین و فریم ویر هارد رو آپدیت کنید قبل از اینکار از اطلاعات هارد بکاپ گرفته شود

7. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    یه کم گشتم ولی باز هم اگه تکراریه ببخشید.
    من یه لپ lenovo b490 دارم که چند وقت پیش گذاشتمش توی یک کیف درسی، کیف کمی تنگ بود ولی جای لپ تاپ شد.
    به علت عجله دو شاخه ی برق لپ تاپ که حجیم هم است رو با کمی فشار گذاشتم پشت لپ تاپ(فکر کنم جایی که هارد است).
    یک کم توی خیابون رفتم و این کیف که به شونه انداخته بودم به طور معمول یه کم به من می خورد.
    بعد که رسیدم یه جا، لپ تاپ رو روشن کردم، همیشه با رمز وارد می شد ولی این دفعه بدون رمز وارد ویندوز شد،
    یه کم کار کردم و بعد خاموشش کردم.
    بعد از اون دیگه ویندوزش بالا نیومد.
    چون شرکتی هم که خریده بودم توی تهران بود و من شهرستان و اون برام ویندوز نصب کرده بود، نتونستم با dvd ویندوز repairش کنم.
    من اطلاعات مهمی روی هاردم دارم که می خوام برشون دارم و بعد برای گارانتی بفرستم.
    به یه تعمیراتی نشون دادم، گفت هد هاردم مشکل پیدا کرده!!! و این مشکل بیشتر به خاطر ضربه خوردن هارده، ولی من به جز اون موردی که بالا گفتم ضربه ی بیشتری به اون نزدم.
    خودم فکر می کنم به خاطر اون مشکلی که گفتم ویندوز بدون رمز بالا اومد و گیر هایی که این ویندوز داشت، ویندوز خوبی روی لپ تاپم نبوده و من وقتی اون رو دفعه ی آخر خاموش کردم، خودش به حالت sleep یا hibernate رفته(خودم حواسم هست هر وقت می خوام لپ تاپ را تکان بدم، اون رو حتما خاموش کنم) و با گذاشتن اون توی کیف و حرکت دادن، هاردش مشکل پیدا کرده، ولی مطمئن نیستم.
    تعمیراتیه با یه روشی اطلاعاتمو بهم نشون داد و گفت که پاک نشده (ولی اطلاعات روی دستکاپم نبود که حالا ازش می گذرم). ولی گفت که با این روش نمی شه 200-300گیگ اطلاعات رو جابجا کرد، و باید هاردت از پشت لپ تاپ باز بشه تا بشه اطلاعاتت رو برداشت ، که در اون صورت هم دیگه گارانتی قبول نمی کنه.
    تعمیراتیه بهم گفت ممکنه بتونی روی هاردت ویندوز جدید نصب کنی و اطلاعاتت رو برداری ولی هر لحظه ممکنه هاردت دیگه جواب نده.خودم می خواستم یه کم ریسک کنم و یه ویندوز نصب کنم ولپ تاپ رو با یه لپ تاپ دیگه شبکه کنم و این جوری اطلاعاتمو بردارم.
    ولی به نظر شما آیا با احتمال خرابی ویندوز من این ویندوز را عوض بکنم یا همین جوری به گارانتی بفرستم؟
    راهی نیست بدون نصب ویندوز و باز کردن هارد، اطلاعاتمو بردارم؟
    می بخشید که طولانی شد.
    با تشکر

پروفشنال vista7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ذهنم...

9

سلام به همگی
    من یه هارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفتم، یه مشکلی که داره اینه که اگه یه مدتی کار نکنه و بعد بخوام یه فایلی رو اجرا کنم ، Delay خیلی زیاد داره گاهی وقت ها 15-20 ثانیه.
    اما بعد از اون عادی میشه و فایلها رو سریع باز میکنه اما دوباره یه مدت که کار نکنه همین اتفاق می افته.
    تو صفحات اولیه ی تاپیک خوندم که این مورد بعنوان یه نشونه ی خراب شدن هارد عنوان شده:

5.مكث و توقف بسيار طولاني براي باز كردن و دسترسي به يك فولدريا فايل
    ولی آخه این هارد نو هست نمیدونم به نظرتون خراب شده؟

ممنون
    Last edited by vista7; 30-12-2013 at 19:58. دليل: ویرایش لینک

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام
    یه کم گشتم ولی باز هم اگه تکراریه ببخشید.
    من یه لپ lenovo b490 دارم که چند وقت پیش گذاشتمش توی یک کیف درسی، کیف کمی تنگ بود ولی جای لپ تاپ شد.
    به علت عجله دو شاخه ی برق لپ تاپ که حجیم هم است رو با کمی فشار گذاشتم پشت لپ تاپ(فکر کنم جایی که هارد است).
    یک کم توی خیابون رفتم و این کیف که به شونه انداخته بودم به طور معمول یه کم به من می خورد.
    بعد که رسیدم یه جا، لپ تاپ رو روشن کردم، همیشه با رمز وارد می شد ولی این دفعه بدون رمز وارد ویندوز شد،
    یه کم کار کردم و بعد خاموشش کردم.
    بعد از اون دیگه ویندوزش بالا نیومد.
    چون شرکتی هم که خریده بودم توی تهران بود و من شهرستان و اون برام ویندوز نصب کرده بود، نتونستم با dvd ویندوز repairش کنم.
    من اطلاعات مهمی روی هاردم دارم که می خوام برشون دارم و بعد برای گارانتی بفرستم.
    به یه تعمیراتی نشون دادم، گفت هد هاردم مشکل پیدا کرده!!! و این مشکل بیشتر به خاطر ضربه خوردن هارده، ولی من به جز اون موردی که بالا گفتم ضربه ی بیشتری به اون نزدم.
    خودم فکر می کنم به خاطر اون مشکلی که گفتم ویندوز بدون رمز بالا اومد و گیر هایی که این ویندوز داشت، ویندوز خوبی روی لپ تاپم نبوده و من وقتی اون رو دفعه ی آخر خاموش کردم، خودش به حالت sleep یا hibernate رفته(خودم حواسم هست هر وقت می خوام لپ تاپ را تکان بدم، اون رو حتما خاموش کنم) و با گذاشتن اون توی کیف و حرکت دادن، هاردش مشکل پیدا کرده، ولی مطمئن نیستم.
    تعمیراتیه با یه روشی اطلاعاتمو بهم نشون داد و گفت که پاک نشده (ولی اطلاعات روی دستکاپم نبود که حالا ازش می گذرم). ولی گفت که با این روش نمی شه 200-300گیگ اطلاعات رو جابجا کرد، و باید هاردت از پشت لپ تاپ باز بشه تا بشه اطلاعاتت رو برداشت ، که در اون صورت هم دیگه گارانتی قبول نمی کنه.
    تعمیراتیه بهم گفت ممکنه بتونی روی هاردت ویندوز جدید نصب کنی و اطلاعاتت رو برداری ولی هر لحظه ممکنه هاردت دیگه جواب نده.خودم می خواستم یه کم ریسک کنم و یه ویندوز نصب کنم ولپ تاپ رو با یه لپ تاپ دیگه شبکه کنم و این جوری اطلاعاتمو بردارم.
    ولی به نظر شما آیا با احتمال خرابی ویندوز من این ویندوز را عوض بکنم یا همین جوری به گارانتی بفرستم؟
    راهی نیست بدون نصب ویندوز و باز کردن هارد، اطلاعاتمو بردارم؟
    می بخشید که طولانی شد.
    با تشکر
    با ویندوز mini xp موجود در hiren boot cd سیستم رو بوت کنید یا با لینوکس لایو سیستم رو بوت کنید ببینید میتونید به اطلاعات دسترسی داشته باشید یا نه

11. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام به همگی
    من یه هارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفتم، یه مشکلی که داره اینه که اگه یه مدتی کار نکنه و بعد بخوام یه فایلی رو اجرا کنم ، Delay خیلی زیاد داره گاهی وقت ها 15-20 ثانیه.
    اما بعد از اون عادی میشه و فایلها رو سریع باز میکنه اما دوباره یه مدت که کار نکنه همین اتفاق می افته.
    تو صفحات اولیه ی تاپیک خوندم که این مورد بعنوان یه نشونه ی خراب شدن هارد عنوان شده:

ولی آخه این هارد نو هست نمیدونم به نظرتون خراب شده؟

ممنون
    این مشکلات بیشتر از تنظیمات power option و یو اس بی است شما تنظیمات power option رو تست کنید این به دلیل مدیریت مصرف انرژی است و هارد شما در زمان بیکاری به حالت اسلیپ میره و یک دفعه بخواهد شروع به کار کند طبیعی است که delay داشته باشد در دیوایس مینیجر برروی یک یو اس بی راست کلیک کنید تب advane و گزینه ای که برای مصرف انرژی است تیکشو بردارید

13. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vista7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ذهنم...

9

این مشکلات بیشتر از تنظیمات power option و یو اس بی است شما تنظیمات power option رو تست کنید این به دلیل مدیریت مصرف انرژی است و هارد شما در زمان بیکاری به حالت اسلیپ میره و یک دفعه بخواهد شروع به کار کند طبیعی است که delay داشته باشد در دیوایس مینیجر برروی یک یو اس بی راست کلیک کنید تب advane و گزینه ای که برای مصرف انرژی است تیکشو بردارید
    سلام مجدد ، با تشکر از شما
    من با توجه به مواردی که اشاره کردید:

1- رفتم به این مسیر:
    Control Panel\Hardware and Sound\Power Options\Edit Plan Settings\Change Advanced Power Settings
    تو قسمت :
    Hard Disk/Turn off Hard Disk After
    همه ی مقادیر Never بودند
    و تو قسمت:
    USB Settings/USB Selective Suspend Setting
    مقادیر رو به Disabled تغییر دادم

2- توی دیوایس منیجر:

تو قسمت USB Controllers این موارد بودند:

گزینه های Generic USB Hub و USB Root Hub که تو قسمت Properties تب Power Management داشتند ولی هیچ کدام از آنها ، در گزینه ی Allow the computer to turn off this device to save power تیک نداشتند

گزینه های USB Mass Storage Device و USB Composite Device و Inter(R) USB Universal Host Controller بودند که گزینه ای برای Power Saving نداشتند

و توی قسمت Disk Drives وفتی Properties هارد رو انتخاب میکردم ، گزینه ی Power Saving نداشت ولی در قسمت Removal Policy ، گزینه ی Better Performance رو انتخاب کردم

اما متاسفانه در نهایت تغییری ایجاد نشد با اعمال این موارد. هنوزم Delay رو داره. به نظرتون این مواردی که گفتید رو درست انجام دادم؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •