آخه امروز برای اولین نامحدود گرفتم میخواستم بدونم قضیه چیه![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آخه امروز برای اولین نامحدود گرفتم میخواستم بدونم قضیه چیه![]()
512 , 2GB انديشه سبز خزر
سرعت روز 100
سرعت شب 60
با بهبود روزافزون وضعیت دسترسی به اینترنت در شهرهای اروپایی، فراهمکنندگان خدمات اینترنتی اروپا برای فراهم آوردن اینترنت 10مگابیتبرثانیهای در روستاها دستبه دامن فناوریهای ماهوارهای شدهاند.
چند روز پیش یک ماهواره برای پوشش حفرههای اینترنتی در انگلستان و برخی دیگر از قسمتهای اروپا به آسمان فرستاده شد.
این فضاپیما که هیلاس1 ( مخفف عنوان ماهواره بسیار تطبیقپذیر) نام دارد، در ابتدا قرار بود در اواخر سال گذشته به فضا پرتاب شود، اما سرانجام در تاریخ 26 نوامبر در مدار زمین قرار داده شد. دولت انگلستان تصمیم دارد تا آخر سال 2015 تمام خانههای این کشور را به اینترنت با پهنای باند 2مگابیت بر ثانیه مجهز کند و ارسال این ماهواره را نیز میتوان به عنوان بخشی از تلاشها برای رسیدن به این هدف دانست.
آمارهای رسمی کمیسیون اروپا (EC) نشان میدهد در جولای 2010 / تیر 1389، 29 درصد از خطوط باندپهن در اروپا با سرعت حداقل 10 مگابیت بر ثانیه به انتقال اطلاعات میپرداختند. این در حالی است که در جولای 2009 / تیر 1388، فقط 15 درصد از خطوط اینترنتی پهن باند قادر به انتقال اطلاعات با این سرعت بودند.
یکی از اهداف کمیسیون اروپا این است که تا سال 2020 به هر شهروند اروپایی اینترنتی با سرعت 30 مگابیت بر ثانیه یا بیشتر بدهد و نیمی از 220 میلیون خانه واقع در این منطقه به سرعت 100 مگابیت بر ثانیه دسترسی داشته باشند.
در حال حاضر کشورهای هلند و دانمارک در زمینه دسترسی شهروندانشان به خطوط اینترنتی پر سرعت در اروپا پیشتاز بودهاند، چرا که در حال حاضر نزدیک به 80 درصد از ساکنان آنها به اینترنت با سرعت بالا دسترسی پیدا کردهاند.
تا سال 2020 صد در صد سرعت اینترنت اروپا خیلی بیشتر از 30 مگابایت در ثانیه میشه همین الان کره جنوبی داره تلاش مکنه به اینترنت 1024 مگابیت دست پیدا کنه یعنی 1 گیگابیت در ثانیه اگه این اتفاق بیافته واقعاً تحول عظیمی تو اینترنت ایجاد میشه
بچه ها خواهشن دیگه ادامه ندین از همه چیز نا امید می شم بعد ما داریم اینجا خودمونو می کشیم با کلی کلک واسه خونمون بیشتر از 128 کیلو بیت بگیریم واقعا تاسفباره
![]()
کسی دامون نت نداره, می خوام بدونم وضعیت سرویس دهیش به خوبی اندیشه هست یا نه؟
این نامحدود اندیشه هم که سرعتش از 30 بیشتر نمیره!
سلام دوست عزیز،
احساس میکنم سرعت روز شما نسبت به سرویستون یه مقداری پایین هستش..!
بنده 128 دارم مرکز 5، سرعت روزم 120 و شب حدود 50،
باز برمیگرده به مرکز مخابراتی که شما از اونجا سرویس میگیرین.
با سپاس،
یاسر
سلام من تازه از اندیشه خط 128 گرفتم و مودم من هم tplink -8811 هست
میشه کمکم کنید یا اگه تاپیکی هست
که نحوه تنظیمات اندیشه سبز خزر را برای این مودم هست ممنون میشم
بذارید
.
فکر کنم دوست میثم باشی، مشکلت حل شد؟ اگه گذرت اندیشه هم افتاد اونا به طور رایگان مودم رو Config می کنن.
موفق باشی
من موندم یکی که مودم tp-link داره جواب بده دیدم کسی جواب نداد خودم میگم
من مودمم tp-link نیست ولی فکر نکنم زیاد فرقی بکنه اول باید تو صفحه مرورگر توی نوار آدرس بزنی 192.168.1.1 بعد enter میزنی بعدش برای user و pass هر دو رو admin مینویسی بعدش تو مودم من که مسیرش اینجوریه advanced set up>wan>edit اگه مال تو فرق میکنه سعی کن این قسمتی رو که باید vpi و vci وارد کرد پیدا کنی یه قسمت اصلی هست که باید vpi و vci وارد کنی که vpi رو 8 و vci رو 35 بزار بعد next رو بزن بره صفحه بعدی یه صفحه هست که میتونی pppoe یا bridge رو انتخاب کنی که روی bridge بزار بعدشم دیگه next next next و save و finish بعدش مودم ریستارت میشه اگه نشد خودت مودمو خاموش روشن کن
یه سوال:مگه قبلاً اینترنت 1 مگ نداشتی؟![]()
Last edited by mehdihamed; 01-12-2010 at 11:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)