خیر. سرویس های شبانه دار هنوز هست ولی سرعتش نسبت به قبل کاهش داشته. مثلا ۱ مگ شبانه قبلا ۱۷۰-۱۸۰ میداد الان ۱۱۰ تا ۱۲۰.
Sent from Nexus 7 via Tapatalk
خیر. سرویس های شبانه دار هنوز هست ولی سرعتش نسبت به قبل کاهش داشته. مثلا ۱ مگ شبانه قبلا ۱۷۰-۱۸۰ میداد الان ۱۱۰ تا ۱۲۰.
Sent from Nexus 7 via Tapatalk
دوستان چرا اینترنت چند وقت اینطوره من سرویس 1 مگ دارم همش سرعت دانلود زیر 100 هست پیچ باز کردن هم که بدتر از اون میخواستم بدونم مال شما هم اینطوره یا نه ؟ سرعت دانلود توی روز باید بالاتر از این حرفا باشه شبانه رو کم کنن مشکلی نیست ولی نه دیگه سرعت روز هم مشکل داشته باشه
سلام
من برای اولین بار تو ۱۲ سال مصرف اینترنتم خواستم یه سریال و دنبال کنم ،اینترنت نامحدود گرفتم دومگ ۱۰۰ تومن ؛الان سرعتم از ۲۰۰ کیلو اومده رو ۳۰ ؛ اولین ایده ام مصرف منصفانه است که باورم نمیشه اون باشه! من صدتومن دادم نوشته بود حداقل ۸۹ گیگ ! من مطمنم اصن به اون حدا نرسیده ؛پس بفیه که ۱۰ تاسریال باهم دنبال میکنن چیکار میکنن
اقا بنظرشما همین منصفانه است؟ زنگ بزنم چی بگم بنظرتون
اصن کجا نوشته بودزیاد دانلود کنی سرعتون و میاریم اندازه دیال اپ ؟
شما چند گیگ دانلود داشتید؟
چون فن اوا تا جایی که شنیدم محدودیتش روزانه است
دوست عزیز مشکل از شما نیست مشکل از شرکت که اصلا معلوم نیست دارن چکار می کنن . به نظر من یه سرویس معمولی 256 بگیر برای وب گردی و برای دانلود هم از اپراتور ها بسته بگیر که خیلی بهتر از فن آوا سرعت داره و در ضمن هزینه هم پایین میاد
- - - Updated - - -
دوست عزیز مشکل از شما نیست مشکل از شرکت که اصلا معلوم نیست دارن چکار می کنن . به نظر من یه سرویس معمولی 256 بگیر برای وب گردی و برای دانلود هم از اپراتور ها بسته بگیر که خیلی بهتر از فن آوا سرعت داره و در ضمن هزینه هم پایین میاد
من ۵۵ گیگ دانلود داشتم ، ولی تو سایت نوشته بود حداقل ۸۹ گیگً؛۱۰۰ تومن نامحدود واقن ۵۵ گیگ واسه نامحدود بااین قیمت خیلی زوره؛
زنک زدم طرف گفت شما بیشتر از ۵۰ گیگ دانلود داشتین!!!!! جوری گفت انگار دزد گرفته ؛ گفتم خوب نوشته بود حداقل ۸۹ گیگ؛ فرمودند که شما اشتباه دیدین ۳۹ گیگ بوده!!!!!!!
اگه روزانه بود که خوب بود ، الان دو روزه هیچی دانلود نداشتم ولی سرعت همچنان دیال اپ
[QUOTE=boy alone;8722274]دوست عزیز مشکل از شما نیست مشکل از شرکت که اصلا معلوم نیست دارن چکار می کنن . به نظر من یه سرویس معمولی 256 بگیر برای وب گردی و برای دانلود هم از اپراتور ها بسته بگیر که خیلی بهتر از فن آوا سرعت داره و در ضمن هزینه هم پایین میاد
- - - Updated - - -
اپراتورها منظورتون ایرانسل و همراه اوله؟
ایرانسل یه طرح ۲۴ گیگ داشت شبانه که خیلی خوب بود و برداشت اخرش؛ الان با ایرانسل حجم بالامثلا همین ۵۰ گیگ و بخوای بگیری که کمرشکنه خیلی زیاد میشه
البته تا اونجایی که من خبر داشتم مگه اینکه چیز جدیدی اورده باشن
*واس ۲ تا پست جدا عذر میخوام هرکاری کردم مولتی کت نشد تو یه پست؛
تعرفه های فن اوا از سایت خود فن اوا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو لیست نامحدود جلوی Dp-2048-bu نوشته <<حداقل>> ترافیک ۸۷ گیگ که مسول فن اوا فرمودن شما چشاتون اشتباه دیده۳۹ گیگه
شاید نکته ای هست که من متوجهش نبودم ، اگراین چنین هست ممنون میشم اشاره کنید بهش
راستی قبلا فک میکنم توهمین سایت بود فن اوا دراین تاپیک مسول داشت ، تشریف بردن ایشون؟
دوست عزیز. اون حداقل ترافیک تضمینی برای سرویسهای نامحدود مربوط به ضریب اشتراک سرویسه. فرض کن شما یه سرویس 2مگ نامحدود گرفتی که ضریب اشتراکش 1:1 باشه. (یعنی خط اختصاصی شما باشه و کاربر دیگهای این پهنای باند رو با شما شریک نباشه.) یعنی شما تو 1 ماه به شرط دانلود پیوسته در عمل حداکثر میتونی حدود 550 تا 570 گیگ دانلود کنی. اما اگه همین پهنای باند رو شما با مثلن 7 نفر دیگه با هم استفاده کنین ضریب اشتراک میشه 8:1. یعنی سهم متوسط هر کاربر میشه حدود 70 گیگ ترافیک دانلود. چون معمولن حدود 25% همین ترافیک دانلود رو هم برای ترافیک آپلود در نظر میگیرن که کل ترافیک دانلود و آپلود شما میشه حدود 87.5 گیگ. ظاهرن تو صفحه تعرفههای فنآوا، هم برای سرویس 2مگ نامحدود برنزیش که قیمتش حدود 110 هزارتومنه تقریبن همین مقدار ترافیک رو در نظر گرفته. یعنی سرجمع شما اگه یه خط 2مگ نامحدود با ضریب اشتراک 8:1 بگیری، شرکت باید حدود 70 گیگ ترافیک دانلود و 17 گیگ ترافیک آپلود برات تضمین کنه.
حالا این که شما رو بعد از 50 گیگ دانلود محدود کردن و گفتن که شما قانون مصرف منصفانه رو رد کردین و حداکثر 39 گیگ دانلود باید میکردین یه جور مغلطه است. این که گفته 39 گیگ یعنی ضریب اشتراک شما حدودن باید 16:1 باشه که در اون شرایط قیمت سرویس دیگه 110 هزارتومن نباید باشه. بلکه حدود 60 تا 65 هزار تومن.
قیمتهای اپراتورهای موبایل که معمولن خیلی بالاست. تو اینترنت ADSL حداکثر با 3600 تومن شما میتونی 1 گیگ بخری. تازه اگه حجم بالاتر خرید کنی قیمت هر گیگ تا 2000 تومن هم میآد پایین. اما اپراتورهای موبایل، حداقل 2 تا 2.5 برابر این قیمت رو باید بدی که به قول شما اصلن نمیصرفه. تازه تو سرویس ADSL طرحهای ارزونتر هم گیر میآد. مثلن با فشفشههای هایوب شما میتونی قیمت هر گیگ ترافیک رو تا 600 تومن بیاری پایین.
برای مولتی کوت بهترین راه اینه که روی لینک «جواب بصورت نقل قول» هر کدوم از پست کلیک راست کنی و اون رو تو یه Tab جدا بازش کنی. بعد تو صفحههای باز شده، محتوای پستی که میخوای نقل قول کنی رو آورده؛ اونا رو از همه صفحه کپی کنی و دنبال یکیشون پیست کنی. این جوری میتونی بدون مشکل، چند تا پست از صفحههای مختلف رو نقل قول کنی.*واس ۲ تا پست جدا عذر میخوام هرکاری کردم مولتی کت نشد تو یه پست؛
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)