GeOW 3 مگه واس PS3 هم اومده؟؟؟ و اصلا مگه ورژن سومش ریلیز هم شد؟؟؟ بریم بخریم![]()
GeOW 3 مگه واس PS3 هم اومده؟؟؟ و اصلا مگه ورژن سومش ریلیز هم شد؟؟؟ بریم بخریم![]()
چی داری میگی؟برای پلی 3 god of war 3 هست و برای 360 gears of war هست
خیلی وقته گرز آو وار رو این شکلی مینویسنGEOW و گاد آو وار هم این شکلی GOW
ps eye چیه؟ دوربینه؟ شبیه کینکته؟
ببخشید که این قد سوالم مبتدیانس![]()
اره دیگه دوربینه.برای تشخیص حرکات کنترلر move
ولی به بزرگی kinect نیست.
یعنی همون کاری میکنه که sensor bar تو wii میکنه؟
اگه قراره آدم غیر منطقی حرف بزنه ما هم بلدیم ای تری خره کیه؟اصلا تا حالا یه بارم اسمش به گوشم نخورده.روزنامه جام جمه ما از اون معتبر تره والا.باز این تیتری رو همه جا تبلیغ میکنن اسمشو شنیدیم اون روزنامه ای که شما گفتی فکر کنم توی افغانستان چاپ میشه .میگم که اگه همین الان یه آیه نازل شه که سونی خیلی بهتر از ایکس باکسه شماها میگید خدا اشتباه کرده.چه برسه به یه مجله خوب معلومه انکار کردنش راحته!نظر شخصیتون رو در قالب نظر عمومی با صحت کامل نزنید.آخرش حتما بنویس این نظر شخصیه منه که ما فقط بدونیم سلیقته همین.وگرنه به درد راهنمایی و مقایسه نمیخوره.من واسه شما مدرک و دلیل آوردم شما هم برو بیار تا بحث کنیم اگه نه که فقط نظرت رو گفتی.به نظر منم ماکروسافت بهتره بچسبه به همون ویندوزش که تا 1000 سال دیگه به گرد پای سونی هم نمیرسه اون موقعی که سونی پلی 1 رو داد ماکروسافت داشت ویندوز 98 میزد!پس بهتره بره سراغ ویندوزش چون دنیای کنسول و بازی الان رو شرکت سونی میچرخه.این نظرمه و کاملا شخصیه.حتی اگه منبعت هم روزنامه همشهری ایران باشه ما قبول داریم فقط مدرک بیار و صحبت کن اینا فکراییه که شما میکنی و سلیقته.گیم اسپت و آی جی ان هم من مقایسه ای ندیدم.اگه پیجش رو داری بده برم ببینم اگه نه که هیچی.درباره صدا هم آقا اصلا منظورمو نگرفتی من به صدا زیاد و کمش کار ندارم صدا اصلا واسم مهم نیست.من میخوام بازی کنم نه صدای کنسول برام مهمه نه رنگش نه طرحش نه کلفتی و نازکیش چون نمیخوام نگاش کنم قربون صدقش برم که!بازیاش برام مهمه که روی دست انحصاریای پلی 3 تا 100 قرن دیگه نمیاد!اینی که جز مزایای ایکس باکس زده بود باریک و بی صدا شده به نظر من اصلا مزایا نیست.مگه آدم میخواد با کنسول ازدواج کنه؟اصلا صدای بمب اتم بده ایراد نداره که.چیز اصلی یه دستس و یه بازی که 90 درصد کاربرای ایکس باکس از دستش ناراضین به جا اینکارا بیاد طرح دستش رو تغییر بده!اون موقع میشه یه مزیت که تازه مزیتم نمیشه الان یه ایراد داره آخه اینا چه دسته هاییه زدن براش؟اگه اینا رو هم درست کنن یکی از مشکلاش برطرف شده مزیتی به حساب نمیاد نصبت به بقیه کنسول ها!اینایی که گفتم نظر کاملا شخصی و سلیقه ایم بود و هیچ دلیل و مدرکی هم ندارم اما اونایی که عکسشو گذاشتم حرف چند تا کارشناس بود که خودش دلیل و سنده
---------- Post added at 02:58 PM ---------- Previous post was at 02:53 PM ----------
خوشم اومد آخرش گفتی فقط نظر شخصیمه ایولبله من خودم میدونم اینجور بحث ها همیشه به دعوا ختم میشه چون هر کی حرف خودش رو میزنه اما من حرف خودم رو نزدم من دلیل و منبع آوردم برای مقایسه که دیگران استفاده کننده حالا یه سریا به مزاجشون خوش نیومده میان میگن الکیه و تیتری کیه و این حرفا دیگه به من ربطی نداره مشکل خودشونه
بحث با دلیل و مدرک هیچ وقت به دعوا ختم نمیشه چون طرف چشماشو باز کنه میبینه چی به چیه برا همین میگم هر کی منبع مقایسه داره بذاره چون اون سلیقه ای نیست آمار کلیه اگه نه که نظرتون رو میگید زیرش بنویسید حتما نظر شخصیمه چون فقط به سلیقه خودتون ربط داره
![]()
تنکنولوژی رو موافق نیستمتکنولوژی Move بیشتره چون از روی فیلمبرداری 120 فریم تشخیص میده ولی کینکت از روی مادون قرمز!
Sorry عجله ای خوندم فک کردم گرز اف واره![]()
سلام دوستان میشه مشخصات فنی ps3 اسلیم با فت رو بیان کنید( مصرف برق -سی پی یو- جی پی یو- و....... ) با مشخصات کامل عددی و توضیحی و این که هر کدوم چه مذیت هایی دارن که اون یکی نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)