تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 809 از 1219 اولاول ... 309709759799805806807808809810811812813819859909 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,081 به 8,090 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

GeOW 3 مگه واس PS3 هم اومده؟؟؟ و اصلا مگه ورژن سومش ریلیز هم شد؟؟؟ بریم بخریم

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

GeOW 3 مگه واس PS3 هم اومده؟؟؟ و اصلا مگه ورژن سومش ریلیز هم شد؟؟؟ بریم بخریم
    چی داری میگی؟برای پلی 3 god of war 3 هست و برای 360 gears of war هست

3. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Danitondar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

خیلی وقته گرز آو وار رو این شکلی مینویسنGEOW و گاد آو وار هم این شکلی GOW

داره خودمونی میشه hasankachal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ps eye چیه؟ دوربینه؟ شبیه کینکته؟
    ببخشید که این قد سوالم مبتدیانس

پروفشنال hosein ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

ps eye چیه؟ دوربینه؟ شبیه کینکته؟
    ببخشید که این قد سوالم مبتدیانس
    اره دیگه دوربینه.برای تشخیص حرکات کنترلر move
    ولی به بزرگی kinect نیست.

7. 2 کاربر از hosein ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hasankachal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اره دیگه دوربینه.برای تشخیص حرکات کنترلر move
    ولی به بزرگی kinect نیست.
    یعنی همون کاری میکنه که sensor bar تو wii میکنه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

T3؟؟؟ جهانی؟؟؟ هااااا؟؟؟ نمنه؟؟؟ T3 خر کی باشه باااااو دیگه الان همه قبول دارن که کینکت هزاران برابر اون موو که عملا ایدش از Wii-Mote هست میارزه... یعنی حداقل مراجع معتبر مث IGN و Gamespot که کاملا توی مطالبشون مشخصه که کینکتو بالاتر می بینن...
    شما می تونی با موو بازی مث Dance Central رو بازی کنی؟؟؟ یعنی با هیجانی که کینکت میده؟؟؟ میتونی بازی مث کینکت اسپورتزو با همون هیجان بازی کنی؟؟؟
    تکنولوژی کینکت خیلی خیلی بالاتره... هر چند بازی کردن Top Spin 4 خیلی باحال تر از Virtua Tennis 4 هست چون موو یه راکت فیزیکی داری توش... که البته تو کینکت میتونی هر چیزی اعم از دسته بیل و حتی خود راکت تنیس (من امتحان کردم نزدیک بود راکت بره تو پنجره 300 تومن پول به فنا بره ) رو بگیری دستت...
    کلا چرت گفته که موو از کینکت کارایی بالاتری داره... شما بازیای کینکتو با موو مقایسه کن... E3 امسالو یه بار بشین ببین... یه کم فکر کن ببین تکنولوژی اینکه چند تا سنسور حرکتی بزارن توی یه دسته بیل راحت تره یا اینکه تکنولوژی رو ابداع کنن که با IR و دوربین و اینا بتونه یه موشن کپچر ساده بسازه... هر وخ فک کردی که کدوم تکنولوژی کامل تری داره اینجا اعلام کن نتیجشو
    شما که گفتین صدا دینامیت نمیاد ازش ، آخه X360 فت یه جورایی صدای دینامیت میده صداش اندازه پی سیه ، ولی یه غیژژژژژژ ناجوری داره!!! اولین باری که کنسولمو روشن کردم جا خوردم ولی بعد عادت کردم در مقایسه با فت ، صدای اسلیم اصلا به حساب نمیاد به قول یکی از بچه ها فت صدای هواپیما میده
    اگه قراره آدم غیر منطقی حرف بزنه ما هم بلدیم ای تری خره کیه؟اصلا تا حالا یه بارم اسمش به گوشم نخورده.روزنامه جام جمه ما از اون معتبر تره والا.باز این تیتری رو همه جا تبلیغ میکنن اسمشو شنیدیم اون روزنامه ای که شما گفتی فکر کنم توی افغانستان چاپ میشه .میگم که اگه همین الان یه آیه نازل شه که سونی خیلی بهتر از ایکس باکسه شماها میگید خدا اشتباه کرده.چه برسه به یه مجله خوب معلومه انکار کردنش راحته!نظر شخصیتون رو در قالب نظر عمومی با صحت کامل نزنید.آخرش حتما بنویس این نظر شخصیه منه که ما فقط بدونیم سلیقته همین.وگرنه به درد راهنمایی و مقایسه نمیخوره.من واسه شما مدرک و دلیل آوردم شما هم برو بیار تا بحث کنیم اگه نه که فقط نظرت رو گفتی.به نظر منم ماکروسافت بهتره بچسبه به همون ویندوزش که تا 1000 سال دیگه به گرد پای سونی هم نمیرسه اون موقعی که سونی پلی 1 رو داد ماکروسافت داشت ویندوز 98 میزد!پس بهتره بره سراغ ویندوزش چون دنیای کنسول و بازی الان رو شرکت سونی میچرخه.این نظرمه و کاملا شخصیه.حتی اگه منبعت هم روزنامه همشهری ایران باشه ما قبول داریم فقط مدرک بیار و صحبت کن اینا فکراییه که شما میکنی و سلیقته.گیم اسپت و آی جی ان هم من مقایسه ای ندیدم.اگه پیجش رو داری بده برم ببینم اگه نه که هیچی.درباره صدا هم آقا اصلا منظورمو نگرفتی من به صدا زیاد و کمش کار ندارم صدا اصلا واسم مهم نیست.من میخوام بازی کنم نه صدای کنسول برام مهمه نه رنگش نه طرحش نه کلفتی و نازکیش چون نمیخوام نگاش کنم قربون صدقش برم که!بازیاش برام مهمه که روی دست انحصاریای پلی 3 تا 100 قرن دیگه نمیاد!اینی که جز مزایای ایکس باکس زده بود باریک و بی صدا شده به نظر من اصلا مزایا نیست.مگه آدم میخواد با کنسول ازدواج کنه؟اصلا صدای بمب اتم بده ایراد نداره که.چیز اصلی یه دستس و یه بازی که 90 درصد کاربرای ایکس باکس از دستش ناراضین به جا اینکارا بیاد طرح دستش رو تغییر بده!اون موقع میشه یه مزیت که تازه مزیتم نمیشه الان یه ایراد داره آخه اینا چه دسته هاییه زدن براش؟اگه اینا رو هم درست کنن یکی از مشکلاش برطرف شده مزیتی به حساب نمیاد نصبت به بقیه کنسول ها!اینایی که گفتم نظر کاملا شخصی و سلیقه ایم بود و هیچ دلیل و مدرکی هم ندارم اما اونایی که عکسشو گذاشتم حرف چند تا کارشناس بود که خودش دلیل و سنده

---------- Post added at 02:58 PM ---------- Previous post was at 02:53 PM ----------

کینکت ساخته نشده که با موو رقابت کنه !‌ کینکت کلاْ یه تکنولوژی شد برای اینکه گیمر ها رو یکم تکون بده !‌ : دی

همه میگن آقا بازیای کامپیوتری بده !‌چرا ؟ چون تحرک نداره و باعث تن پروری میشه !‌اما کینکت اومد که این نظریه رو از بین ببره !‌

کینکت هم کم بازی خوب نداره! همه بازی ها که نباید شوتر باشن !‌( kz3 )

همین بازی هایی که الان هست خیلی بیشتر حال میدن تا بشینی با دسته Kz3 یا Geow 2 بازی کنی !!!

فقط رقص نیست !‌ رقص میشه گفت بهترین نمونه بازیای سرگرم کننده کینکت هست اما کینکت اسپورت و بازیای ورزشی دیگه واقعاْ خیلی عالی طراحی شدن ! ... در ضمن موو محدودیتی که داره اینه که فقط دست شما رو میشناسه به خاطر اون دو تا دستگیره : دی .... یه چیزی مثل Wii طراحی کردن دیگه !‌ با این تفاوت که بازی هایی با گرافیک بالا داره !‌

کینکتم ضعف هایی داره و بزرگترینش اینه که نمیشه راه رفت باهاش ... یعنی مثلاْ یه بازی شوتر بخوان بسازن چجوری باید کارکتر رو راه برد ؟! (‌در جا ؟ )

در کل کینکت خیلی سر تر از موو هست !‌‌! از لحاظ طراحی و تکنولوژی و اینا .... اما از نظر بازی هایی که اومده خب نمیشه از بازی های موو گذشت !‌! .... => انتخواب این دو تا بسته به کنسولیه که طرف داره + سلیقه !‌(‌من به شخصه به خاطر کینکت اکس باکس خریدم )

( نظر شخصی ! ... خواهشاْ اینم نشه کل کل مثل مباحث دیگه !‌! من فقط نظر شخصیمو گفتم !‌ و هر دوتا کنسول و موو و کینکت رو قبول دارم )
    خوشم اومد آخرش گفتی فقط نظر شخصیمه ایولبله من خودم میدونم اینجور بحث ها همیشه به دعوا ختم میشه چون هر کی حرف خودش رو میزنه اما من حرف خودم رو نزدم من دلیل و منبع آوردم برای مقایسه که دیگران استفاده کننده حالا یه سریا به مزاجشون خوش نیومده میان میگن الکیه و تیتری کیه و این حرفا دیگه به من ربطی نداره مشکل خودشونهبحث با دلیل و مدرک هیچ وقت به دعوا ختم نمیشه چون طرف چشماشو باز کنه میبینه چی به چیه برا همین میگم هر کی منبع مقایسه داره بذاره چون اون سلیقه ای نیست آمار کلیه اگه نه که نظرتون رو میگید زیرش بنویسید حتما نظر شخصیمه چون فقط به سلیقه خودتون ربط داره

10. این کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Danitondar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

تنکنولوژی رو موافق نیستم تکنولوژی Move بیشتره چون از روی فیلمبرداری 120 فریم تشخیص میده ولی کینکت از روی مادون قرمز!

12. این کاربر از Danitondar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

چی داری میگی؟برای پلی 3 god of war 3 هست و برای 360 gears of war هست
    Sorry عجله ای خوندم فک کردم گرز اف واره

داره خودمونی میشه sasan7khat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام دوستان میشه مشخصات فنی ps3 اسلیم با فت رو بیان کنید( مصرف برق -سی پی یو- جی پی یو- و....... ) با مشخصات کامل عددی و توضیحی و این که هر کدوم چه مذیت هایی دارن که اون یکی نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •