تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 809 از 1667 اولاول ... 3097097597998058068078088098108118128138198599091309 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,081 به 8,090 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

داره خودمونی میشه classiquecrime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tehran-Esfahan

پيش فرض

az enke finglish minvisam ozr mikham!!
    man ba bazi crysis warhead moshkel daram, nasb mishe va mitonam bazi konam ama to bazi az marhaleha vaghti ke be SavePoint(checkpoint) miresam bazi save mishe va...dar nahayat mire marhale bad va Loading miyad, loading ham por mishe ama faghat ta 81%-82% !!
    nokte jaleb ene ke harvaght mirese be 81%-82% yehoyee ahange loading avaz mishe va hamoonja gir mikone va cheraghe H.D.D ham khamoosh mishe !! albate hang nemikone ha! ba ye ctrl alt delete be rahati az bazi miyam biroon, hamishe ham enjoori nist, ama alan har kari mikonam dige az 82% bala nemire!
    DVD man male sherkate TAKIN hast! momkene moshkeli az DVD bashe? 2 ta dvd hast
    moshakhasat pc:
    Vista 64-bit ultimate
    Gigabyte: ATI 4850 HD
    4 gb ram corsair 1066
    2.8 quad
    P5Q-E Asus
    1T H.D.D seagate
    *man ba bazihaye dige moshkeli nadaram
    Rasti resolution monitor man 1920x1080 hastesh, va to hame baziha resolution ro roye MAX (1920x1080) tanzim mikonam
    Last edited by classiquecrime; 05-03-2009 at 13:53.

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

az enke finglish minvisam ozr mikham!!
    man ba bazi crysis warhead moshkel daram, nasb mishe va mitonam bazi konam ama to bazi az marhaleha vaghti ke be SavePoint(checkpoint) miresam bazi save mishe va...dar nahayat mire marhale bad va Loading miyad, loading ham por mishe ama faghat ta 81%-82% !!
    nokte jaleb ene ke harvaght mirese be 81%-82% yehoyee ahange loading avaz mishe va hamoonja gir mikone va cheraghe H.D.D ham khamoosh mishe !! albate hang nemikone ha! ba ye ctrl alt delete be rahati az bazi miyam biroon, hamishe ham enjoori nist, ama alan har kari mikonam dige az 82% bala nemire!
    DVD man male sherkate TAKIN hast! momkene moshkeli az DVD bashe? 2 ta dvd hast
    moshakhasat pc:
    Vista 64-bit ultimate
    Gigabyte: ATI 4850 HD
    4 gb ram corsair 1066
    2.8 quad
    P5Q-E Asus
    1T H.D.D seagate
    *man ba bazihaye dige moshkeli nadaram
    Rasti resolution monitor man 1920x1080 hastesh, va to hame baziha resolution ro roye MAX (1920x1080) tanzim mikonam
    دوست من مثل اینکه شما خبر نداری این بازی سنگینترین گرافیک دنیا رو داره و با این کارت گرافیک و این رزولوشن شما حتی توی high هم نمی تونی بازی کنی چه برسه به very high !
    اولا باید رزولوشن گرافیکت رو بیاری پایین(برای very high حداکثر 1280*1024).

ثانیا اصلا طریقه لود این بازی همینجوری هست یعنی یه چیز حدود 81-80 درصد پیش میره و سپس یه وقفه کوچیکی(حدود چند ثانیه...البته بسته به سخت افزار سیستمت داره)میکنه بعد با عوض شدن آهنگ لود کم کم میره تا 100% .

ثالثا کارتهای اصلی سری 4000 یعنی 4850 و 4870 (مخصوصا4850) با این بازی مشکلات اساسی(به طوری که در بعضی موارد حتی در حد یک کارت high عمل نکردند چه برسه به high end) داشتند اینم بهت بگم در بعضی موارد با upgrade گرافیک این مشکل حل شده البته (نه در صد در صد) ولی اگه این کار رو نکردی بهت پیشنهاد میکنم حتما این کار رو بکنی اینم لینکش:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشی...

3. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه H&H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران-ستارخان

پيش فرض

من بعد ازاینکه بازی Ascension to the throne را نصب میکنم ومیرم تو بازی تو اولین بارگذاری ارورر میده وکامپیوتر هنگ میکنه . مشکل چیه

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من بعد ازاینکه بازی ascension to the throne را نصب میکنم ومیرم تو بازی تو اولین بارگذاری ارورر میده وکامپیوتر هنگ میکنه . مشکل چیه
    مشخصات سيستمت رو بنويس

آخر فروم باز omid.k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Basin city

پيش فرض

من بعد ازاینکه بازی ascension to the throne را نصب میکنم ومیرم تو بازی تو اولین بارگذاری ارورر میده وکامپیوتر هنگ میکنه . مشکل چیه
    همونجوری که آرام گفت سیستمت رو بنویس
    ولی چنین مواردی از آپ دیت نبودن دایرکت ایکس هم هست
    Last edited by omid.k; 05-03-2009 at 19:42.

7. این کاربر از omid.k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه naser maldini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ایران - ارومیه

پيش فرض

خوب سی پی یو و رمت که خیلی خوبه و به نسبت گرافیکت واقعا قویه ولی گرافیکت یه چیزی بین متوسط وخوب هستش(یعنی قدرتی ما بین 8600gt و 8600gts )حالا من نمی دونم شما بازی رو توی چه رزو لوشنی بازی میکنی ولی خوراک گرافیک شما 768*1024 هستش و اگه بخوای بالاتر بازی کنی ممکنه کم بیاره
    ولی اگه توی این رزولوشن هم دری کم میاری همون کاری بکن که بهت گفتم...
    خیلی ممنون دوست عزیز از این که راهنماییم کردید. رزولوشن بازی همونی میزارم که شما اشاره کردید ولی این مشکل رو داشتم. فکر کنم پیشنهاد قبلیتون رو عمل کنم بهتر باشه. فقط من تو خونه ای دی اس ال ندارم و نمیتونم آپدیتش کنم. آیا امکانش هست که برم از کافی نت دانلودش کنم و بعد تو خونه آپدیت کنم؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

خیلی ممنون دوست عزیز از این که راهنماییم کردید. رزولوشن بازی همونی میزارم که شما اشاره کردید ولی این مشکل رو داشتم. فکر کنم پیشنهاد قبلیتون رو عمل کنم بهتر باشه. فقط من تو خونه ای دی اس ال ندارم و نمیتونم آپدیتش کنم. آیا امکانش هست که برم از کافی نت دانلودش کنم و بعد تو خونه آپدیت کنم؟
    بله دوست من فقط باید توی کافی نت فایل دانلود شده رو توی یه سی دی کپی کنی بعد روی کامپیوترت اجراش کنی .(فقط به نظرم قبل از نصب درایور جدید قبلی رو به طور کامل پاک کنی بهتره باشه) .
    انشاءالله مشکلت حل میشه.

موفق باشی...
    Last edited by mehdy.z; 06-03-2009 at 03:07.

10. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

ببخشید من چند روز پیش یک گرافیک :
    1GB Nvidia Gforce 9500
    گرفتم ولی الان میبینم میگند ضعیفه . یعنی مشکلی توی بازیها ندارم ولی حرف دوستمون که میگفت :
    خوب سی پی یو و رمت که خیلی خوبه و به نسبت گرافیکت واقعا قویه ولی گرافیکت یه چیزی بین متوسط وخوب هستش(یعنی قدرتی ما بین 8600gt و 8600gts )حالا من نمی دونم شما بازی رو توی چه رزو لوشنی بازی میکنی ولی خوراک گرافیک شما 768*1024 هستش و اگه بخوای بالاتر بازی کنی ممکنه کم بیاره
    ولی اگه توی این رزولوشن هم دری کم میاری همون کاری بکن که بهت گفتم...
    بالاتر از این کارت دیگه چی هست ؟
    چرا یه چیزی مابین این دو هست ؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

ببخشید من چند روز پیش یک گرافیک :
    1GB Nvidia Gforce 9500
    گرفتم ولی الان میبینم میگند ضعیفه . یعنی مشکلی توی بازیها ندارم ولی حرف دوستمون که میگفت :

بالاتر از این کارت دیگه چی هست ؟
    چرا یه چیزی مابین این دو هست ؟؟؟؟؟؟

اگر چه اینجا جاش نیست ولی بازم میگم:
    اگه از اطلاعات سخت افزاری رو به صورت حرفه ای می دونی به این سایت:

کد:
    اگر هم زیاد در این موارد سر رشته نداری به این سایت یه سری بزن به طور کامل آمار دستت میاد:

کد:
    (کلا قدرت یک کارت به تریتب بستگی داره به تعداد ترانزیستور-کلاک هسته-پهنای باند-وتعداد واحد پردازش سایه اون و ...)

داره خودمونی میشه peyman-tr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    همين نزديكي ها

پيش فرض

سلام من توی نصب بازی sain row 2 مشکل دارم
    وقتی که برنامه team رو نصب میکنم این ارور رو میده
    steam.exe(main exception):unable toload library steam.dll
    روی دو تا ویندوز هم امتحان کردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •