تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 808 از 942 اولاول ... 308708758798804805806807808809810811812818858908 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,071 به 8,080 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

داره خودمونی میشه samira065's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

9

چی درست میشه؟ طرح زمستونی یعنی تا آخر زمستون دیگه!! اینم از بد شانسیه منه..
    تا اون موقع که من ایرانسل نداشتم ملت همه داشتن از طرحهای تابستونی و پائیزی استفاده میکردن.
    همینکه من اومدم گرفتم این طرح مزخرف زمستونی رو گذاشتن!!!
    آخه دیگه به چه دردی میخوره
    اگه بخوام انقدر پول بدم خوب مگه عقلم کمه که بیام ایرانسل بگیرم؟ دولتی بود دیگه..
    تازه کیفیتش هم 1000 بار بهتر بود و همه جا هم آنتن میداد
    اگه کسی خواست من میفروشمش...
    اینم ایمیلمه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    منظور شما از درست شدن چیه؟ یعنی میخوان دوباره مث قبلش کنن؟ یعنی ممکنه؟

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

یعنی میخوان دوباره مث قبلش کنن؟ یعنی ممکنه؟

نتیجه ی این طرح زمستون همه چیز رو معلوم می کنه.

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

حالا مکالمش شده ساعتی 600 تومن + 24000 تومن هزینه طرح با هر قبض یهنی به طور متوسط اگه آدم هفته ای 20 ساعت صحبت کنه هر سری میشه 96000 تومن و با 24 تومنش میشه 120.000 تومن!!!! شما خودت حاضری همچین کاری بکنی؟!

دوست عزیز شما اگه بخوای همینقدر مکالمه رو با همراه اول انجام بدید هر سری(2ماه) باید حدود 384 هزار تومن پول بدی! در صورتی که با ایرانسل و طرح طلایی سیمکارت دائمیش میشه 120 هزار تومن!(طبق گفته خودت)

ازاون گذشته شما فراموش نکن که برای خرید سیمکارت همراه اول چه قدر پول دادی و برای ایرانسل چه قدر!!!

راستی gprs خیلی بهتر شده نسبت به پاییز، هم کیفیتش هم قیمتش! پاییز هر کیلو بایت 15 ریال بود و پنجشنبه جمعه ها رایگان(و قطع!!!)

اما الان شنبه تا چهار شنبه صبح تا شب 5 ریاله( یک سوم قیمت قبل) و شبها از 12 تا 5:59 صبح و پنج شنبه جمعه ها فقط یک ریاله!!! واقعا عالیه!!!

چون نه اونقدر ارزونه که بعضی ها بخوان باهاش فیلم دانلود کنن(چون دانلود یه فیلم 700 مگابایتی در شب میشه حدود 70 هزارتومن در صورتی که دی وی دیش تو بازار 1000تومنه!) و از طرفی برای اون کسانی که میخوان ایمیل یا آفلاین چک کنن واقعا عالی و مقرون به صرفه ست! زنده باید ایرانسل با این طرح های کارشناسی شدش!!!
    Last edited by blackhero; 27-12-2007 at 17:46.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

7

چقدر؟؟؟؟!!
    Last edited by samira065; 27-12-2007 at 17:48.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

7

آخه تا کی؟ چقدر باید صبر کنم؟ وقتی زمستون تموم شد و بهار اومد؟
    یعنی من باید 3 ماه دیگه صبر کنم که ببینم نتیجه طرحشون چی میشه؟!!
    آره دیگه...
    بزک نمیر بهار میاد / کمبزه با خیار میاد!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من Gprs نمیخوام که.. خوب اون رو ارزونش نکنن
    بعدشم حرفی که شما میزنی درست اما به کیفیت همراه اول هم نگاه کن! همه جا و تو همه شهرا آنتن میده.. دیگه همه میدونن که حرف اول رو میزنه
    اما ایرانسل چی؟ حتی تو شبکه خودش هم خوب خط نمیده و خط رو خط میشه دیگه چه برسه به بقیه خطها!!
    تو این مدت از بس خط رو خط شده من با خیلیهای دیگه آشنا شدم!
    جاهای دیگه هم که دور آنتن رو باید خط کشید!
    تنها نزیتش همین قیمتش بود که اون رو هم خراب کرد! دیگه چی داره!!!
    اینم درسته که با دولتی گرونتر میشه اما بازم هزینش زیاده نصف اینم باشه مگه آدم خله که بیاد اینقدر پول بده؟
    بهترین طرحشون همون طرح طلائی دائمی قبلی بود.. مجانی مجانی هم نبود با هر قبض از هر نفر 30 تومن میگرفتن خوب بود دیگه تازه اگه مشترک تماس با خطهای دیگه داشت بابت اونم پول میگرفتن
    هم به صرف اونا بود هم مشتری
    اما ایرانسل با این طرح زمستونیش واقعا گند زد!!!!!!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

13

خوب كساني كه سيم كارت ايرانسل دارن چه اونايي كه دايمي دارن و چه اونايي كه اعتباري دارن ميتونن يه سيم كارت اعتباري هديه بگيرن
    الان بهتون ميگم چي كار كنيد
    خب اول بايد ثبت نامتون كامل باشه يعني نام و آدرس و...در شركت ايرانسل ثبت شده باشه و كپي شناسنامتون هم فكس كرده باشيد و يا در موقع به نام زدن كپي شناسنامتون رو در پروندتون داشته باشيد تا ثبت نامتون در شركت ارانسل كامل فرض بشه
    اگر ثبت نامتون كامله شماره ي خط ايرانسلتون رو به شماره ي 138 اس ام اس ميكنيد يعني در اس ام اس فقط شماره ايرانسلتون رو مينويسيد و به 138 ميفرستيد. بعد چند لحظه از 138 به شما جواب مياد كه سيم كارت هديه ظرف 3 هفته به آدرسي كه ثبت كرديد ميرسه و يه كد پيشتازه به شما داده ميشه به شما كه اگه سيم كارت به شما نرسيد بايد به پست مراجعه كنيد يعني شما ميتونيد طلبكار هم بشيد
    اگه ثبت نامتون كامل نباشه به شما جواب داده ميشه كه شماره صحيح نيست.
    در ضمن شما ميتونيد شماره ي هر كس ديگه اي رو هم به 138 اس ام اس كنيد شماره ي هر كس رو بدين به اون كس هديه فرستاده ميشه.
    خب متوجه شدين؟
    موفق باشين در ضمن هديتون مبارك
    حالت خوبه؟ 138 که مال پیگیریه سیمکارت هدیه ی کساییه که روز مادر یا پدر ایرانسل خریدن.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

بعدشم حرفی که شما میزنی درست اما به کیفیت همراه اول هم نگاه کن! همه جا و تو همه شهرا آنتن میده.. دیگه همه میدونن که حرف اول رو میزنه
    اما ایرانسل چی؟ حتی تو شبکه خودش هم خوب خط نمیده و خط رو خط میشه دیگه چه برسه به بقیه خطها!!
    تو این مدت از بس خط رو خط شده من با خیلیهای دیگه آشنا شدم!
    جاهای دیگه هم که دور آنتن رو باید خط کشید!
    تنها نزیتش همین قیمتش بود که اون رو هم خراب کرد! دیگه چی داره!!!
    اینم درسته که با دولتی گرونتر میشه اما بازم هزینش زیاده نصف اینم باشه مگه آدم خله که بیاد اینقدر پول بده؟
    بهترین طرحشون همون طرح طلائی دائمی قبلی بود.. مجانی مجانی هم نبود با هر قبض از هر نفر 30 تومن میگرفتن خوب بود دیگه تازه اگه مشترک تماس با خطهای دیگه داشت بابت اونم پول میگرفتن
    هم به صرف اونا بود هم مشتری
    اما ایرانسل با این طرح زمستونیش واقعا گند زد!!!!!!!!!!
    دوست عزیز نظرات شما محترم ولی اگه یکمی فکر کنی متوجه میشی که کسی شما رو مجبور به خرید سیم کارت ایرانسل نکرده بود شما خودت خریدی
    ما که کاملا راضی هستیم و دولتی رو تو پارکینگ گذاشتیم والبته خوشحال تر که طرح ها جمع شده

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من رو حساب طرح طلائیش اومدم گرفتم. حتی چند روز قبل هم رفتم نمایندگی ایرانسل که سر خیابون بهشتیه

سوال کردم اما نامرد هیچی نگفت که تو طرح زمستونی قراره چه افتضاحی به بار بیارن و الکی لبخند زد گفت بله

بله ...!!!!!

تمام مکالمات و مسیج های شما داخل شبکه کاملا رایگانه!!! فقط با هر قبض 30 هزار تومن میدید!

منم گرفتم اما امروز فهمیدم که ایرانسل چه کلاهی سرم گذاشته!!

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

واقعا مفت خوری تا کی؟؟؟؟؟؟؟؟

قابل توجه کسانی که ایرانسل را فقط و فقط به خاطر مکالمه مجانی خریدن

باید عرض کنم که همین الان در اولین فرصت سیم‌کارتشون را بفروشن چون دادن مکالمه مجانی در ایران فایده نداره و خیلیا جنبه‌ی اونو ندارن و بعید میدونم که دیگه این طرح مسخره پاییز و تابستون را تکرار کنه

من نمیدونم ایرانسل کی گفته من همیشه طرح مکالمه و پیام کوتاه مجانی میدم؟؟؟؟؟؟اون فقط برای یه دوره‌ی خاص بود (تو تبلیغاتش هم میگفت که جشنواره‌ی پاییزی نمیگفت وجشنواره‌ي همیشگی!!!!!!!)

پس سعی کنید به جای داد و قال کردن برن سیم کارتشون را بفروشن و یه 350 تومن پول بدن یه همراه اول بخرن و با قیمت دقیقه ای 76 تومن (برای شهرستان) مکالمه کنن و هیچ تخفیفی نداشته باشن و خلاصه لذت ببرن (راستی هیج وقت هم این جمله مشترک در دسترس نمیباشد را نخواهند شنید)

شما نمیخواین ولی خیلیا نیاز دارن به GPRS مثل من که خیلی از زمانم را که بیرون هستم وبه اینترنت دسترسی ندارم از این سرویس استفاده میکنم

پایان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •