ring of basiliusبه خودت و یارات ارمور و مانا ریجن می ده
ring of basiliusبه خودت و یارات ارمور و مانا ریجن می ده
جواب ها:
1-1.
+6 دمیج
+1 آرمور
مانا رگن آئورا: به خودت و یارات = +0.65 تو رنج 900
آرمور آئورا: به خودت و یارات = +2 تو رنج 900
*** اگه تو حالت normal باشه به همه آئورا می ده، اگه رو hero باشه هم که فقط به hero ها می ده.
2-1.
+9 به استرنج، اگیلیتی، اینتلیجنس
+9 دمیج
آئورا: به خودت و یارات = +5 اتک اسپید - +5 موو اسپید تو رنج 900
اکتیو: +10 اتک اسپید و 10 موو اسپید برای 6 ثانیه به تمومه یونیت هایی تحت کنترل شماست (و خودتون!)، COOLDOWN=30sec
2.
+70 اتک اسپید
+24 دمیج
اکتیو به این صورته که میندازیش رو خودت یا یارات بعد هروقت اون کسی که اینو روش انداخت دمیج بخوره 20% چنس وجود داره که یه رعد به اون کسی که بهش دمیج داد و 2 تا از دشمنایی که نزدیکشن بخوره.
3.
اگه اصلا شارژ نداشته باشه وقتی یه هیرو از دشمن تو رنج 1400 می میره 2 تا شارژ می شه، اگه شارژ داشته باشه فقط 1 دونه شارژ می شه. اگه رو دشمن بزنی تو 10 ثانیه 150 تا دمیج می خوره، اگه رو یارات بندازی تو 8 ثانیه 400 تا هیل.
+3 Armor.....+6 دمیج
+1 آرمور
مانا رگن آئورا: به خودت و یارات = +0.65 تو رنج 900
آرمور آئورا: به خودت و یارات = +2 تو رنج 900
*** اگه تو حالت normal باشه به همه آئورا می ده، اگه رو hero باشه هم که فقط به hero ها می ده.
نه داداش، آرمور +1، اون 2تا دیگه از آئورا می یاد.
ببین، فقط کلا 3تا آرمور میده، 1 دونش فقط ماله خودته، 2 تاش ماله تو و یارات ok؟
دوستان ممنون از پاسختون
من نرم افزار dota key ورژن 1.4.0.2.8 را دانلود کردم مشکل من فقط کار نکردن اسکیل ها در این نرم افزار هستش مگر نه
قسمت چت اینورتوری درست کار میکنه ولی اسکیل ها عمل نمیکنه دکمه اسکیل ها را به ترتیب با y u i p تنظیم کردم نرم
افزار هم اکتیو هستش ولی اسکیل ها کار نمکنه ( در ضمن من از war key استفاده میکنم خیلی راحته ولی بعضی گیم نتها
فقط dota key دارن میخوام یاد بگیرم کار با هاش بازم ممممممممممممممممممممممممم مممممممممنون
تا حالا کار نکردم، همون warkey که خیلی بهتره.
عزیز اگه لول گارنا شما ۲۵ هست , میتونی ۱ کلن بسازی
کسی پایست کلن بسازیم؟ من تقریبا 25م. یعنی آخرای 24.
برای تیم لول هم مهمه؟؟؟؟؟؟
من لول 10
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)