تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 808 از 3347 اولاول ... 30870875879880480580680780880981081181281885890813081808 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,071 به 8,080 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه ghasem402's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

جالبه توی این ته مونده بستم یه خورده دانلود کردم یه چیز عجیب شایدم طبیعی می بینم توی تری جی سرعت دانلودم همیشه بیشتر از 4 جی بود مثلا اگر تری جی 999 بوده سویچ کردم 4 جی شده 750 البته سیگنال تری جیم منهای 75 و 4 جی منهای 91 دی بی ام هست. ایا شما هم تجربه مشابه داشتید؟ یعنی به قدرت سیگنال برمی گرده؟ آیا ایرانسل برنامه ای برای تقویت سیگنال نسل چهار هم داره؟
    نسل 3؟نسل 4؟ ایرانسل؟تعرفه؟گرونی؟

نسل دورو کاری کنن وصل شه جا ما ما راضی ییم بعد گرون کنن

بازم دم همراه اول گرم حداقل داره نسل 3 و4 فعال میکنه ولی نسل دومش قطعی نداره

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

این ایرانسل هم مسخرشو در اورده.
    شهر ما چند ماهه نمیدونم به چه دلیل هر روز از ساعت 10 صبح به بعد سرعت رو 1مگ محدود میشه!!

3. 3 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

شهر ما چند ماهه نمیدونم به چه دلیل هر روز از ساعت 10 صبح به بعد سرعت رو 1مگ محدود میشه!!
    چون میدونه شما جنبه استفاده ندارید و زبونم لال میخوای استفاده بد بکنی، قمقمی ولی چون نیت من خالصه برا من 21 مگ سرعت میدن
    Last edited by fanoostalaei; 29-12-2014 at 12:11.

5. 6 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض huawei E5375

اینم ته بستم. بعدشم بریم کشکمون بساویم بسته تموم شد. نداریم

محتوای مخفی: تری 1 

محتوای مخفی: تری 2 

محتوای مخفی: 4 جی 

محتوای مخفی: ای دی اس ال فکستنیم امروز پینگش خیلی خوبه 

محتوای مخفی: huawei e5375 

محتوای مخفی: شات دیگه از مودم 
    Last edited by ak313; 29-12-2014 at 15:37.

7. 3 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

بسته 24 گیگ ماهانه هم که نداره فقط روزانه داره اینم از اطلاع رسانی جناب ایرانسل
    24 گیگ شبانه؟
    داره آقا 10 تومن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام
    دوستان یه چیزی این وسط خیلی مشکوکه، هر آدم خنگی هم باشه میدونه که اگه یک دفعه قیمتاشو ببره بالا اعتراضات گسترده ای ایجاد میشه و موجی عظیم علیه اون ایجاد میشه، حالا وقتی که رقیب هایی هم داشته باشه که خیلی پایین تر از قیمت خودش دارن سرویس میدن، و در دراز مدت ممکنه باعث ورشکست شدن یک شرکت بشه، حالا ایرانسل دقیقا اینا رو میدونسته و حتما با این روش میخواسته کاربرا رو جلو وزارت ارتباطات قرار بده تا به این وسیله چیزهایی رو از وزارت مطالبه کنه، فکرش رو بکنید که با این اقدام ایرانسل دو اپراتور دیگه هم ازین حرکت پیروی کنن، حالا این موقع ایرانسل بیاد برگ برندشو رو کنه چه اتفاقی میوفته؟
    هر چند که نمیشه به نیت اینا پی برد، ولی قطعا انتظار این حرکت رو داشتن و خودشونم میخوان ازین حرکت به نحو احسن استفاده ببرن، چون این دلیل خوبی نیست که چون قیمت مصرف آزاد پایین اومده بسته ها رو دو برابر کرد، چون رایتل خیلی قبل تر داشته با همین تعرفه آزاد کمتر از ۱ ریال خدمات میداده، پس نمیشه گفت به این دلیل اینکارو کردن

Sent from my PAP5500DUO

10. 2 کاربر از mcuteangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من نسبت به ایرانسل گفتم همچین چیز شاخی نیست... بله شما دوست داری با کره شمالی حساب کن ولی من با میانگین جهانی حساب کردم... شمایی که 300 را خیلی زیاد میدونی نباید انتظاری داشته باشی که سرعت نت کشور بیشتر از این بشه
    اقای اخر فروم باز، برای یه سرویس موبایلی همچین سرعتی کفایت میکنه ، شما که میانگین جهانی رو میگی پس یه سر برو تو یوتوب و تست سرعت های اپراتور های خارجی رو ببین چه سرعت های مسخره ای دارن .
    اینترنت کابلیشون اما متفاوته ، همین الان هم که دارم این چیزارو برای شما مینویسم یه خط اینترنت 16 مگ زیر دستمه ( لود بالانس دو تا خط 8 مگ های وب ) فکر هم نمیکنم خط اینترنت شما مثل من باشه

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

چون میدونه شما جنبه استفاده ندارید و زبونم لال میخوای استفاده بد بکنی، قمقمی ولی چون نیت من خالصه برا من 21 مگ سرعت میدن
      محتوای مخفی: ....... 
    نه که تو خودت خیلی استفاده خوب میکنی .نزار پشت صحنه تستات رو بریزم بیرون(شوخی)

========

طبیعیه که سرعتت بالا باشه چون پهنای باند تبریز خیلی زیاده و مسئولین شهرتون انصافا کم نمیزاره تو مسئله دیتا...
    Last edited by and-roid2; 29-12-2014 at 12:55.

13. 4 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza2kn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    عجبستان سفلا!

پيش فرض

تورو خدا مشکلات ملت رو!
    شوما یه سر بیا ببین من خیلی وقتا تو دانلود یه فایل 5 مگی میمونم ، بعد خدات رو به صورت مرتب هر 8 ساعت یکبار شکر کن

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

تورو خدا مشکلات ملت رو!
    شوما یه سر بیا ببین من خیلی وقتا تو دانلود یه فایل 5 مگی میمونم ، بعد خدات رو به صورت مرتب هر 8 ساعت یکبار شکر کن

موفق باشید

داداش این بهترین حالتش بود که گفتم
    و گرنه وضعیت منم چندان فرقی با شما نداره.حتی یه سایت هم از این ساعت به بعد به خوبی نمیتونه باز کنه.

16. 3 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •