نسل 3؟نسل 4؟ ایرانسل؟تعرفه؟گرونی؟
نسل دورو کاری کنن وصل شه جا ما ما راضی ییم بعد گرون کنن
بازم دم همراه اول گرم حداقل داره نسل 3 و4 فعال میکنه ولی نسل دومش قطعی نداره![]()
نسل 3؟نسل 4؟ ایرانسل؟تعرفه؟گرونی؟
نسل دورو کاری کنن وصل شه جا ما ما راضی ییم بعد گرون کنن
بازم دم همراه اول گرم حداقل داره نسل 3 و4 فعال میکنه ولی نسل دومش قطعی نداره![]()
این ایرانسل هم مسخرشو در اورده.
شهر ما چند ماهه نمیدونم به چه دلیل هر روز از ساعت 10 صبح به بعد سرعت رو 1مگ محدود میشه!!![]()
چون میدونه شما جنبه استفاده نداریدو زبونم لال میخوای استفاده بد بکنی، قمقمی
ولی چون نیت من خالصه برا من 21 مگ سرعت میدن
![]()
Last edited by fanoostalaei; 29-12-2014 at 12:11.
اینم ته بستم. بعدشم بریم کشکمون بساویم بسته تموم شد. نداریم
محتوای مخفی: تری 1
محتوای مخفی: تری 2
محتوای مخفی: 4 جی
محتوای مخفی: ای دی اس ال فکستنیم امروز پینگش خیلی خوبه
محتوای مخفی: huawei e5375
محتوای مخفی: شات دیگه از مودم
Last edited by ak313; 29-12-2014 at 15:37.
24 گیگ شبانه؟
داره آقا 10 تومن
سلام
دوستان یه چیزی این وسط خیلی مشکوکه، هر آدم خنگی هم باشه میدونه که اگه یک دفعه قیمتاشو ببره بالا اعتراضات گسترده ای ایجاد میشه و موجی عظیم علیه اون ایجاد میشه، حالا وقتی که رقیب هایی هم داشته باشه که خیلی پایین تر از قیمت خودش دارن سرویس میدن، و در دراز مدت ممکنه باعث ورشکست شدن یک شرکت بشه، حالا ایرانسل دقیقا اینا رو میدونسته و حتما با این روش میخواسته کاربرا رو جلو وزارت ارتباطات قرار بده تا به این وسیله چیزهایی رو از وزارت مطالبه کنه، فکرش رو بکنید که با این اقدام ایرانسل دو اپراتور دیگه هم ازین حرکت پیروی کنن، حالا این موقع ایرانسل بیاد برگ برندشو رو کنه چه اتفاقی میوفته؟
هر چند که نمیشه به نیت اینا پی برد، ولی قطعا انتظار این حرکت رو داشتن و خودشونم میخوان ازین حرکت به نحو احسن استفاده ببرن، چون این دلیل خوبی نیست که چون قیمت مصرف آزاد پایین اومده بسته ها رو دو برابر کرد، چون رایتل خیلی قبل تر داشته با همین تعرفه آزاد کمتر از ۱ ریال خدمات میداده، پس نمیشه گفت به این دلیل اینکارو کردن
Sent from my PAP5500DUO
اقای اخر فروم باز، برای یه سرویس موبایلی همچین سرعتی کفایت میکنه ، شما که میانگین جهانی رو میگی پس یه سر برو تو یوتوب و تست سرعت های اپراتور های خارجی رو ببین چه سرعت های مسخره ای دارن .
اینترنت کابلیشون اما متفاوته ، همین الان هم که دارم این چیزارو برای شما مینویسم یه خط اینترنت 16 مگ زیر دستمه ( لود بالانس دو تا خط 8 مگ های وب ) فکر هم نمیکنم خط اینترنت شما مثل من باشه
محتوای مخفی: .......
========
طبیعیه که سرعتت بالا باشه چون پهنای باند تبریز خیلی زیاده و مسئولین شهرتون انصافا کم نمیزاره تو مسئله دیتا...
Last edited by and-roid2; 29-12-2014 at 12:55.
تورو خدا مشکلات ملت رو!
شوما یه سر بیا ببین من خیلی وقتا تو دانلود یه فایل 5 مگی میمونم ، بعد خدات رو به صورت مرتب هر 8 ساعت یکبار شکر کن
موفق باشید![]()
داداش این بهترین حالتش بود که گفتم
و گرنه وضعیت منم چندان فرقی با شما نداره.حتی یه سایت هم از این ساعت به بعد به خوبی نمیتونه باز کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)