پشتیبانی اصلی.20-30بار تلفنی و 4بار حضوری
پشتیبانی اصلی.20-30بار تلفنی و 4بار حضوری
دقیقا راس ساعت2 شب سرعتم میشه 20-25کیلوبایت برا شما هم اینجوره یا شبانه منو محدود کردن؟
یه روش خاصی داره :-D
وقتی با پشتیبانی صحبت میکنی باید قاطع باشی و اطلاعاتت از پارامترهای مهم ADSL و اینترنت بیشتر از پشتیبانی باشه، چون بعضی اوقات واقعا چرت میگن و یه چیز رو با اعتماد به نفس به یه چیز نامربوط دیگه ربط میدن.
مثلا تو همین قضیه ای که آپ/داون رو از ۱۰۲۴/۲۵۶ به ۲۰۴۸/۲۰۴۸ تغییر دادم، بش گفتم آپ استریم داره بصورت سخت افزاری باعث محدودیت آپلود و بالا رفتن پینگم میشه، یه ساعت درباره ی ضریب اشتراک حرف زد، یه چیز بی ربط.
بعدش اکانتینگ رو با پهنای باند قاطی کرد، دوباره روشنش کردم قضیه رو و... تا اسمم رو نوشت و طوری شد که فرداش بدون تماس دوباره، کارم راه افتاد. ;-)
حالا شما مثلا باید زنگ بزنی بگی سرویس ۱مگ محدود، چقدر باید باشه سرعت.آپلودش؟
احتمالا میگه ۲۵۶ یا ۵۱۲.
بش بگو پهنای باند آپلود سخت افزاریم یا همون آپ استریمم رو روی ۲۰۰ بستید و چون سرعت آپلود توی اکانتینگ بیشتر از آپ استریم منه، من اگر به حداکثر سرعت آپلودم برسم(توی بازی های آنلاین زیاد اتفاق میفته-یا توی آپلود به هاست) پینگم از ۲۰۰ میره روی ۳۷۰۰-۳۸۰۰ و تا وقتی که آپلود تموم نشده همینطور میمونه.
(اگر خواستی خودت عملی این رو بررسی کن، یه فایل بذار یه جایی آپلود بشه، وقتی سرعت به حداکثر رسید، چندتا پینگ بگیر حین آپلود، البته این قضیه برای دانلود محسوس تره).
بعدش بگو که لطف کنن که به واحد دیتا بگن که آپ استریم و داون استریم رو روی فرضا ۵۱۲ کیلو و ۲مگ بذارن. بعدش اگر گفت که سرویسی که خریدی ۱مگ هست، بش اکانتینگ رو توضیح بده :|
در مرحله ی آخر ممکنه بگه چون شما سرویس ۲ مگ نداری، همین برات کافیه، بش بگو میخوام ۲مگ تمدید کنم ماه آینده.
ولی در کل بهتره که بیشتر مانورت سرت قضیه ی افزایش پینگ با محدودیت آپ استریم باشه.
چک کردی ببینی میتونی با اکسین وارد حساب کاربریت بشی؟
سعی کن شب ها زنگ بزنی، معمولا زن های وراج صبح هستن و به هیچ صراطی مستقیم نمیشن.
ببینیم چی میکنی.
Sent from my Xperia Mini using Tapatalk 4
من به غیر از اختلالات سراسری، همیشه ۱۳۰+ خدا رو شکر.
ممنون از راهنمایی هات.والا این چند بار اخر که زنگ زدم میگفت همینه که هست و اصلا چکش هم نمیکرد اما دوباره تماس میگیرم و ولشون نمیکنم باید یه راهی پیدا کنم که برگردم ضحی یادمه وقتی از ضحی 2مگ داشتم دان استریمو رو همون 2مگ بسته بودن به پشتیبانی گفتم رو 2مگ بستین واسم و حق خودمو نمیده گفت پورتتون بستس مودمو روشن کن درستش کنم مودمو روشن کردم بعد از 10 دقیقه دیدم دان استریممو رو 3مگ بستن اما این لامصبا نمیدونم چه جور ادمایین که اصلا حرف حساب حالیشون نمیشه
Last edited by farshad0123; 19-10-2013 at 02:55.
حالا اگر کارت راه افتاد، اون حسی بت دست میده که موقع کشتن رییس بازی ها بت دست میده :-D
ایشاا... درست میشه.
من صحبت کردم ولی اگر پشتیبانی اواسیسه پس دفترش کجاست ؟
iهمیشه بازه یا بعضی وقتها حال میده بهت ؟
برنگردی ضحی بهتره .اولا که دیگه ضحی وجود نداره و تغییر کرده نمایندگیش ثانیا اون نمایندگی سابقه داره و مرتبا عوض میشه میری میگیری بعد یهو میبینی پورتت رو داده دست همراه اول
از این به بعد ماناماد رو بی خیال شو و به جاش در درجه اول با اکسین تماس بگیر و اگر گفت پورتت پیش ما نیست 3036 رو بگیر یکم طول میکشه ولی جواب میدن من همیشه 3036 رو میگیرم .ماناماد رو بی خیال شو ...
چرا پینگ مخابرات مثل قبل نیست ؟ روزی که گرفتم 26 بود الان شده 55 تا 65 چه خبره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)