نه متاسفانه
نه متاسفانه
بابا ما رو که ناامید کردی رفت من الان خودمو از پشتبوم میندازم پایین لا اقل بگو کودومارو باید عوض کنم.![]()
دوست عزیز نیازی نیست خودت رو از پشت بوم بندازی پایین اگه گیم خور هستی به جای اینکه کلی خرج کامپیوتر بکنی می تونی کنسول XBOX360 بخری. بازی GTA IV روی PC جواب نمیده هرچقدر هم که کامپیوتر رو تقویت می کنی بازم با اشکال روبرو می شی دلیلش هم ساده هست بازی از روی XBOX360 پورت شده و چون خوب این کار انجام نشده اجرای بازی همراه با انواع و اقسام مشکلات هست مگه اینکه از کنسول خوشت نیاد و بخوای حتما کامپیوتر رو ارتقا بدی برای این کار باید یه 300 - 400 تومنی مایه تیله بکنی البته با هزینه کمتر هم می تونی بازی کنی ولی نه در کیفیت مطلوب و در حد کنسول. پس سعی کن انتخاب درستی بکنی تا بعدا افسوس نخوری.
موفق و پیروز باشی![]()
خوب دوست عزیز شما فکر میکنی خرید xbox 360 از ارتقا کامپیوتر پولش کمتر میشه؟در ضمن این همه آدم که اومدن بازی کردن چین پس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
آره.با این سیستمی که تو داری باید بالای 400 خرج کنی شایدم بیشتر.ولی میتونی بری یه 360 بخری نزدیک 290 تومن.بعد میشینی و از بازی کردن لذت میبری.خوب دوست عزیز شما فکر میکنی خرید xbox 360 از ارتقا کامپیوتر پولش کمتر میشه؟
مگه نمیگفتن از روی PS3 پورت شده؟؟؟!!!بازی از روی XBOX360 پورت شده
راستی میگن نسخه ps3 نورپردازی بهتری داره،درست میگن؟؟
شما باید یک حالی به این سیستم بدی....cpu شما برای این بازی ضعیفه...همچنین رم کامپیوتر شما...
اگه میخوای حتما اون رو بازی کنی پس یک خرجی می افته روی دستت...یا میخوای ارتقاء سیستم بده یا این که یک کنسول بگیر
...........
من با این سیستم میتونم راحت بازی کنم یا نه:
cpu:core 2 due 2.13
ram:2 gig 800
vga:4850
اصلا این بازی رو با هیچ سیستمی نمیشه راحت بازی کرد.مگه اینکه یه سری کار باید انجام بدی ببینی میشه یا نه.
کلا نسخه pc مشکل داره و به نظر من روی pc اصلا ارزش نداره نصب کنید.
خیر از روی X360 پورت شده دوست عزیز
100٪ تائید میشه سیستم های خانگی قوی هر چقدر هم که fps بالایی توی بنچ مارک بگیرن در حین بازی به دلایلی دچار افت فریم و مسائل عجیب غریب میشن. صحبت سر این نیست که سیستم های قوی نمی تونن به خوبی اجرا کنن. چرا می تونن ولی 100 تا مانع وجود داره که هر لحظه بالقوه هست که پیش بیاد. چون خشت اول رو بنا کج نهاده بازی بد پورت شده و تا ثریا کج رفته و هیچ چیزی نمی تونه این حفره رو پر کنه و از بین ببره. در کل همه اینها برای اون کسانی هست که حساس هستند به فرض خود من 3 بار دقیقا بازی رو تموم کردم Story ش رو و هر 3 بار هم برای جلوگیری از افت فریم در کمترین حد و کیفیت ممکن بازی کردم. با سیستمی که وارهد رو روی نرمال خیلی راحت می تونم بازی کنم این بازی رو که کیفیت پایین تری نسبت به کرایزس داره.
فقط آرزو می کنم شماره بعدی GTA برای PC مجزا ساخته بشه و گیم پد های کامپیوتر بهش بخوره و بشه Remap کرد. در واقع یک GTA San Andreas پیشرفته رو ببینیم.
Last edited by Spaniuly; 06-10-2009 at 21:03.
از دوستان عزيز ملتمسانه كمك ميخوام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)