تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 808 از 1746 اولاول ... 3087087587988048058068078088098108118128188589081308 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,071 به 8,080 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    ---

پيش فرض

بسیار عاLee
    آقا اگر داستان و مطلب دیگه ای در مورد این چمپا و رابطه هاشون به فارسی هست لینک کنید.

داره خودمونی میشه xSoushiantx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

رابطه چمپیونا :
    آبی: فامیل
    سبز:دوستانه
    نارنجی:دشمن
    صورتی:عاشقانه
    سیاه:غیره
    زرد: الف->ب الف استاد ب
    نقطه چین: احتمال داده میشه
    خط خطی: ...

مربوط به پچ Lissandra
    عکس اصلی و بزرگتر در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
    Last edited by xSoushiantx; 28-08-2013 at 08:15.

3. 4 کاربر از xSoushiantx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ali_parlous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تیران P:

پيش فرض

سلام
    دوستان یه سوال , این 10 تا بازی اول رنکد رو چنتاش رو ببری خوبه ؟ هر 10 تارو باید برد تا گلد بشی ؟

کلا یکم ترتیبش رو توضیح بدید ممنون میشم
    من رفیقم از 10 تا 7 تا وین داشت رفت سیلور 2، انشاالله 10 تا ببری گلد میری

5. این کاربر از ali_parlous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تیران P:

پيش فرض

ببین 5 ب 5 که می شد دیدی که 2 تا تیم هی وا میستن پوک می کنن یا منتظر یکی که فایتو شروع کنه
    این بلیتز ما هم نمی دونم از بین اون همه کریپ و چمپ این چیزا گالیو رو می کشید وسط ما گالیو هم زارت اولتی 4 تامون می مردیم خودش در میرفت
    2 3 بار این کارو کرد دیگه گالیو هه بلد شده بود یارا و کریپا وسط لین بودن این میرفت جدا وامیستاد بلیتز هوکش کنه
    هوکش که میکرد ما هممون فلش و گست و این چیزا در می رفتیم
    لا مصب 2 3 بار این گالیو رو کشید هیچ کی فکرشو نمی کرد
    داداش خب ایت blitz ای که شما داری میگی ریده کجاش بازیش خوب بوده؟؟ از همون نوب ها بوده که رفتن دیاموند دیگه اندازه خر بارشون نیست.

7. 2 کاربر از ali_parlous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pancha73's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

می دونی کیا خر شانسن؟ اون هایی که با 10 تا وین رفتم 'gold چون بعد 10 تا division شما مشخص میشه، من خودم یه رفیق دارم لول 60 بود یعنی تازه 30 شد . یه 10 دست بازی کرد 9 تا وین گرفت رفت گلد با 60 win normal و 10 تا ranked.
    تازه الان هم دیگه بازی نمی کنه. بعد این آقایون با دوزار شانس رفتم گلد و سیلور نمی دونن یه مشت آدم بدشانس مثل من تو برونز گیر کردن و نمی تونن بیان بالا.
    همین دیروز LP 97 بود که برم برای Bronze 3 سه دست رفتم هر دست 1 afk داشتیم، 2 دستم 1 troll که میرفت از قصد میمرد. الان LP شده 10 دوباره. خدا شانس بده داداش به شما گلد ها و سیلور ها.
    فقط صداتون در نیاد که دلم خیلی پره از شانس شما که با یاری خدا تخمی تخمی رفتین گلد و سیلور و دری وری هم میگین.

هر کسی خواست state منو چک کنه ID منو داره میانگین kill 9.4/dead 6/assist 7.9

من تا حالا 50 تا از این دیاموند ها رو چک کردم خیلی خوب بودن 5/5/5 بودن پس لطفا آقایون دیاموند، پلات، گلد و سیلور هر موقع تونستی به state من برسی و تو تیم خودت مهم ترین فرد باشی (حتی وقتی ساپورتی) بیا اینجا با هم صحبت کنیم.

واقعا این ریوت رید با این leauge system سیزن 3 واقعا رید
    هر آدم دوزاری با 10 تا وین اول Ranked رفت گلد ما اینجا موندیم.
    البته score ملاک pro بودن نیست چون خیلی ها بیشتر supp میگیرن در نتیجه نباید توقع داشت score بالا داشته باشن,ملاک pro بودن فقط اینه که ببینی طرف تو بازی چطوره و چطور بازی میکنه یعنی تیپ بازی کردنش ملاک هست البته از نظر من
    فكر نميكردم كسى باشه آى دى منو ندوته EUNE: Soushiant
    ااااا این دادا soushiant خودمون دیگه من تضمین میکنم که این اقا pro هست راستی ali_parlous اگه میتونی بیا east با هم بریم Play ,من به 1 premade نیاز دارم ,من silver بازی میکنم اما نمیتونم up شم تو league به دلیل همین هم تیمی های نوب,امروز 6ام شهریور رنک زدم vampi 73 شاهد هست adc مون چی بود دیگه و منه بیچاره چطور خودمو پاره کردم تا بازی و ببریم ولی نشد,راستی دادا soushi صبح ها بیا لول با هم play کنیم
    Last edited by pancha73; 28-08-2013 at 10:01.

9. این کاربر از pancha73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه msgcpp's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Freljord

پيش فرض

رابطه چمپیونا :
    آبی: فامیل
    سبز:دوستانه
    نارنجی:دشمن
    صورتی:عاشقانه
    سیاه:غیره
    زرد: الف->ب الف استاد ب
    نقطه چین: احتمال داده میشه
    خط خطی: ...

مربوط به پچ Lissandra
    عکس اصلی و بزرگتر در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
    taric ---- ezre
    diana ---- leona

OMG
    یا پیغمبر ...

11. 3 کاربر از msgcpp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

جایگزینی واسه lolskins هست دوستان؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    وای خدا این جایزه های آخر فصل رو که ریوت اعلام میکنه عجب احساسی به آدم دست میده
    کمتر از سه ماهه دیگه این فصل لیگ هم تمام میشه و من دو سال میشه که دارم بازیش میکنم ولی انصافا هنوز از ریوت و این بازی خسته نشدم به خاطر نوآوری هاش.
    مثلا تا قبل اینکه اسپکت بیاد، من همیشه وقتی بازی برادرمو تماشا میکردم به خودم میگفتم کاش میشد ریوت یه سیستمی بزاره که بشه بازی دیگران رو تماشا کرد.(باور کنید خیلی وقتا من از تماشای بازی دیگران بیشتر از خود بازی لذت میبرم) جالب لینجاست که یه ماه بعدش ریوت سیستم اسپکت specte رو معرفی کرد.
    من از این دست خواسته ها خیلی داشتم که بدون اینکه به خودم زحمت بدم و با ساپورت در میون بزارم خودشون برآورده شدن.
    کسایی که خیلی وقته این بازیو انجام میدن میدونن که اگه 6 ماه بازی نکنن وقتی برگردن انگار با یه بازی جدید روبه رو شدن بس که نوآوری هم تو سیتم بازی و هم چمپای جدید داره.
    من عاشق ریوت و این بازیم
    (همینجا اعلام میکنم پدر بنده به هیچ عنوان رئیس شرکت ریوت نیست )

---------------------------------------------------------------------------

آقا ریوت میگه برای پلیرهای گلد و بالاتر اسکین Victorious Champion رو بهمون میده.منظور از این Victorious Champion چیه؟
    1-چمپی که آخرین رنکو باهاش بردیم
    2-چمپی که بیشترین رنکو باش بازی کردیم
    3-چمپی که بیشترین درصد برد رو باش داشتیم
    4-سرکاریه! ریوت داره دروغ میگه!
    5-هیچ کدام!
    Last edited by mey123; 28-08-2013 at 12:16.

14. 2 کاربر از mey123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال GL & HF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    وای خدا این جایزه های آخر فصل رو که ریوت اعلام میکنه عجب احساسی به آدم دست میده
    کمتر از سه ماهه دیگه این فصل لیگ هم تمام میشه و من دو سال میشه که دارم بازیش میکنم ولی انصافا هنوز از ریوت و این بازی خسته نشدم به خاطر نوآوری هاش.
    مثلا تا قبل اینکه اسپکت بیاد، من همیشه وقتی بازی برادرمو تماشا میکردم به خودم میگفتم کاش میشد ریوت یه سیستمی بزاره که بشه بازی دیگران رو تماشا کرد.(باور کنید خیلی وقتا من از تماشای بازی دیگران بیشتر از خود بازی لذت میبرم) جالب لینجاست که یه ماه بعدش ریوت سیستم اسپکت specte رو معرفی کرد.
    من از این دست خواسته ها خیلی داشتم که بدون اینکه به خودم زحمت بدم و با ساپورت در میون بزارم خودشون برآورده شدن.
    کسایی که خیلی وقته این بازیو انجام میدن میدونن که اگه 6 ماه بازی نکنن وقتی برگردن انگار با یه بازی جدید روبه رو شدن بس که نوآوری هم تو سیتم بازی و هم چمپای جدید داره.
    من عاشق ریوت و این بازیم
    (همینجا اعلام میکنم پدر بنده به هیچ عنوان رئیس شرکت ریوت نیست )

---------------------------------------------------------------------------

آقا ریوت میگه برای پلیرهای گلد و بالاتر اسکین Victorious Champion رو بهمون میده.منظور از این Victorious Champion چیه؟
    1-چمپی که آخرین رنکو باهاش بردیم
    2-چمپی که بیشترین رنکو باش بازی کردیم
    3-چمپی که بیشترین درصد برد رو باش داشتیم
    4-سرکاریه! ریوت داره دروغ میگه!
    5-هیچ کدام!
    فکر کنم منظورش اسکین janna / jarvan هست

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تیران P:

پيش فرض

البته score ملاک pro بودن نیست چون خیلی ها بیشتر supp میگیرن در نتیجه نباید توقع داشت score بالا داشته باشن,ملاک pro بودن فقط اینه که ببینی طرف تو بازی چطوره و چطور بازی میکنه یعنی تیپ بازی کردنش ملاک هست البته از نظر من
    ااااا این دادا soushiant خودمون دیگه من تضمین میکنم که این اقا pro هست راستی ali_parlous اگه میتونی بیا east با هم بریم Play ,من به 1 premade نیاز دارم ,من silver بازی میکنم اما نمیتونم up شم تو league به دلیل همین هم تیمی های نوب,امروز 6ام شهریور رنک زدم vampi 73 شاهد هست adc مون چی بود دیگه و منه بیچاره چطور خودمو پاره کردم تا بازی و ببریم ولی نشد,راستی دادا soushi صبح ها بیا لول با هم play کنیم
    خب منم nidalee ساپورت بازی می کنم دلیل نمیشه عزیزم. راستش من اصلا وقت ندارم دوباره از east شروع کنم البته ID دارم ولی باز نمی کنم. بابا ما هم شاغل هستیم هم متاهل

17. این کاربر از ali_parlous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •